Elemes előszoba bútor

Az Elemes előszoba bútor számos olyan megoldást kínál, amelyek optimális helykihasználást tesznek lehetővé és karakteressé varázsolják bejáratát. Válasszon egyedi elemeket, amelyek nemcsak gyakorlati támaszt jelentenek, hanem stílusának és ízlésének kifejezői is.

15 termék található.

1-15 / 15 elem mutatása
1-15 / 15 elem mutatása

A praktikus és mindenekelőtt stílusos elemes előszoba bútor az alapja a ház bejáratának sikeres elrendezésének. A tágas rekeszek széles választékának köszönhetően megszervezik a felsőruházat, cipők és kiegészítők tárolását. Számos szekrény, polc és fiók alkalmas a dolgok elválasztására. Esernyők, kulcsok és póráz kutyájának sétálni is ideális hely lesz az Ön számára.

Mi szükséges a funkcionális előszoba felszereléséhez?

Az általunk készített bútorok széles listája megkönnyíti a szükséges elemek elkészítését. Az alap itt egy cipős szekrény. A papucsok tárolására alkalmas szekrények csuklós előlappal rendelkeznek. Ez a kialakítás megkönnyíti a cipők elérését és elrakását. Az egyszerű nyitási mód örömet okoz a gyermekek számára a szekrény használatában. A bútorok alján elhelyezett rekeszek sikeresen használhatók gyermekcipők elhelyezésére és családunk legkisebb tagjai is megtaníthatók a cipők rendben tartására.

A cipők már el vannak rejtve, most ideje levenni a kabátot. Hol akasztjuk fel? Az előszobában található szekrény megóvja a gyűrődéstől. Még a keskeny modell is kiválóan használható kabátok, mellények és télikabátok tárolására. A kitöltő vállfa remek választás ruhák, például őszi kabátok vagy világosabb kabátok felakasztására. Itt szabadon akaszthatunk katanát, kabátot vagy kötött melegítőt is.

Ha több helyünk van a folyosón, kétajtós gardróbot is beállíthatunk. Ez a tágas, elegáns táska az egész család alapvető ruhatárába illeszkedik. Kiegészítő fiókos modell kiválasztásával tárolóhelyet kapunk sapkáknak, kesztyűknek és öveknek.

Mindkét modell extra kiegészítője egy tükör. A homlokra erősített kiegészítő megkönnyíti a felkészülést a ház elhagyására. Az ezüstös felületben egymásra nézve véghezvisszük az utolsó igazításokat az öltözékünkön. Széles karimájú sapkát rendezünk, sálat vagy sálat kötünk, hogy szebb legyen a stílus.

A tükör, mint az előszobaelőszoba dekoráció eleme függesztett formában is kapható. A falra rögzítve a szoba stílusos dekorációja lesz. Kerek, négyzet vagy téglalap alakú - ezek a formák mindegyike szépíti a ház bejáratának díszítését. A tükörnek van még egy fontos előnye. A vizuális értékek mellett lehetővé teszi a belső tér vizuális nagyítását is. A szemközti falat tükrözi, támogatja a tágasság benyomását, és a sarkok természetes megvilágítására is kedvezően hat.

Az előszoba praktikus és olcsó elemei

A házak bejárati berendezésének pótolhatatlan részét képezik a függő- és állószekrények. A különböző méretű előszoba szekrények lehetővé teszik, hogy a berendezést a rendelkezésre álló hely mennyiségéhez igazítsák. Az általuk kínált lehetőségeket felhasználva tetszés szerint kombinálhatjuk, konfigurálhatjuk és kiegészíthetjük azokat. Ennek köszönhetően még egy szűk és nem feltűnő folyosó is helyet biztosít számunkra a lényeges dolgok tárolására.

A cipőtartó praktikus és olcsó helyettesítője a modern cipőtartó. A teremnek ezt a népszerű kiegészítését sokan értékelik. Nagyra értékeljük kapacitását és kompakt méreteit. Sikeresen elhelyezhető szűk és tágas helyiségekben is.

A többszintes szerkezet alkalmas háztartási tagok cipőinek tárolására. A vendégek cipőinek is van elég hely. A polcokra helyezéssel gondoskodunk a rendről a bejáratban - elkerüljük a csúnya káoszt is a padlón.

A cipők már meg vannak rendezve, és itt az ideje, hogy más módot találjunk a kabát felakasztására. Az egyik bevált és ajánlott tartozék az akasztó. A felsőruházat helyeként egy álló modell és egy kampós panel szolgál majd. A fogas által kínált kabáthelyek jól jönnek a háztartás tagjainak és a családhoz látogató vendégeknek egyaránt.

Az stílusos és mindenekelőtt funkcionális előszoba bútorelemeinek széles választéka áll rendelkezésre. Számos javaslatot tartalmaz a ház és a lakás bejáratának berendezésére. Az általunk készített ajánlatok közül kiválaszthatja azokat, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön által berendezett tér méretéhez. Hagyja magát lenyűgözni a dizájnnal - a rendelkezésre álló elemek színeivel és formáival.