Fürdőszoba szekrények 

Vannak 24 termékek.

Legtöbbet eladott

-16%
Mors 345 fürdőszobabutor

Mors 345 fürdőszobabutor

65 620 Ft‎ 55 090 Ft‎

  • két választható szín,
  • front magasfényű akril,
  • elegáns bútorok a fürdőszobához
Szállítás: 7 nap alatt
Készleten
17 490 Ft‎

Pola fürdőszobai szekrény a mosógép fölé

Szállítás: 5 nap alatt
Több szín
-16%
65 620 Ft‎ 55 090 Ft‎

Mors 345 fürdőszobabutor

Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
Új!
123 790 Ft‎

Senja fürdőszobabútor

Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
5 660 Ft‎

Keverőcsap Economico BYU 020M

Szállítás: 7 nap alatt
91 940 Ft‎

Bella II fürdőszobabutor

Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
-20%
73 090 Ft‎ 58 450 Ft‎

Olio 345 fürdőszobabutor

Szállítás: 7 nap alatt
94 310 Ft‎

Olier II fürdőszoba

Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
60 740 Ft‎

Udine I fürdőszoba

Szállítás: 7 nap alatt
Új!
16 620 Ft‎

Milowa fürdőszobai szekrény

Szállítás: 7 nap alatt
62 110 Ft‎

Olier I fürdőszoba

Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
16 150 Ft‎

Nemezis N30 fürdőszobai szekrény

Szállítás: 7 nap alatt
Új!
21 490 Ft‎

Oia fürdőszoba szekrény mosdóval

Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
-24%
288 440 Ft‎ 219 090 Ft‎

Soffita fürdőszobabútor

Szállítás: 7 nap alatt
216 400 Ft‎

Honolulu fürdőszobabútor

Szállítás: 10 nap alatt
21 980 Ft‎

Bonito fürdőszobai szekrény a mosógép fölé

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
87 490 Ft‎

Porto fürdőszobabútor

Szállítás: 20 - 30 munkanap
Több szín
23 770 Ft‎

Nemezis N43 fürdőszobai szekrény

Szállítás: 30 - 40 munkanap
216 010 Ft‎

Malaga 1 fürdőszobabútor

Szállítás: 30 - 40 munkanap
344 370 Ft‎

Malaga 2 fürdőszobabútor

Szállítás: 30 - 40 munkanap
19 960 Ft‎

Nemezis N40 fürdőszobai szekrény

Szállítás: 30 - 40 munkanap
174 940 Ft‎

Tia II fürdőszobabútor

Szállítás: 30 - 40 munkanap
76 350 Ft‎

Udine II fürdőszobabútor

Szállítás: 40 - 50 munkanap
Több szín
85 120 Ft‎

Malo fürdőszobabútor

Szállítás: 40 - 50 munkanap
Több szín
101 170 Ft‎

Alba fürdőszobabutor

Szállítás: 40 - 50 munkanap
Több szín

Fürdőszoba szekrények

Szeretnél fürdőszobabútort fürdőszobabútort venni? Változást akarsz? Telitalálat! A munka nagy része már mögötted van. Miért is?
Azért, mert olyan helyre találtál, ahol kész megoldások várnak, számos kiegészítővel, és az elemek szabad kiegészítésének lehetőségével. Több száz kombináció csak Neked és az Otthonodnak.

Lehet, hogy a bőséges kínálat láttán elveszve érzed magad? Akkor egy kicsit megkönnyítjük a választást és a bútorok kiválasztását, és segítünk bármilyen kétség esetén.

Határozd meg a fürdőszoba nagyságát

Ahogyan már biztosa észrevetted, ugyanannak a bútorkollekciónak többféle változatát is kínálatban tartjuk. Ott van például a Lumia fürdőszoba és a Lumia mini fürdőszoba. A kínálat összeállítása során szem előtt tartottuk, hogy vannak, akiknek a fürdőszobája erősen korlátozott nagyságú, pl. a panellakásokban. Innen jön a „mini” megnevezés.
Lehet, hogy Te, kedves ügyfelük, nagyobb térrel gazdálkodsz, ebben az esetben az elemekre bontott kollekciók megtekintését javasoljuk, hogy az összeállításodat fejleszd.

"Álló vagy függő fürdőszoba"

Fontos eldönteni azt is, hogy az új fürdőszobabútorunk közvetlen a padlón fog állni, vagy a falra kerülnek.
Mindkét megoldásnak vannak kétségtelen előnyei. Például a függő szekrények mellett döntve megőrizhetjük a padló tisztaságát. A másik előny pedig az, hogy nem kell lehajolni az alsóbb részekhez.

