Fésülködőasztal

A fésülködőasztal sok nő álma valóra vált. Saját szépségsarok, ahol felkészülhet a napra, és különlegesnek érzi magát. Olcsó fésülködő aszttalunk tökéletes helyet teremt sminkeléshez, hajápoláshoz és hajformázáshoz. Alkossd meg álmaid megjelenését fésülködőasztalainkkal!

Ada 60 íróasztal / fésülködőasztal

54 350 Ft
  • tágas tárolóhelyek
  • modern stílus: fogantyú nélkül
  • magas fényű vagy matt frontok

Budapesten akár 72 óra alatt

Tireno íróasztal / fésülködőasztal

67 420 Ft
  • tágas tárolóhelyek
  • modern stílus: fogantyú nélkül
  • magas fényű vagy matt frontok

Budapesten akár 72 óra alatt

19 termék található.

1-19 / 19 elem mutatása
1-19 / 19 elem mutatása

Fésülködősztal tükörrel vagy anélkül? Melyiket válasszam?

A stílusos és mindenekelőtt funkcionális szépségápolási zóna otthona magányában elhelyezkedő, átlátszó, tükörrel ellátott fésülködőasztalnak kedvez. Egy szoba sarkába vagy egy alulméretezett fülkébe beillesztve sikeresen teljesíti az összes előtte álló feladatot. A tükör növeli a funkcionalitását.

Még egy nagyon minimalista modell is a falra akasztott panellel együtt ideális feltételeket teremt az orcák púderezéséhez és a szemek kiemeléséhez egy egyszerű fedővonallal. Enélkül a konty átfésülése vagy a vasalóval keltett hullámok rögzítése is nehézkes.

A már konfigurált készletek alternatívája a tükör nélküli fésülködőasztal. Úgy néz ki, mint egy klasszikus íróasztal, amely fiókokkal vagy kozmetikai polcokkal van felszerelve. Az íróasztalok széles választékát használva Ön igényeinek megfelelően kiválaszthatja az optimális rekeszelrendezésű modellt. Könnyen összeillesztheted egy függő tükörrel.

Használhat szabadon álló változatokat is. Csak vegye figyelembe, hogy egy nagy tükör elhelyezése a pultra csökkenti a parfümök, az ékszerdoboz és minden egyéb kiegészítő számára helyet, amelyet csak a tetején szeretne megjeleníteni.

A fésülködőasztal jól ismert helyettesítője a tükörrel ellátott konzol. Erőssége az egyszerűségében rejlik. A minimalista lábazatra szerelt, hosszúkás, fiókos asztal tökéletes alapja a funkcionális ápolási zónának a hálószobában. Ideális a folyosón is, ahol lehetővé teszi a smink és a haj utolsó simítását közvetlenül a ház elhagyása előtt.

Stílusos modellt választunk! Modern, skandináv vagy glamour fésülködőasztal?

Egy stílusosan berendezett kozmetikai sarok a hálószobában, a tetőtérben vagy a magasföldszinten tetszetősebbé teszi a tükör előtt eltöltött pillanatokat az induláshoz. Egy bögrét forró kávéval a pultra téve a púderkompakt után nyúlunk, kis idő múlva elővesszük kedvenc hajkefénket a fiókból. Az egészet megfűszerezzük a most ráfújt parfüm egy csipetnyivel. Inspiráló reggeli rituálé, igaz? Bizonyos forrásokból tudjuk, hogy este és éjszaka is jó hangulatba hoz.

Ha a funkcionalitást félretesszük, akkor a bútorok megjelenésére koncentráljunk. Még egy mini kozmetikai fésülködőasztal is ellátja az előtte álló feladatokat, ha egyeztetik velük. Kíváncsi vagy, hogy alakul a stílusa?

A fehér fésülködőasztal, valamint a sonoma tölgy árnyalatú modellek tökéletesek a modern és skandináv belső terekbe. Ha keres valamit, ami illik a loft szigorúságához, akkor összpontosítsunk a kis konzolokra. Visszafogottságuk, kis szerkezetük tökéletesen illeszkedik a posztindusztriális raktárak belső terei által ihletett dekorációba.

Másrészt az elbűvölően berendezett szobák kiváló lehetőséget biztosítanak a bútorok magasfényű bemutatására. Az ott elhelyezett kozmetikai asztal bármilyen alapszínben lehet, így szinte elkápráztat a fényével. Kifinomult hatást érhet el a gyakran a készletben szereplő LED világítással is.

Kis fésülködőasztal egy lánynak. Többcélú megoldás egy fiatal hölgy szobájába

Ha egy kislány vagy tinédzser hálószobájában nőies sarkot rendez be, építsen többcélú bútorra. Az ilyen modellek kombinálják a lányok fésülködőasztalának funkcióit a mindennapi tanulás és a házi feladat alapjával. Ezeknek az elvárásoknak való megfelelés érdekében bemutatunk egy íróasztalt fésülködőasztallal, amely egyszerre biztosít munkahelyet és sarkot, ahol gondoskodhat fiatalos szépségéről.

Amikor kiválasztja a lánya számára legmegfelelőbb modellt, mindenekelőtt vegye figyelembe az igényeit. Egy nagy munkalap, tágas rekeszek, valamint egyéb polcok hasznosak lesznek mind az első kozmetikumok, mind az iskolai felszerelések számára. A kislány szívesen tartózkodik majd az így feldíszített lányszobában, szívesen szórakoztatja majd iskola után hozzálátogató barátait is.

Olcsó fésülködőasztalokat találhat tükörrel vagy tükör nélkül, melyeket elhelyezhet a hálószobában, de akár a nappali sarkában is. Tekintse meg a különböző változatok sorozatát anélkül, hogy elhagyná otthonát. Tekintse meg az elrendezési galériát is, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb modellt.