Hálószoba bútor 

Vannak 16 termékek.
367 420 Ft‎

Indianapolis I hálószoba bútor

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
369 050 Ft‎

Kler IV hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
413 180 Ft‎

Kler VIII hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
435 810 Ft‎

Kler IX hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
355 740 Ft‎

Kler II hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
405 630 Ft‎

Kler VI hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
455 050 Ft‎

Verdek VIII hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
394 240 Ft‎

Verdek VI hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
595 300 Ft‎

Verdek VII hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
389 110 Ft‎

Kler X hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
328 290 Ft‎

Kler XI hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
348 190 Ft‎

Kler XII hálószoba

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
422 140 Ft‎

Inez Plus I hálószoba

Szállítás: 20 - 30 munkanap
381 860 Ft‎

Összecsukható ágy Concept Pro II + további polc

Szállítás: 25 - 35 munkanap
Több szín
428 220 Ft‎

Concept Pro I nappali bútor

Szállítás: 25 - 35 munkanap
Több szín

Hálószoba bútor

A hálószoba a pihenés és a béke oázisa. Valójában itt regenerálódik a testünk és a fejünk. A hálószobába megfelelő bútoroknak köszönhetően a mindennapi pihenés kényelmes és pihentető lesz az Ön számára.

A mai hálószobabútorok szép szemszínekben pompáznak, ami tökéletes az Ön közérzetéhez.

Hogyan válasszunk megfelelő ágyat a hálószobánkba?

Bár az egész hálószoba megjelenése fontos, a legfontosabb szerepe az ágynak van. Még a legjobban berendezett hálószoba sem sokat segít, ha nem kényelmes a bútor, amelyen alszunk. A hálószoba ágy hálószobában a tökéletes ágynak nagynak kell lennie, hogy az azt használó emberek szabadon aludhassanak rajta

A piacon jelenleg kapható ágyak többféle méretben kaphatók – 90 cm-től 200 cm szélességűek és stílusosak, így az ágyat is egyedi igényeire szabhatja.

Ágyak típusai a hálószobában

Ágy – az minden hálószoba szíve. Függetlenül attól, hogy milyen stílusban lesz berendezve a hálószoba, ez a bútor mindig garantálja a jó pihenést.

A megfelelő hálószobaágy kiválasztásakor érdemes azt is átgondolni, hogy fa ágyak, kárpitozott vagy kontinentális ágyat érdemes választani?

A faágy klasszikus – egyszerű, minimalista stílusú, a természetből fakadó színekre utal. Nemcsak a klasszikus, hanem a hálószoba modern elrendezésébe is illeszkedik.

Ha kárpitozott ágyat választ, biztos lehet benne, hogy a többi is átlagon felüli kényelmes lesz. A magas kárpitozott fejtámlával ellátott ágy szokatlanul elegáns, puha kárpitja pedig tökéletesen átmelegíti a belső teret.

kontinentál ágy az egy kárpitozott ágyakból származó modell. Sokkal magasabb, így könnyebben felkelhet és funkcionálisabb. A kontinentális ágyak jellegzetessége a matrachoz való vizuális integráció, ami végső soron egységes és összefüggő egész hatást ad. A tökéletes ágy kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a plusz funkcionalitást is, ami a beépített ágyneműtartók lehetősége. Kényelmes megoldás, különösen kis helyterű belső terekben. A beépített konténerek lehetővé teszik az ágyneműk vagy takarók tárolását a rend fenntartása mellett.

Az általunk kínált franciaágyas modellek közül sok rendkívül praktikus éjjeliszekrényt is tartalmaz. Az éjjeliszekrényekkel ellátott ágy kiválasztása nagyon kényelmes megoldás, amely lehetővé teszi az elrendezés konzisztenciájának megőrzését anélkül, hogy erőfeszítést kellene tennie és félne a színeltéréstől. Éjjeli lámpa, telefon, kedvenc könyv vagy egyéb dolgok, az éjjeliszekrényeknek köszönhetően mindig kéznél lesznek.

Matracok és ágykeretek

A tökéletes alvás érdekében minden ágy fontos eleme a matrac és ágykeret. Tehát milyennek kell lennie egy tökéletes matracnak?
Először is figyeljen a matrac keménységére. A felhasználó súlyához és magasságához kell igazítani. A megfelelő matrac kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy milyen anyagokból készült - legyen az rugó vagy hab. A puha, közepes vagy kemény matracot részesíti előnyben? Itt minden keménységi fokú matracot talál, ami lehetővé teszi, hogy tökéletesen igazodjon egyéni igényeihez.

Milyen bútorok kellenek még a hálószobában?

A megfelelő hálószobabútor kiválasztásakor érdemes odafigyelni a formákra, amelyek megkönnyítik a tárolást, a rend fenntartását.

A masszív és tágas szekrény gardrób minden hálószoba alapja. Stílusában meg kell felelnie a szobában jelenleg található többi bútornak.

Kiválasztásakor érdemes odafigyelni a méretére és a kiegészítő tulajdonságaira. A nagy hálószobákba négy- vagy ötajtós gardróbszekrények ajánlottak. Ideális megoldást jelentenek kisebb helyiségekben tolóajtós szekrények. Ezek olyan modellek, amelyek lehetővé teszik bármely gardrób zökkenőmentes elrendezését, és helyet takarítanak meg a szobában. A kis hálószobában további előnyt jelent a tükörrel ellátott gardrób, amely optikailag megnöveli a teret és visszaveri a befelé áramló napsugarakat.

A komóda, ami a hálószobában is megállja a helyét, nem csak egy bútor lesz sok praktikus funkcióval, de tökéletes dekoráció is lesz. A Hálószoba komód lehetővé teszi a ruhák vagy fehérneműk gyors válogatását, de díszítő elemek, illatos virágok vagy fényképek megjelenítését is. Az ideális hálószobát gondosan és körültekintően kell kialakítani - ez a szoba nem szereti a káoszt és az álcázást.