Alkategória

Asztal szék

A Nappali asztalokat és székeket úgy tervezték, hogy egyesítsék a funkcionalitást az esztétikával, hogy kényelmes és stílusos helyet teremtsenek az étkezéshez vagy a családdal és a barátokkal való időtöltéshez. A széles választék lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a tökéletes szettet belső térhez!

77 termék található.

1-24 / 77 elem mutatása
1-24 / 77 elem mutatása

Az asztal és szék nélkülözhetetlen eleme minden lakásnak. Egy megfelelően kiválasztott garnitúra egyedülálló helyet teremt a lakásban.

A nagy asztal a lakás központi része, ahol összeül a család, ezért fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk ennek kiválasztására. Kínálunk kisebb és nagyobb asztalokat, akár nyitható változatban is.

Masszív, bükkfából készült asztalokat és székeket ajánlunk, melyek hosszú évekig szolgálják kényelmünket. Hogy mindeki megtalálja a számára megfelelőt, a fák és szövetek széles színválasztékát kínáljuk.

A vásárlók igényeinek megfelelően termékeink megvásárolhatók készletben vagy akár darabonként is.

Kínálatunkban megtalálhatók a modern és a hagyományos formák is. Függetlenül attól, hogy konyhai garnitúrát, vagy étkezőbe illetve nappaliba való bútort keres – nálunk megtalálja.