Dohányzóasztal

Nyissa meg kapuját az eleganciára és a funkcionalitásra nappali dohányzóasztalunkkal. Fedezze fel a varázslatot a legapróbb részletekben is. Az Asztal nappaliba felejthetetlen pillanatokat varázsol egy csésze aromás kávé mellett! Fektessen be a minőségbe, stílusba és kényelembe!

Ceelias dohányzóasztal

72 300 Ft
  • jó kivitelezés
  • a nappali tökéletes kiegészítése
  • két tárolórekesz a pult alatt

Budapesten akár 72 óra alatt

Vamos dohányzóasztal

91 400 Ft
  • díszítő elemek
  • további polc a tároláshoz
  • modern és elegáns design

Budapesten akár 72 óra alatt

127 termék található.

1-24 / 127 elem mutatása
1-24 / 127 elem mutatása

Dohányzóasztal vagy kisasztal, ezek nélkül elég nehéz elképzelni bármely lakást. Mindamellett, hogy praktikusságuk vitathatatlan nem hiányozhat belőlük a kifinomult dizájn.

A kínálatunkban megjelenő asztalok minden bizonnyal betöltik szerepüket bármely családi összejövetelkor is. Több modell kínálatunkban polccal is rendelkezik, ahová az újságot vagy egyéb csecsebecséket rakhatjuk. Tehetünk rá vázát friss virágokkal vagy egyéb dekortárgyakat is.

Széles kínálatunkban megjelennek az üveges, vagy teli tetejűek, egyszerű, vagy épp kifinomult megjelenésűek. Különféle modern asztalokat kínálunk, az érdekes formájúaktól egészen a futurisztikus stílusúig.

A fából készült dohányzóasztalok, természetes mivoltukkal kellemes melegséget csempésznek otthonába. A karcoknak jól ellenálló, tartósbútorlapból készült asztalaink pedig látványos színeikkel kápráztatnak el minket.

Bútoraink előállításához mindig a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy kifogástalan terméket készíthessünk Önöknek.