Fürdőszoba szekrények 

Vannak 23 termékek.

Legtöbbet eladott

Malo fürdőszobabútor

Malo fürdőszobabútor

84 520 Ft‎

  • szifon - felár ellenében,
  • a mosdót az ár tartalmazza,
  • hosszú fogantyúk
Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
Készleten
23 560 Ft‎

Pola fürdőszobai szekrény a mosógép fölé

Szállítás: 5 nap alatt
5 970 Ft‎

Keverőcsap Economico BYU 020M

Szállítás: 7 nap alatt
-5%
21 270 Ft‎ 20 210 Ft‎

Keverőcsap Argento BCY 020M

Szállítás: 7 nap alatt
91 500 Ft‎

Porto fürdőszobabútor

Szállítás: 7 nap alatt
-5%
303 630 Ft‎ 288 440 Ft‎

Soffita fürdőszobabútor

Szállítás: 7 nap alatt
65 090 Ft‎

Olier I fürdőszoba

Szállítás: 7 nap alatt
98 830 Ft‎

Olier II fürdőszoba

Szállítás: 7 nap alatt
27 010 Ft‎

Nemezis N40 fürdőszobai szekrény

Szállítás: 7 nap alatt
31 170 Ft‎

Nemezis N43 fürdőszobai szekrény

Szállítás: 7 nap alatt
75 940 Ft‎

Udine II fürdőszobabútor

Szállítás: 40 - 50 munkanap
91 300 Ft‎

Bella II fürdőszobabutor

Szállítás: 7 nap alatt
84 520 Ft‎

Malo fürdőszobabútor

Szállítás: 7 nap alatt
60 270 Ft‎

Udine I fürdőszoba

Szállítás: 40 - 50 munkanap
69 070 Ft‎ 51 800 Ft‎

Mors 345 fürdőszobabutor

Szállítás: 7 nap alatt
-25%
76 050 Ft‎ 57 040 Ft‎

Smoke 345 fürdőszobabutor

Szállítás: 7 nap alatt
-25%
76 940 Ft‎ 57 700 Ft‎

Olio 345 fürdőszobabutor

Szállítás: 7 nap alatt
208 580 Ft‎

Honolulu fürdőszobabútor

Szállítás: 20 - 30 munkanap
168 560 Ft‎

Tia II fürdőszobabútor

Szállítás: 20 - 30 munkanap
208 190 Ft‎

Malaga 1 fürdőszobabútor

Szállítás: 20 - 30 munkanap
331 930 Ft‎

Malaga 2 fürdőszobabútor

Szállítás: 20 - 30 munkanap
22 110 Ft‎

Nemezis N30 fürdőszobai szekrény

Szállítás: 7 nap alatt
100 440 Ft‎

Alba fürdőszobabutor

Szállítás: 7 nap alatt

Fürdőszoba szekrények

Szeretnél fürdőszobabútort fürdőszobabútort venni? Változást akarsz? Telitalálat! A munka nagy része már mögötted van. Miért is?
Azért, mert olyan helyre találtál, ahol kész megoldások várnak, számos kiegészítővel, és az elemek szabad kiegészítésének lehetőségével. Több száz kombináció csak Neked és az Otthonodnak.

Lehet, hogy a bőséges kínálat láttán elveszve érzed magad? Akkor egy kicsit megkönnyítjük a választást és a bútorok kiválasztását, és segítünk bármilyen kétség esetén.

Határozd meg a fürdőszoba nagyságát

Ahogyan már biztosa észrevetted, ugyanannak a bútorkollekciónak többféle változatát is kínálatban tartjuk. Ott van például a Lumia fürdőszoba és a Lumia mini fürdőszoba. A kínálat összeállítása során szem előtt tartottuk, hogy vannak, akiknek a fürdőszobája erősen korlátozott nagyságú, pl. a panellakásokban. Innen jön a „mini” megnevezés.
Lehet, hogy Te, kedves ügyfelük, nagyobb térrel gazdálkodsz, ebben az esetben az elemekre bontott kollekciók megtekintését javasoljuk, hogy az összeállításodat fejleszd.

"Álló vagy függő fürdőszoba"

Fontos eldönteni azt is, hogy az új fürdőszobabútorunk közvetlen a padlón fog állni, vagy a falra kerülnek.
Mindkét megoldásnak vannak kétségtelen előnyei. Például a függő szekrények mellett döntve megőrizhetjük a padló tisztaságát. A másik előny pedig az, hogy nem kell lehajolni az alsóbb részekhez.

