Konyhai sarok

Hangulatos sarok a pihenéshez és az étkezések megosztásához, csak a konyha sarok kanapéval. Kialakításunk tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Kényelmes és praktikus. Tökéletes mindennapi találkozókhoz kávé vagy ebéd mellett. Lásd az előnyeit.

10 termék található.

1-10 / 10 elem mutatása
1-10 / 10 elem mutatása

Az évek óta ismert konyhai sarkok jelenleg reneszánszukat élik, és egyre inkább az otthoni konyha fókuszpontjává válnak. Ennek a rendkívül praktikus bútornak az érdekes megjelenése jól passzol az ételkészítési helyiség belső kialakításához, valamint a tágas étkező elrendezéséhez. Ugyanakkor ez a kompakt asztal- és székcsere sokkal kevesebb helyet foglal el, ugyanakkor elegendő helyet biztosít az asztalnál az egész, még nagyon nagy család számára is.

Konyhai sarkok tárolóhellyel

A legtöbb modellt az univerzalitás jellemzi, amely többek között a bútorok beállításának szabadságában nyilvánul meg - az összeszerelés során Ön dönti el, hogy melyik oldalon (jobbra vagy balra). Ezzel az opcióval könnyebben hozzáigazíthatja a kiválasztott modellt a helyiség méretéhez és formájához, felújítás tervezésekor pedig egy rövid dohányzóasztal mozgatásával könnyedén oldalt cserélhet.

Extra előnyt jelent a nagyon hasznos tárolóhely a konyhában és a háttámla melletti kis sarokpolc, amely ideális hely például egy csokor friss virágnak. Az egyes ülések alatt egy-egy konténerrel ellátott konyhasarok lehetővé teszi a szükséges konyhai kiegészítők diszkrét tárolását. A tágas belső tér további helyként szolgál majd a kis tárgyak számára.

Kárpitozott konyhasarkok

A konyha és az étkező modern berendezése többnyire fából készült konyhabútor. Természetes összetevőkből készültek, tartósak és hosszú ideig elegánsak. Annak érdekében, hogy Önnek és szeretteinek a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsuk a közös étkezés során, konyhasarkait egy puha, habszivacs kárpitozott ülőfelülettel gazdagítottuk, amely kényelmes alternatívája a háttámla nélküli fa székeknek és zsámolyoknak.

A kárpitozott konyhasarkokat megkülönböztető egyszerű stílust a gondosan kiválasztott kárpitszövetek hangsúlyozzák. A széles választékban megtalálható a barna, bézs és szürke paletta világos és sötét tónusokban egyaránt. Ez a megoldás megkönnyíti az elrendezéséhez legmegfelelőbb szín kiválasztását.

Konyhai sarkok asztallal és székekkel

Az általunk bemutatott modern konyhák asztallal és kiegészítő zsámolyokkal együtt kaphatók. Az egyes készletek egyedi stílusa szinte korlátlan elrendezési lehetőségeket teremt. A bútorok optimális mérete viszont azt jelenti, hogy a háztartás minden tagja szabadon ül evés közben, és a gyerekek többé nem érintik egymás könyökét.