Niko nagy puff

30 740 Ft‎

29 203 Ft‎

1 537 Ft‎
3 - 4 hét

5902928647815

Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

5%

Hosszúság (cm) 96
Szélesség (cm) 70
Magasság (cm) 41

További info

A nagy Niko ülőpuff vendégeket fogadunk, és az az érzésünk, hogy a sarokgarnitúrán mégsem fog minden meghívott vendég elférni, akkor ez kiváló alkalom pont ezt a puffot megvásárolni! Remekül helyt áll szükségülőhelyként a vendégeink számára, akik biztosan kényelmesen fogják tölteni a bútoron töltött perceket. A kivitelezés során minden apró részletre ügyeltek. A steppelt ülőrész kényelmet biztosít, ha csak egy percre is úgy döntünk, hogy ráülünk. Az ülőpuff nagy előnye, hogy különböző színeket lehet választani, ami a végeredményben le fogja nyűgözni a vendégeinket, és szépséget kölcsönöz a helyiségnek.

Méretek:

  • magasság 41 cm
  • szélesség: 70 cm
  • hosszúság: 96 cm

Színválaszték:

  • Válasszon a rendelkezésre álló attribútumok

Szerkezet:

  • magas rugalmasságú szivacs
  • fa váz + forgácslap

Garancia: 24 hónap

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feladata ezek összeálíltása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

 

10% kedvezmény a személyes átvételnél

Szeretjük látogatókat és szeretünk láthatóak lenni ügyfeleink számára.
Ha úgy döntesz, hogy személyesen veszed át megrendelését, akkor 10% kedvezményt adunk vásárlásaidra. Ha szeretnéd ezt a kedvezményt, akkor az online megrendeléskor válasszad ki a személyes átvétel opciót.
Találkozzunk 2045 Torokbalint, Raktarvarosi ut. 1 (depo)

Közvetlen gyártó 25 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 25 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: