Alkategória

Asztal szék

Bútorozza be étkezőjét, konyháját vagy nappaliját asztali székekkel! Itt olyan modellek széles választékát találja, amelyek ideálisak étkezéshez és szeretteivel való találkozáshoz. A asztal szék dekorációs elem is, amely karaktert és eleganciát kölcsönöz terének.

80 termék található.

1-24 / 80 elem mutatása
1-24 / 80 elem mutatása

Az asztal és a székek évszázadok óta az étkező berendezésének elválaszthatatlan elemei, és régóta reprezentatív nappalit is díszítenek. Kényelmes pihenőhelyként boldogan gyűjti össze a háztartás tagjait egy közös étkezésre, de szabadidejükben is. Úgy tervezték, hogy megfeleljen minden elvárásának és igényének. Asztalokat és székeket mutatunk be a nappaliba, melyeket elegáns megjelenés és rendkívüli elegánsság jellemez. A stabilitást és a tartósságot a részletes tervezés és az átgondolt alkatrészválaszték biztosítja.

Készített modelljeink között megtalálhatóak konyhai asztalok és székek is, melyek univerzális formája minden elrendezési stílushoz tökéletesen illeszkedik. A divatos kárpitszínek széles választéka és a színek széles választéka szinte korlátlan teret ad a bemutatkozásnak, aminek köszönhetően olyan szettet állíthat össze, amely ideális az enteriőrbe.

Skandináv székek és asztalok

Az északi szigor ihlette skandináv asztalok és székek egyszerű szerkezet, jellegzetes színekkel kísérve. A fehér, a szürke és a fa erezete szinte minden elemben jelen van, legyen szó lábakról, asztallapról vagy székülésről. A természetes kiegészítők, mint a zöld növények vagy a juta szőnyeg feldobják a skandináv stílusban berendezett nappali vagy étkező varázsát.

A skandináv székek elsősorban enyhén lekerekített formájukról és karcsú lábaikról ismerhetők fel, melyek fából készültek. Az asztalok közül a kerek asztal a legnépszerűbb, ezt követik a funkcionálisan kihúzható asztalok, amelyek újabb betét hozzáadása után akár duplájára, akár háromszorosára is növelhetik az asztallap hosszát.

Modern asztalok és szoba székek

A modern asztalokat és székeket viszont jellegzetes dizájn, jellegzetes színek és érdekes formák jellemzik. Az üvegasztal a modern stílusú enteriőrök meghatározó eleme. Az átlátszó tábla ideális kis helyiségekbe, tágasság benyomást kelt, optikailag megnöveli a helyiséget. Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek az áttört székek és a szokatlan lécek elrendezésével díszített háttámlájú székek.

A modellek egy része modern kárpitozott szék is - a huzat színét az egyes termékekhez elérhető színpalettából választhatja ki. További előnye ennek a bútornak a puha formák, amelyek kényelmes körülményeket biztosítanak még hosszabb ideig tartó üléseken, megbeszéléseken, családi összejöveteleken vagy alkalmi baráti bulikon.