Barszékek konyhába  

Van 1 termék.
45 170 Ft‎

Brizot bárszék

Szállítás: 20 - 25 munkanap
Több szín

Barszékek konyhába

A modern konyhai elrendezésekben egyre gyakrabban találkozhatunk konyhaszigetekkel, amelyek az étkezések elkészítésének kiegészítő helyeként, de egyben „bár” típusként is funkcionálnak, ahol beülhetünk reggelizni vagy vacsorát készíteni a barátokkal, családdal. Az ilyen típusú szigetek használata jó hatással van a szoba elrendezésére, aminek köszönhetően minden kéznél van.

A sziget méretei gyakran valamivel magasabbak, mint a szabványos szekrények, ami megkönnyíti az ételek álló helyzetben történő elkészítését és a szekrények közötti zökkenőmentes mozgást. A magasabban elhelyezett asztallaphoz speciális barszékek úgynevezett hokerek szükségesek.

Konyhai hoker

Konyhai Hoker, a "bárszékeknek" is nevezett változatok többféle stílusban készülnek, ami segít kiválasztani a megfelelő modellt az elrendezéshez, így hangsúlyozva annak karakterét. Nagyon népszerű a loft és indusztriális stílus ihlette modell, amely fém lábakra épül. Egy másik, gyakran megfelelő kialakítás a forgószékek. Ideálisak a nappalira nyíló konyhába, egy mozdulattal a nappaliban találod magad. Érdemes odafigyelni az anyagra/anyagra is, amelyből az ülés készült. A könnyen tisztítható anyagok és felületek ideálisak a konyhába/étkezőbe.