Kerti fotelek

A szabadban való pihenés nagyszerű módja a kikapcsolódásnak. Ismerje meg Kerti foteleinket, és merüljön el ölelésükben, miközben kedvenc kávéját kortyolgatja, és egy lenyűgöző történetet olvas. Különféle változatokat kínálunk. Biztosan találsz neked megfelelő modellt.

6 termék található.

1-6 / 6 elem mutatása
1-6 / 6 elem mutatása

A melegebb napok arra ösztönzik, hogy szabadidejét a szabadban töltse, akár a saját kertjében is, egy csésze kávéval a kezében vagy egy könyv olvasásával. Egy kényelmes kerti szék minden bizonnyal kellemesebbé teszi a pihenés pillanatát. A MIRJAN24 kínálatában sok érdekes modellt találsz, amelyek gondoskodnak majd a kikapcsolódásról.

Fotel a teraszra.

Az egyszintes családi házak kortárs építészete erőteljesen hangsúlyozza a terasz formájú kültéri teret. Gyakran a nappali vagy a konyha kiterjesztése. És hogyan fejleszthető a terasz felülete? A kerti bútorkészlet mellett érdemes egy fotelt is elhelyezni rá.

A terasz széknek lehet klasszikus formája - álló, de egyre elterjedtebbek a gubó típusú függőszékek. Kényelmes pihenést biztosítanak, és érdekes dekorációi lesznek a terasznak.

Fotel az erkélyre

Az erkély gyakran kicsi hely, amelyet nehéz berendezni. Szerencsére a bútorüzletek kínálatában találhatunk kis erkélyre való szetteket. Egy másik megoldás egy fotel az erkélyre, ebben a helyzetben és a teraszon is egy akasztós fotel szolgál majd. Különösen a gubó típusú modellek, amelyek felépítésüknek köszönhetően az elszigeteltség érzését nyújtják.

Függő fotel

A függő fotel kétségtelenül az elmúlt évek legnagyobb szezonális HITje! Az elérhető modellek folyamatosan bővülő kínálata pedig garantálja, hogy ez a trend még sokáig megmarad. Azt is érdemes hozzátenni, hogy a nyári szezon utáni A függőszék kétségtelenül az elmúlt évek legnagyobb szezonális HITje! Az elérhető modellek folyamatosan bővülő kínálata pedig garantálja, hogy ez a trend még sokáig megmarad. Azt is érdemes hozzátenni, hogy a nyári szezon utáni függőfotelek tökéletesek az otthon belső terébe. Helyet kaphat a nappaliban, a hálószobában vagy a gyerekszobában. Ilyen helyzetben az állvány, amelyre a kosár fel van függesztve, kicserélhető egy közvetlenül a mennyezetre erősített kampóvaltökéletesek az otthon belső terébe. Helyet kaphat a nappaliban, a hálószobában vagy a gyerekszobában. Ilyen helyzetben az állvány, amelyre a kosár fel van függesztve, kicserélhető egy közvetlenül a mennyezetre erősített kampóval.

Függő fotel cocoon

Függő fotel cocoon a legnépszerűbb modell az ilyen típusú fotelek között. A búra alakú kosár leggyakrabban műanyagból készül, amely jól néz ki, fokozottan ellenáll a külső tényezőknek, nem igényel impregnálást és könnyen tisztítható!

Ezenkívül a motorháztető formája a környező valóságtól való elszigeteltség érzését kelti bennünk, ami segít ellazulni. Könnyedén elaludhat a puha és nagy párnákon, és lazíthat a friss levegőn. A cocoon fotel többféle méretben és színben kapható, ami lehetővé teszi, hogy a függőszéket az erkély vagy terasz stílusához illessze.

Függő fotel baldachinnal

Újdonság a MIRJAN24 áruház kínálatában egybaldachinos függő fotel! Kiváló ajánlat nagyon napos kertekhez, teraszokhoz, erkélyekhez. Ennek köszönhetően nem kell lemondania a pihenésről, amikor a nap nem kedvező helyzetben van, és vigyáz az egészségére anélkül, hogy teljesen ki lenne téve a napsugárzásnak.

Brazil fotel vagy boho fotel?

Egyedülálló hangulatú relaxációs zónát szeretne kialakítani erkélyén, teraszán vagy kertjében? Egy brazil fotel vagy egy boho fotel biztosan segít ebben a feladatban!

Jellegzetes elemük a légies stílus: rojtok, élénk színek és könnyed forma. Felépítésük nem vázra épül, mint a függőszékek esetében. Felakaszthatja őket egy horogra, a pavilon oszlopaira vagy egy fára. Reméljük, hogy a bemutatott kerti fotelek tetszeni fognak Önnek, és kényelmessé és széppé varázsolják szabadtéri pihenőterét!