Ezek valóban pozitív dolgok. De a hátrányokat is figyelembe kell vennünk. Ezeknek a bútoroknak a felszerelése ugyanis fúrással jár. És korlátozva van a későbbiekben a bútorok mozgathatósága is.

Ezért, kedves ügyfelünk, hogyha arról vagy híres, hogy szereted a gyakori átrendezéseket, akkor a szabadon álló modell választását javasoljuk, amely többnyire ugyanolyan vonzó kinézetet kínál, és az odébb tétele is banálisan egyszerű lesz.

"A fürdőszoba színvilága"


Napjaink fürdőszobáit sokszor a wellness fürdők berendezése inspirálja. Olyan időket élünk, ahol az internet uralkodik. Ezernyi inspirációt gyűjthetünk róla, hogy berendezzük az ideális fürdőszobátmagunknak. Ma már nem lehet az ötleteknek még csak egy részét sem begyűjteni egy helyre.

Ezért bemutatjuk a kompromisszumot – elemeztük a legnépszerűbb elrendezések közös vonásait, és kiválasztottuk a legfontosabbakat, többek között a színvilágot. Teljesen megértjük, ha az ügyfeleink a korszellemmel akarnak haladni vagy sem, és ezért a modelljeinket modernebb változatban, pl. fényes fehér felülettel, vagy a hagyományosabb, fát idéző színben, mint pl. a sonoma tölgy is meg lehet rendelni.

Ezért bárhogy is dönts, mi készen állunk.

"Matt, vagy fényes"


Ha olyan valaki vagy, aki szeret ügyelni a részletekre, akkor feltétlen fordíts figyelmet a jövőbeni bútoraid felületeinek kialakítására.

Kétség kívül most a fényes a népszerűbb, ami lenyűgöző kinézetet ad. Sajnos sokan nem tudatosítják magukban, hogy ezek a modellek több figyelmet igényelnek, mint a matt felületű bútorok, különösen, ha a fürdőszobát gyermekek is használni fogják.

A fényes felületek hiába néznek ki hatásosan, hamar elveszíthetik a vonzerejüket, mivel tökéletes céljai az ujjlenyomatoknak és mindenféle foltoknak.

Ezért ha nincs kedved a mindennapos tánchoz a törlőronggyal, érdemes a matt felületek mellett dönteni. Különösen, hogy ugyancsak jól tudnak mutatni.

"Fürdőszobai kiegészítők"


A fürdőszoba az intimitás helye, olyan hely, ahol komfortosan és biztonságban kell, hogy érezzük magunkat. Ha jól van berendezve, a pihenés oázisa lehet – divatos is, és mégis olcsóbb, mint egy wellness-szálloda.

Tehát ha már tudod, mekkora lesz az összeállítás, és milyen színű, érdemes elgondolkodni, hogy mire lesz még szükség a teljes funkcionalitású fürdőszobához?

A tükör – kétség kívül kötelező elem. Érdemes olyan szekrényt választani, amelynek az előlapján tükör van. Egy kis többletköltséggel plusz használati felületet nyerünk, helyet a kozmetikumok számára, amiből mindig kevés van. De nagyon praktikus is a fürdőszobában, hiszen mihez kezdenének a nők nélküle?

LED megvilágítás – nem ritkán kiderül, hogy valami teljesen banális dolog, például a világítás felszerelése a fürdőszobánknak új, kellemes hangulatot ad. Főleg, ha szeretjük a visszavett fénynél való fürdőket, ami nagyszerű hangulatot ad, és a helyiség belsejének is karaktert ad.

"Elengedhetetlen elemek"


Kétség kívül ilyen a mosdókagyló és a szifon.

Minden termékben összekötöttük őket, így megkönnyítjük a szifon és a mosdókagyló kiválasztását. Ha nálunk vásárolsz, biztos lehetsz a megfelelő szabvány és minőség felül.
Egy kattintás, és teljesen felszerelt, használatra kész bútorokat vehetsz.

A fürdőszoba az egyik legfontosabb hely a házban. Nagyszerű, ha a berendezése összecseng a szükségletekkel és a belsőépítészeti divattal, így nem marad más választás, mint körülnézni az üzletünkben, és választani valamit magunknak, és az Otthonunknak.