Kárpitos bútorok igényes vásárlóknak

Category Banner

25 termék található.

1-24 / 25 elem mutatása
1-24 / 25 elem mutatása

A Premium szövetek válogatott kárpitos bútorkollekció, amelyet a megbízhatóság jellemez, emellett élvezi az ügyfelek elismerését. A prémium anyagok használatának köszönhetően a sarokülők, a kanapék, valamint a heverők új megjelenést és még jobb minőséget kaptak.

Prémium Toptextil szövetek

A lengyel Toptextil gyártó által ajánlott prémium szövetek. A cég által kínált szöveteket a legmagasabb minőség, a modern kialakítás, a biztonság jellemzi, ezt igazolja az Oeko Tex® Standard 100 tanúsítvány, amely a világ vezető textilipari biztonsági védjegye.

A márka újításokkal is rendelkezik, beleértve a Cleanaboo technológiát is, amely korlátozza a folyadékok felszívódását. Ennek eredményeként minimálisra csökkenti a bútor károsodásának kockázatát a kávé, gyümölcslé vagy bor általi elszíneződéssel szemben.

Kiváló minőségű Select by Lech szövet

A Select by Lech aláírással ellátott kárpitos anyagokat a megnövekedett minőség, tartósság és divatos design jellemzi. A Select anyagokból kárpitozott divatos színek és minták széles választéka elegáns megjelenést kölcsönöz a kárpitozott bútoroknak. Sőt, az első osztályú minőség megnövelt tartósságot és sokáig hibátlan megjelenést kölcsönöz nekik.

Az ökológiai szövetekkel kárpitozott termékek egyedülálló megoldást jelentenek. Az újrahasznosított palackokból készült fonal megkapta a rangos GRS (Global Recycled Standard) tanúsítványt. Az ár megerősíti, hogy a sarkok, kanapék és fotelek borításához használt anyag ökológiai.