Íróasztalok

Tervezze meg ideális munkaterületét az íróasztalokkal - funkcionális és stílusos megoldásokkal, amelyek hatékony és kreatív munkavégzésre ösztönöznek. Legyen az Ön íróasztala olyan hely, ahol az ötletek valósággá válnak.

Armando íróasztal

49 610 Ft
  • tökéletes munkaasztal,
  • modern design,
  • összecsukható íróasztal

Budapesten akár 72 óra alatt

Ada 60 íróasztal / fésülködőasztal

49 450 Ft
  • tágas tárolóhelyek
  • modern stílus: fogantyú nélkül
  • magas fényű vagy matt frontok

Budapesten akár 72 óra alatt

76 termék található.

1-24 / 76 elem mutatása
1-24 / 76 elem mutatása

Munka- vagy tanulóasztal kiválasztásakor döntő fontosságú, hogy meghatározzuk, milyen igényeket és elvárásokat támasztanak ezzel a bútorral. Más modellt használnak majd a szenvedélyek, hobbik űzésére és az iskolán kívüli érdeklődések fejlesztésére. Egy másik jól működik távmunkához. Érdekes lehetőség a meghosszabbított tetejű változatok. A gyakorlatban lehetővé teszik a munkaterület olyan felosztását, hogy az minden tevékenységünknek helyet biztosítson. A dizájner dizájnok széles választékát böngészve észre fogja venni, hogy ezek nagyon változatosak. Egyesek a tágas asztallapra helyezik a hangsúlyt, másokban számos rekesz dominál, mások egy további könyvespolcra vagy polcokra helyezik a hangsúlyt, amelyek növelik az edények számára fenntartott helyet. A sokféle lehetőségnek köszönhetően az új asztal az azt használó személy igényeihez igazodik.

Számítógép asztal az egész család számára

A modern számítógépes asztalokat úgy tervezték, hogy támogassák munkavégzésünk kényelmét. Optimális méret, ergonómikus forma és mindenekelőtt a megfelelő magasság néhány jellemző ezekre a modellekre. Lehetővé teszik az egészséges testtartás megőrzését, és támogatják a nyak és a tarkó feszültségének csökkentését. Ilyen körülmények között kényelmetlenség és további stressz nélkül tudunk a feladatainkra koncentrálni. A számítógépasztal tartóssága és szilárdsága az átgondolt alkatrészválasztásnak köszönhető. Annak érdekében, hogy kényelmes körülményeket biztosítsunk Önnek, például a tanuláshoz, számos modellt készítettünk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Kínálunk sarok és standard változatot is. A hagyományos íróasztalok mellett egy sor újdonsággal is készültünk, melyek bővelkednek, pl. könyvespolccal vagy összecsukható számítógépes asztalokkal rendelkező termékek széles skálájához.

Stílusos tanulói helyet rendezünk

Az új bútorok kiválasztásakor gyakran alábecsüljük a funkcionalitás fontosságát az esztétikai értékek javára. Hiszen szeretünk barátságos térben eltölteni az időt. Egy szép hely a napi munkához kellemesebbé és kötelességeink teljesítéséhez teszi az időnket. Annak érdekében, hogy gyönyörű felszerelést biztosíthassunk Önnek, különféle stílusú íróasztalokat készítettünk.

Loft íróasztal

Ideális megoldás azok számára, akik értékelik az eredeti belsőépítészetet a tetőtéri íróasztal. A fautánzó minták sötét betétekkel való kombinációjának köszönhetően a modern felszerelésekhez is tökéletesen illeszkednek. Egyedi karaktert adnak a klasszikus és rusztikus elrendezésekhez.

Modern íróasztal

A modern íróasztalok egyik jellemzője a megnövelt funkcionalitás. Ezeket a modelleket a sok rekeszről lehet felismerni. Fiókok a szükséges edényeknek, polcok az iratoknak és tágas szekrények, amelyekben a nagyobb tárgyak is megtalálják a helyüket. Ezek azok az eszközök, amelyek a legújabb dizájnterveket kínálják. Mi másra számíthatunk itt? Eredeti formák, szépítő betétek, de LED világítás is. Ez csak helyettesíti a tervezési részletek hosszú listáját.

Skandináv íróasztal

A Skandináv dizájnok természetes megjelenése több évszakon keresztül lenyűgöz bennünket. Nagyra értékeljük a hideg színeket, és csodáljuk egyszerűségüket is. Érdemes megjegyezni az ilyen típusú modellek tartósságát és megbízhatóságát. A gondosan kiválasztott alkatrészek gondoskodnak róla. A skandináv dizájnok között megtalálható a szekrényes íróasztal, gyakran találunk fiókot vagy kis polcot is. Röviden: a funkcionalitás itt találkozik a dizájn harmóniájával.

Ipari íróasztal

Az ipari asztalok megszakítást jelentenek a rutintól és az unalomtól a belsőépítészetben. A fémszerkezet látható csavarokkal tökéletesen illeszkedik a zord környezetbe. Hangsúlyozza az elrendezés indusztriális jellegét, sőt, sokszor az egyik legjellegzetesebb eleme egy ilyen térnek. Az ilyen kialakításnak szentelt bútorok előnye az optikai könnyedség, amelyet egy szekrény nélküli íróasztal hoz a helyiségbe.

Kicsi vagy nagy íróasztal? Melyiket válasszam?

Ha szövetségest keresünk a napi feladatok ellátásában, ügyeljünk a munkalap méretére. 140 cm-t meghaladó hosszúságú fedőlajtos nagy íróasztal közül választhatunk. Ezek a nagyméretű kialakítások ideálisak, ha a számítógép mellett könyveket, iratgyűjtőket vagy notebookokat is használunk. A tágas tábla lehetővé teszi a szükséges tárgyak kényelmes elrendezését, elegendő hely van egy csésze forró kávé, gyümölcslé vagy frissítő víz számára is.

Közülük, ugyanakkor a legnépszerűbb a 120 x 80 cm-es íróasztal. Az optimális méretek megkönnyítik a belső térbe való beilleszkedésüket. Remekül dolgoznak egy munkahelyként kialakított résben. A nappaliba helyezve nem szúrják a szemet, jól elférnek egy otthoni irodának szánt helyiségben is. Az ilyen lehetőségek előnye a jól átgondolt elrendezésük. Az asztallap alatt található szekrény és fiók az alapvető szerszámok tárolására szolgál. Iskola vagy munka után kitakarítjuk a munkaterületünket, minden holminkat oda rakjuk.

A megoldások sorát minden helyiségtípushoz egy keskeny íróasztal és annak kis megfelelője teszi teljessé. Ezek nagyszerű javaslatok speciális feladatokhoz. Kiváló választás például akkor, ha egy nehezen berendezhető, fiataloknak szánt szobával küszködünk. Kevés helyet foglalnak el, és kényelmes helyet kínálnak a tanuláshoz és az iskolán kívüli szenvedélyek fejlesztéséhez.

Egy stílusos hölgy értékelni fogja a tükörrel ellátott modellt - a házi feladat elvégzése után szívesen használja az íróasztalt női fésülködőasztalként. A pultnál ülő tinédzser fiú kihajtja laptopját, és az online játékok világában lazít.

Olcsó íróasztal munkához és tanuláshoz

A MIRJAN24 online bútoráruház az Ön társa, ha megfizethető áron keres íróasztalt. Nálunk kiválaszthatja az ízlésének és minden igényének megfelelő modellt. Sőt, megfizethető árakat kínálunk, és a kiszállítás mindig ingyenes.