Kárpitos bútorok igényes vásárlóknak 

Vannak 20 termékek.

Kárpitos bútorok igényes vásárlóknak

A by Toptexil válogatott kárpitos bútorkollekció, amelyet a megbízhatóság jellemez, emellett élvezi az ügyfelek elismerését. A prémium anyagok használatának köszönhetően a sarokülők, a kanapék, valamint a heverők új megjelenést és még jobb minőséget kaptak.

Prémium Toptexil szövetek

A lengyel Toptextil gyártó által ajánlott prémium szövetek. A cég által kínált szöveteket a legmagasabb minőség, a modern kialakítás, a biztonság jellemzi, ezt igazolja az Oeko Tex® Standard 100 tanúsítvány, amely a világ vezető textilipari biztonsági védjegye.

A márka újításokkal is rendelkezik, beleértve a Cleanaboo technológiát is, amely korlátozza a folyadékok felszívódását. Ennek eredményeként minimálisra csökkenti a bútor károsodásának kockázatát a kávé, gyümölcslé vagy bor általi elszíneződéssel szemben.

A Mirjan24 és a Toptextil közötti együttműködésből nemcsak egy modern, divatos és fényűző kárpitozott bútorkollekció született, hanem a Mirjan24 by Toptexil egyedülálló mobilalkalmazása is. Ennek köszönhetően megnézheted, hogy a kiválasztott sarokülő hogyan is mutat majd nappalidban!

A Mirjan 24 by TopTextil mobilalkalmazás

A Mirjan 24 by TopTexil alkalmazás a kibővített valóságon alapul. A használatához mindössze annyit kell tenned, hogy:

1. Letöltöd a Mirjan 24 by TopTextil ingyenesen elérhető alkalmazást a Google Play-ből vagy az App Store-ból (az operációs rendszertől függően) telefonra vagy tabletre.

2. Letöltöd a speciális Mirjan24 cimkéket az alkalmazásból, majd nyomtassa ki.

3. Rakd a kinyomtatott cimkét arra a helyre, ahova a kanapét, a sarokülőt vagy a heverőt helyeznéd.

4. Szkenneld be a címkét a telepített alkalmazás segítségével. Ezután a nappalid megjelenik az applikációban. Válaszd ki a neked tetsző bútort by TopTextil, és nézd meg, hogyan fog mutatni a választott helyen. A bútorok variálhatók - változtatható a modell, a méret vagy a kárpit színe.

Ha tatszik az eredmény, mentsd el telefonodra, így megoszthatod barátaiddal, vagy egyszerűen meg is vásárolhatod a bútort.