Kárpitozott falpanelek

36 termék található.

1-24 / 36 elem mutatása
1-24 / 36 elem mutatása

Kárpitozott falbukorlatok mivel az eredeti dekorációnak megvan az az ereje, hogy szebbé varázsolja otthonunk belső terét. Puha formájuk meghitt és pihentető légkört kölcsönöz a szobáknak. Még a nyers belső tér is barátságossá válik, és határozottan otthonos jelleget ölt.

Divatos kárpitozott falpanelek könnyen felszerelhetők, aminek köszönhetően kis idő alatt teljesen megváltoztathatjuk a belső tér megjelenését. A könnyű karbantartást a kiváló minőségű bevonószövet biztosítja. Érdekes lesz az anyagalap a szín tekintetében is, amivel sokféle elrendezést készítenek majd.

A MIRJAN24-ben különböző formájú és méretű kárpitozott falpaneleket készítettünk Önnek. Lehetővé teszik érdekes minták készítését, amelyek a faldekoráció részét képezik. Az apró részletektől a kárpitozott falakig.

Design falpanelek nappaliba

nappaliban található kárpitozott panelek egyik előnye a helyiség akusztikájának javítása. A szövet szerkezetének és optimális sűrűségének köszönhetően elnyelik a hangokat, így hangszigetelve a belső teret. A visszhang csökkentése is az egyik azonnal látható előny.

Az úgynevezett „puha falak” a nappaliban játszó gyerekek biztonságát is növelik. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően gyakran használják családjaink legfiatalabb tagjai számára kialakított szobák díszítésére.

Kárpitozott falbukorlatok előszobába

Az általunk kínált kárpitozott falpanelek ideálisak a előszobába. Ülős cipőszekrény alapjaként, ami csúszáskor puha háttámla. Másrészt a másik falhoz rögzítve díszítik majd a vendégeket fogadó teret.

A kárpitozott falpanelek olyan megoldást jelentenek, amelyet szennyeződésnek kitett területekre terveztek. Az egyik egy előszoba és egy hosszú folyosó. A nyitott magasföldszinten és a közműves helyiségekben viszont jól jön a meleg belső kialakítás.

Kárpitozott falpanelek hálószobába

A puha falpaneleket főként hálószobákban használják. A fejtámla cseréjekor gyakran átfedik az egész falat. Ezek aztán stílusos díszei mindennapi alvászónánknak. A panelek ugyanolyan hatékonynak tűnnek kisebb kivitelben is. A falhoz rögzítve kissé szélesebb, mint az ágy hálórésze.

Hol lehet vásárolni kárpitozott falpaneleket?

Dekoratív kárpitozott falpaneleket vásárolhat a MIRJAN24-ben - divatos színek és méretek széles választéka. Vásároljon biztonságosan anélkül, hogy elhagyná otthonát.