Barszékek konyhába

A konyhai bárszékek kényelmes ülőhelyet, masszív felépítést és sokféle kialakítást kínálnak, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön belső teréhez. Biztosítson kényelmes pihenősarkot a család és a vendégek számára, és teremtsen egyedi hangulatot konyhájában.

7 termék található.

1-7 / 7 elem mutatása
1-7 / 7 elem mutatása

A modern konyhai elrendezésekben egyre gyakrabban találkozhatunk konyhaszigetekkel, amelyek az étkezések elkészítésének kiegészítő helyeként, de egyben „bár” típusként is funkcionálnak, ahol beülhetünk reggelizni vagy vacsorát készíteni a barátokkal, családdal. Az ilyen típusú szigetek használata jó hatással van a szoba elrendezésére, aminek köszönhetően minden kéznél van.

A sziget méretei gyakran valamivel magasabbak, mint a szabványos szekrények, ami megkönnyíti az ételek álló helyzetben történő elkészítését és a szekrények közötti zökkenőmentes mozgást. A magasabban elhelyezett asztallaphoz speciális barszékek úgynevezett hokerek szükségesek.

Konyhai hoker

Konyhai Hoker, a "bárszékeknek" is nevezett változatok többféle stílusban készülnek, ami segít kiválasztani a megfelelő modellt az elrendezéshez, így hangsúlyozva annak karakterét. Nagyon népszerű a loft és indusztriális stílus ihlette modell, amely fém lábakra épül. Egy másik, gyakran megfelelő kialakítás a forgószékek. Ideálisak a nappalira nyíló konyhába, egy mozdulattal a nappaliban találod magad. Érdemes odafigyelni az anyagra/anyagra is, amelyből az ülés készült. A könnyen tisztítható anyagok és felületek ideálisak a konyhába/étkezőbe.