Ágyak

Az ágy egy olyan hely, ahol minden nap pihenhet és feltöltődhet egy hosszú nap után. Modelljeink a tökéletes alvás és béke szimbólumai, minden részletre odafigyelve készültek. Itt olyan olcsó ágyakat talál, amelyek még soha nem tapasztalt kényelmet nyújtanak Önnek.

Rdest kontinentális ágy

253 620 Ft
  • két ágyneműtartóval
  • kárpitozott fejtámasz
  • legdivatosabb színek

5 - 10 munkanap

Andromeda kontinentális ágy

246 610 Ft
  • steppelt és kárpitozott fejtámla,
  • kényelmes kétoldalas matrac,
  • több választható szín

Budapesten akár 72 óra alatt

312 termék található.

1-24 / 312 elem mutatása
1-24 / 312 elem mutatása

A ágy minden hálószoba elengedhetetlen része. A számos fejlesztés, megjelenése és funkciói változása ellenére kényelme változatlan. Különösen, ha hálószobai ágyról van szó. Megfelelően berendezett hálószoba a béke, a regeneráció és a kikapcsolódás szinonimája kell, hogy legyen - nem csak neked, hanem szeretteidnek is. Ezért az ott elhelyezett ágynak legalább két ember kényelmét kell biztosítania.

Az évek során számos hálószobás ágymodell jelent meg, amelyek több funkcióval és kiegészítő opcióval rendelkeznek, megkönnyítve a mindennapi működést.

Ágy modellek

Kárpítozott ágyak – ezek a legnépszerűbb ágyak. Lágy és kényelmes kárpit jellemzi őket, gyakran magas, kárpitozott fejtámlával, amely nemcsak csodálatos dekorációs elem, hanem funkcionális kiegészítő is. Tökéletesen eltakarja a falat a szennyeződésektől, és ugyanakkor kényelmes támaszt nyújt az esti pihenéshez egy könyvvel a kezében.

Hálószobai ágyak – kárpitozva teljesen megváltoztathatja a belső teret, ami otthonosabbá és melegebbé teszi őket.

Fa ágyak – a megoldás egyszerű, szerény és klasszikus. Bár a modern formák is. Allergiásoknak ajánlott. A stabil és tartós konstrukció ellazít. Valójában a fa ágyakat könnyebb karbantartani, ami tökéletes a hálószobákhoz.

Kontinentális ágyak – ez a bútor kivételesen egyedi, többrétegű konstrukció és kivételes kényelem, amely elbűvöli a felhasználókat.

A kontinentális ágy kialakítása egy dobozon alapul, amely modelltől függően a Bonell rugók belsejében vagy egy rekeszben található, ahol ágyneműt tárolhat. Egy másik jellemzője a kényelmes rugós matrac és fedőréteg, amelyek növelik a kényelmet és elsimítják az egyenetlenségeket. Ez a franciaágy biztosítja a hosszú és zavartalan alvást.

Gyerek és ifjúsági ágyak – itt nemcsak egy egyszemélyes ágyat talál további tárolóhellyel, hanem összecsukható ágyakat is, amelyek ideálisak kisebb helyiségekhez, például ifjúsági szobákhoz. Valójában minden centiméterük aranyértékű, ezért érdemes egy összecsukható ágyat nézni, amely kényelmes pihenést garantál a testvérek számára, vagy egy váratlan vendég helyeként is.

Emeletes ágyak – jól működik kis területen, különösen a gyermekszobákban. Nekik köszönhetően funkcionális szobát rendezhet be testvérek számára. Az emeletes ágyak gyakran további rekeszekkel rendelkeznek, amelyek nagyban megkönnyítik egy kis hely elrendezését. A stabil és tartós konstrukció, a védőkorlát és a szilárd létra biztosítja a gyermekek és szüleik biztonságát és jó alvását.

Hálószoba ágyak

160 × 200 vagy 180 × 200 - ki ne szeretne ilyen tágas ágyban aludni? Egy álom hálószoba berendezésével olyan helyet szeretne létrehozni, amely a béke oázisa lesz, és lehetőséget ad a felhasználóknak a mindennapi gondoktól való kikapcsolódásra. Ezt a célt csak akkor érheti el, ha jó minőségű ágya van. Amikor kiválasztja őket, ügyeljen a méretére, hogy megfeleljen a belső képességeinek. A legfontosabb azonban, hogy megfelel a felhasználók ízlésének.

Számos méretű és méretű ágyat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a hálószoba tökéletes elrendezését. Biztosak vagyunk benne, hogy olyan modellt talál, amely elbűvöl és teljesen megváltoztatja az életét.