Sarokgarnitúrák

A Sarokgarnitúrák tökéletes egy nagy szobába. Kisebb helyiségekben is kiválóan működik – formájuk tökéletesen kezeli a rendelkezésre álló helyet. A Kihúzható sarok ülőgarnitúra egy rendkívül kényelmes bútordarab, melyben az egész család és a barátok is elférnek az összejövetelek alkalmával.

Torezio sarok

354 800 Ft
 • L alakú sarok
 • ágyneműtartó
 • állítható fejtámlával

Budapesten akár 72 óra alatt

Hewlet Bis sarok

179 690 Ft
 • ágyazható sarokülő
 • ágyneműtartó
 • L típus

Budapesten akár 72 óra alatt

331 termék található.

1-24 / 331 elem mutatása
Ár 343 070 Ft

Fonti sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 307 640 Ft

Malwi sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 407 240 Ft

Alia sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 166 770 Ft

Kojan sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 150 470 Ft

Brest sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 160 310 Ft

Brick sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 410 160 Ft

Lagos sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 322 680 Ft

Nobon sarok

★★★★★
★★★★★
1-24 / 331 elem mutatása

Kényelmes és szép sarokkanapét keres? Az alábbiakban áttekintést talál a tudásról és a vásárláskor felmerülő legkínosabb kérdésekre adott válaszokról. Szó lesz a sarokkanapét komfortossá tevő alkatrészekről és a bútorok vizuális hatását befolyásoló anyagokról. Nem lesz hiány az alvás funkciójáról és az alomdobozról sem.

Reméljük, hogy tippjeink segítenek kiválasztani a legjobb, minden elvárásodnak megfelelő modellt, és a szalon egyedi karaktert nyer! A MIRJAN24 által kínált sarokkanapék stílusosak és divatosak.

Sarokkanapé alvó funkcióval és tárolóhellyel az ágyneműnek

A sarokkanapé megbízható megoldás, ha távolról látogatnak meg hozzád a vendégek! Ennek köszönhetően légmatrac helyett kényelmes alvást vagy egy közeli szállodában való szállást garantál. Az egyes sarokkanapék hálóhelye eltérő lehet, és függ a méretétől és a lebomlás módjától.

A sarokkanapé kihajtható a matrac kihúzásával, ami a bútordobozban található, vagy a háttámla lehajtásával. Mindkét lehetőség garantálja a kényelmes alvást.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb sarokkanapéban ágyneműtartó is található, amely a kanapé vagy az ülés alatt található (ez többek között az ágy kibontásának módjától is függ). A konténerben nem csak tartalék ágyneműt tárolhatsz, hanem egyéb lakberendezési kiegészítőket, szezonális ruhákat vagy bőröndöket is. Egyes sarkokkanapéban akár két ágyneműtartó is lehet.

Kis és nagy sarokkanapék

MIRJAN24 sarokkanapék széles választéka azt jelenti, hogy mindenki megtalálja a megfelelő modellt a nappalijában.

A kis sarokkanapék olyan modellek, amelyek hossza körülbelül 200 cm. A szélesség azonban (amelyet a kanapé vagy az oldalsó ülés határozza meg) körülbelül 140 cm-től kezdődik. Az ilyen sarokkanapé paraméterek lehetővé teszik, hogy két vagy három ember pihenjen a sarokkanapén. Nagyon fontos a sarokkanapé mérete, de érdemes odafigyelni a sarokkanapé vizuális oldalára is. Kis helyiségekhez próbáljon meg olyan modellt választani, amely elegánsnak tűnik, például:

 • felépítésük magas lábakra épül,
 • karfa helyett párnák legyenek,
 • megfelelően komponált színekkel rendelkezik.

Egy nagyobb nappali kialakítása sem egyszerűbb, mivel több helyet kell betöltenie. Előnyük azonban, hogy sokkal több sarokkanapé közül lehet választani! Lehet klasszikus L alakú sarokkanapé vagy jóval nagyobb "U" betű alakú modell.

 • L-alakú sarok kiválasztásakor ügyeljen az oldalakra: jobbra, balra. Meg van határozva, hogy melyik oldalra kell helyezni a kanapét.

Jobb vagy bal oldali sarokkanapék?

A jobb oldali sarokkanapé az, amikor a rövidebb rész vagy a kanapé a jobb oldalon van. Bal oldali sarokkanapé - hasonlóan a jobb sarokhoz, ha a kanapé vagy annak rövidebb része a sarokkanapé bal oldalán található.

Ennek megállapításához képzelje el, hogy a nappalijában egy sarok előtt áll. Most gondolja át, melyik oldalon szeretné a kanapét, ha balra dönt, válassza ki a bal sarkot, ha a jobb, válassza ki a jobbkezesek modelljét.

Egyes modellek univerzálisak, és csak a sarokoldalról dönthet a telepítés során. Másrészt az "U" betű mintájára készült sarkok három elrendezési lehetőséget kínálnak:

 • két kanapé,
 • két oldal üléssel és háttámlával,
 • egy kanapé az egyik oldalon és egy kanapé a másik oldalon.

A választás előtt érdemes átgondolni, hogy mik a család igényei.

Modern sarokkanapék

A legnépszerűbb a modern sarokkanapé. Felépítés, használt színek és innovatív megoldások jellemzik őket.

A modern sarokkanapék kialakítása a geometrikus, minimalista formákra utal, kialakításuk alapja lehet ezüst vagy fekete, gyakran alumíniumból vagy fémből készült lábak. A modern stílusú sarkokkanapék foltvarrás és foltvarrás egészíti ki az ülésen vagy a háttámlán.

Ezen kívül egyes modellek állítható fejtámlákkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a háttámla felhasználóhoz igazítását, ami kényelmessé teszi.

Miből van egy jó sarokkanapé?

Ha jó sarokkanapét keres, figyeljen az összetevőire! A kényelmes sarokkanapé rugókkal kell felszerelni, például hullámos vagy párnázott hevederekkel, amelyek megtámasztják a habbetétet. A sarkokkanapéban használt szabványos bevonóhab T jellel van jelölve, közepes rugalmasságú termék. Valami lágyabbat keresel? Válasszon olyan sarokkanapét, amelynek betétje rendkívül tartós habszivacsból, HR néven ismert. Ha azonban a háttámla mozgatható párnákból készült, ügyeljen azok kitöltésére. A szilikon golyó a legtartósabb.

Az anyag is fontos! A kárpitszövetek a következőkre oszthatók:

 • plüss - puha és kellemes tapintású. Ebbe a típusba tartoznak a népszerű bársony és plüss szövetek is.
 • fonatok - látható szálszerkezettel rendelkeznek, ami érdekes mintázatot ad az anyagnak. Különböző színeket kombinálhat, például árnyékoló hatásúak.
 • eco bőr - természetes bőrutánzat, amely könnyen tisztítható.

Vásárlás előtt ügyeljen a szövet műszaki paramétereire, nevezetesen a súrlódással vagy a foltosodással szembeni ellenállására. Ha a sarokkanapé napfényes helyiségbe kerül, ügyeljen a fakulásállóságára. Ezen túlmenően egyes szövetek különleges tulajdonságokkal is rendelkeznek, például könnyű tisztíthatóságot, égésgátló hatást vagy fokozottan ellenállnak a karcolásnak és dörzsölésnek az állatokkal való érintkezés miatt.