Padok

Szüksége van extra ülőhelyre a nappaliban, a hálószobában vagy a folyosón? A kárpitozott pad kényelmet biztosít, és varázst és eleganciát kölcsönöz az egész térnek. Válassz olyan ülést, amely páratlan kényelmével elragadtatja.

4 termék található.

1-4 / 4 elem mutatása
1-4 / 4 elem mutatása

Stílusos kárpitozott padok és azok, amelyekhez magunk állíthatjuk az ülést, stílusosan díszíthetjük a teret, sőt, a ház alaprajzán minden helyiség funkcionalitását támogatják. Hatékony színeiknek köszönhetően jellegzetes akcentusa a belső térnek, és még a szürke vagy unalmas elrendezést is megtöri.

A stílusos, háttámla nélküli padoknak van még egy fontos előnye, hogy fokozott kényelmet biztosítanak ülés közben. A puha töltelék, a stabil alap, valamint a kárpitszövetek kiváló minősége igazolja, hogy a kárpitozott ülés jól működik az előszobában, hálószobában, előszobában és az iroda közelében lévő váróban.

Kárpitozott padok glamour, modern és loft stílusban

Az eredeti dizájn, amely megkülönbözteti a kárpitozott padokat a nappali, a hálószoba és az előszoba egyéb tartozékaitól, jellegzetes vonást ad a belső térnek, amelynek a berendezés részét képezi. Különböző stílusú modellek sorából válogatva tökéletesen illesztheti ezt a bútort ízlésének, valamint a szoba dekorációjának megfelelően.

A Glamour kárpitozott padokat a kárpitszövet mély fényességéről ismerheti fel. A fényben csillogó bársony, a tapintású bársony vagy a kiváló minőségű plüss a leggyakoribb szövettípusok. A csillogás szerény eleganciáját az ülés mély varrása és a stílusosan hajlított lábak is kifejezik. Egy ilyen pad pazar hangulatot kölcsönöz lakásunk belsejének.

A régi raktárnak stilizált belső terek szigorúságát a kárpitozott padláspad emeli ki. A sötét színű fémkeret kiemeli az elrendezés legjobb tulajdonságait, a hozzá tartozó ülés pedig kényelmes pihenést, cipőcserét biztosít a házba lépés után, a hálószobában pedig védi a paplant az ágyról való lecsúszástól.

A modern ülőpadokon keresztül fedezzük fel a bútorok funkcionális és praktikus dimenzióit. A megnövelt kényelem a bútorhasználat során felbecsülhetetlen értékűvé teszi ezt a kis segítőt a mindennapi helyzetekben, például a családdal való beszélgetés pillanataiban a póráz felhúzásakor, közvetlenül az indulás előtt.

Divatos kiegészítője a hálószobának, azaz egy pad az ágy mellé

A funkcionálisan berendezett hálóhelyiség titka az igényeinkre szabott hálószobabútorokban és a gondosan kiválasztott kiegészítőkben rejlik. Ezt a nyomvonalat követve a hálószoba padjai jelennek meg a horizonton, növelve az egész szoba funkcionalitását.

Az ágy végére helyezve szebbé varázsolják, sőt mi több, megszűnik az a probléma, hogy mit kezdjünk a takaróval az ágyról való levétel után éjszakára. Ezen kívül lábtartóként is szolgál, és közvetlenül a paplan alá csúszás előtt fürdőköpenyt is dobhatunk rá.

Előszoba pad - praktikus segítő és elegáns dekoráció

Divatos kiegészítője a lakás bejáratának díszítésének, valamint hasznos pad a cipőváltáskor. Ez egy rövid leírás a hallban, hallban és folyosón szükséges ülésekről. A praktikus tárolódobozzal felszerelt előszoba padok rövidáru-szekrényként, cipőtisztítási kellékként is szolgálnak, de hámként és pórázként is szolgálnak a velünk élő kedvencnek.

A hagyományos padoknak nincs háttámlája, ami azt jelenti, hogy kevés helyet foglal el az előszobában. A bejárati ajtó mellett, közvetlenül az ablak alatt és még a fülkében is remekül működik. Akasztókkal kiegészítve gardrób alakú, ami javítja a ház bejáratának funkcionalitását.

Hol vásárolhat padokat - olcsó és bevált forrás

A legdivatosabb és egyben legkívánatosabb támla nélküli padokat online megtalálod a MIRJAN24 üzletében. Számos érdekes szabást, ikonikus színek széles választékát, de dizájnos és megfizethető modelleket is készítettünk Önnek.

Még mindig ötletet keres, hogyan használhatja a padokat lakása dekorációjában? Jó tippforrások a MIRJAN24 által készített inspirációk. Tekintse meg, válassza ki és változtassa meg lakása dekorációját!