Komplett előszoba bútor

Az előszobabútor nemcsak tökéletes tárolóhelyet biztosít Önnek, hanem kifinomult megjelenést kölcsönöz bejáratának. Teremtsen harmonikus és kellemes légkört közvetlenül az ajtó előtt komplett előszoba bútorunkkal.

Grawis 60 cipőszekrény akasztóval + 6 db. kárpitozott falpanel 60x30

62 130 Ft
  • fogantyú nélküli nyítási rendszer
  • 6 akasztó a ruhákhoz
  • zámos szín közül választhatsz

Budapesten akár 72 óra alatt

Therpio előszobabútor

58 900 Ft
  • 6 akasztó a ruhákhoz
  • a cipőszekrény 8-9 cipőnek
  • modern stílusú bútorok

Budapesten akár 72 óra alatt

73 termék található.

1-24 / 73 elem mutatása
1-24 / 73 elem mutatása

A gardróbok fontosak az előszoba berendezésében. Olyanok, mint egy tér dekoráció, stílust adnak, és döntenek az egész szoba esztétikájáról. A többcélú folyosókon az is fontos, hogy az előszoba bútorok milyen funkcionalitással és egyszerűséggel el tudják látni a mindennapi feladatokat.

Modern bútorok az előszobába. Ideális megoldás kis és nagy helyiségekhez

A előszoba bútor készlet méretre szabott helyisége segít jól megszervezni a teret, lehetővé teszi a gyors cipőcserét, kabátot, valamint sapkát vagy kesztyűt.

A modern előszobabútorok azt bizonyítják, hogy még egy keskeny és szűk helyiség is, ahol nincsenek ablakok, praktikus lehet, és segíthet, amikor elhagyja a házat az iskolából vagy hazatér a munkából.

A minimalista változatok a papucsszekrényt vállfákkal kombinálják. Ez minden, amire szüksége van az előszobában, és ugyanakkor minden, amihez csak hely kell a kis helyiségekben. Szekrényt is szeretne elhelyezni a valamivel tágasabb előszobában. A bútorok tágas belseje kiváló tárolóhely a nyári és téli kabátok számára. A nagyobb modellekhez a sportfelszerelések is elférnek.

Praktikus kiegészítők az előszobába, azaz hogyan kell berendezni egy funkcionális szobát

A különböző típusú kiegészítők hozzájárulnak az előszoba funkcionális elrendezéséhez. Az első a praktikus előszobabútor ülőhellyel. A lágyan kárpitozott cipőszekrény helyettesíti a széket. Ülsz rajta egy darabig, megkönnyíted az átöltözést és közben papucsot teszel a szekrénybe.

Ha úgy dönt, hogy akasztós panelt vagy klasszikus fali akasztót használ, csak le kell vennie a kabátját, egyetlen kézzel felakaszthatja. A falra rögzíthető, illetve a mobil változatban kerekeken lévő előszoba panel funkcionális berendezésének alapeleme.

Mi más lesz alkalmas egy ilyen igényes térben?

A szűk és kis terem tökéletes hely a hagyományos ajtók fali képviselőjükkel való cseréjére. Tolóajtók a előszobába különösen alkalmasak számos más helyiségbe vezető folyosóra. Helyet takarít meg, ráadásul az üveggel vagy tükörrel ellátott modellek megvilágítják a belső teret.

Érdekes ötletek egy előszobához, amelyet minden vendég irigyelni fog!

A előszoba eredeti belsejében a előszoba dizájnbútorai, a nagy tükrök és a kárpitozott panelek dominálnak. Ha a fal egy kis részét díszítjük velük, praktikus védelmet kapunk a sérülések és szennyeződések ellen.
Emellett a ház bejáratát egy több kárpitozott panellel dúsított ülőlappal ellátott cipőtároló szekrény díszítette, ami remek hangulatot kölcsönöz majd neki.

A folyosói tükrök fent említett varázsa pedig javítja a helyiség optikai arányait, sőt, fényvisszaveréssel minden zug-zugát megvilágítja. A tükörrel ellátott cipőtároló szekrény kompromisszum a funkcionalitás és a ház bejáratánál üdvözlő családtagok és vendégek friss megjelenése között.

A cipő tárolásának alapjaként mindig megtalálja a helyét az előszobában, a tükrös előlapokkal való gazdagítás pedig a már említett előnyök egy részét hozza az elrendezésben.