Kerti garnitúra

A családdal és barátokkal eltöltött közös pillanatokhoz a Kerti garnitúra tökéletes lesz. Különféle kombinációkban kapható. Kínálatunkban olcsón találhat kerti garniturt. Ne várjon, és alakítson ki egy pihenőzónát kertjében, teraszán vagy léggömbben.

6 termék található.

1-6 / 6 elem mutatása
1-6 / 6 elem mutatása

A mindennapi kint töltéshez egy kerti garnitúra kell kényelmes párnákkal, melynek anyaga kellemes tapintású és könnyen karbantartható. A kényelmes ülőalkalmatosságok lehetővé teszik, hogy Ön, az egész család és a barátok kényelmesen eltöltsék az időt a kertben, az asztalos garnitúra pedig alkalmas lesz egy szabadtéri grillezésre is. Egy vasárnap délutáni, napon megivott kávé sokkal jobb ízű!

A kerti bútoroknak tartósnak és kényelmesnek kell lenniük. A legjobb megoldás a műanyag kerti bútorok kiválasztása. Nagy tartósság és a változó időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás jellemzi őket, emellett stílusos megjelenésűek és különböző formájúak lehetnek, fát vagy rattant utánozva.

A műanyag kerti készlet olcsó és könnyen tisztítható. Karbantartást nem igényel - télen probléma nélkül állhat az erkélyen vagy a kertben.

A fém elemekkel ellátott kerti garnitúrák elegánsak és jól mutatnak a kertben. Nagyon tartósak és stabilak, ennek köszönhetően sok évszakon át szolgálnak majd a kültéri tér díszei lesznek. Kényelmes fotelben pihenhet a szabad levegőn, a fémlábas asztalra pedig egy csésze kávét vagy egy tányér harapnivalót tehet.

Egy modern fém kerti bútorkészlettel luxus relaxációs zónát alakíthat ki a teraszon vagy a kertben.