Ezek valóban pozitív dolgok. De a hátrányokat is figyelembe kell vennünk. Ezeknek a bútoroknak a felszerelése ugyanis fúrással jár. És korlátozva van a későbbiekben a bútorok mozgathatósága is.

Ezért, kedves ügyfelünk, hogyha arról vagy híres, hogy szereted a gyakori átrendezéseket, akkor a szabadon álló modell választását javasoljuk, amely többnyire ugyanolyan vonzó kinézetet kínál, és az odébb tétele is banálisan egyszerű lesz.

"A fürdőszoba színvilága"


Napjaink fürdőszobáit sokszor a wellness fürdők berendezése inspirálja. Olyan időket élünk, ahol az internet uralkodik. Ezernyi inspirációt gyűjthetünk róla, hogy berendezzük az ideális fürdőszobátmagunknak. Ma már nem lehet az ötleteknek még csak egy részét sem begyűjteni egy helyre.

Ezért bemutatjuk a kompromisszumot – elemeztük a legnépszerűbb elrendezések közös vonásait, és kiválasztottuk a legfontosabbakat, többek között a színvilágot. Teljesen megértjük, ha az ügyfeleink a korszellemmel akarnak haladni vagy sem, és ezért a modelljeinket modernebb változatban, pl. fényes fehér felülettel, vagy a hagyományosabb, fát idéző színben, mint pl. a sonoma tölgy is meg lehet rendelni.

Ezért bárhogy is dönts, mi készen állunk.

"Matt, vagy fényes"


Ha olyan valaki vagy, aki szeret ügyelni a részletekre, akkor feltétlen fordíts figyelmet a jövőbeni bútoraid felületeinek kialakítására.

Kétség kívül most a fényes a népszerűbb, ami lenyűgöző kinézetet ad. Sajnos sokan nem tudatosítják magukban, hogy ezek a modellek több figyelmet igényelnek, mint a matt felületű bútorok, különösen, ha a fürdőszobát gyermekek is használni fogják.

A fényes felületek hiába néznek ki hatásosan, hamar elveszíthetik a vonzerejüket, mivel tökéletes céljai az ujjlenyomatoknak és mindenféle foltoknak.

Ezért ha nincs kedved a mindennapos tánchoz a törlőronggyal, érdemes a matt felületek mellett dönteni. Különösen, hogy ugyancsak jól tudnak mutatni.

"Fürdőszobai kiegészítők"


A fürdőszoba az intimitás helye, olyan hely, ahol komfortosan és biztonságban kell, hogy érezzük magunkat. Ha jól van berendezve, a pihenés oázisa lehet – divatos is, és mégis olcsóbb, mint egy wellness-szálloda.

Tehát ha már tudod, mekkora lesz az összeállítás, és milyen színű, érdemes elgondolkodni, hogy mire lesz még szükség a teljes funkcionalitású fürdőszobához?

A tükör – kétség kívül kötelező elem. Érdemes olyan szekrényt választani, amelynek az előlapján tükör van. Egy kis többletköltséggel plusz használati felületet nyerünk, helyet a kozmetikumok számára, amiből mindig kevés van. De nagyon praktikus is a fürdőszobában, hiszen mihez kezdenének a nők nélküle?

LED megvilágítás – nem ritkán kiderül, hogy valami teljesen banális dolog, például a világítás felszerelése a fürdőszobánknak új, kellemes hangulatot ad. Főleg, ha szeretjük a visszavett fénynél való fürdőket, ami nagyszerű hangulatot ad, és a helyiség belsejének is karaktert ad.

"Elengedhetetlen elemek"


Kétség kívül ilyen a mosdókagyló és a szifon.

Minden termékben összekötöttük őket, így megkönnyítjük a szifon és a mosdókagyló kiválasztását. Ha nálunk vásárolsz, biztos lehetsz a megfelelő szabvány és minőség felül.
Egy kattintás, és teljesen felszerelt, használatra kész bútorokat vehetsz.

A fürdőszoba az egyik legfontosabb hely a házban. Nagyszerű, ha a berendezése összecseng a szükségletekkel és a belsőépítészeti divattal, így nem marad más választás, mint körülnézni az üzletünkben, és választani valamit magunknak, és az Otthonunknak.