Nappali szekrénysor

A Nappali szekrénysor egy eleganciával és funkcionalitással teli bútor. Függetlenül attól, hogy a modern minimalizmust vagy a klasszikus eleganciát részesíti előnyben, biztosan megtalálja a tökéletes modellt, amely kiemeli ízlését. A modern nappali szekrénysor praktikus megoldást is rejtenek!

Boxing VI szekrénysor

103 620 Ft
  • legdivatosabb színek
  • tágas tárolóhelyek
  • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel

Budapesten akár 72 óra alatt

Salsa szekrénysor

97 480 Ft
  • Karcálló laminált bútorlap, 
  • műanyag élzárással,
  • Led világítással rendelhető.

Budapesten akár 72 óra alatt

168 termék található.

1-24 / 168 elem mutatása
1-24 / 168 elem mutatása

A modern szekrénysorok már egyátalán nem olyan nagyok és robosztusak, mint régen. Megjelenésük az évek során finomodott, és vált esztétikussá, praktikussá.

A MIRJAN bútor nappali bútorai garantáltan kiváló minőségűek, emellett a legalacsonyabb áron, gyors szállítással jutnak el vevőinkhez. Lépést tartunk a korral, modern vonalvezetésű, egyedi és különleges formájú szekrényeket gyártunk.

A merész felső elemek, világító, üvegesszekrények és polcok mind hozzájárulnak a szemet gyönyörködtető összhatáshoz.A modellek és kiegészítők széles választékában mindenki megtalálja azt a bútort, ami ízlésének leginkább megfelel.

A hagyományos vonalvezetésű bútorok kedvelőiről sem feledkeztünk meg,kínálatunkban szerepelnek elegáns és kifinomult belső terekbe tökéletesen illő, klasszikus darabok is.Annak érdekében, hogy a szobában a legnagyobb összhang uralkodjon, a szekrénysorokhoz számos további kiegészítők közül lehet válogatni.

Ha a MIRJAN bútortermékei mellet dönt, biztos, hogy ez egy hosszú időre szóló, jó választás lesz.