Alkategória

Konyhabútor

Fedezze fel a funkcionális és stílusos konyhabútorokat, amely megfelel legmagasabb elvárásainak. Nekik köszönhetően a főzés élvezetté válik. Alkossd meg álmaid konyháját, és élvezd nemcsak a finom ételeket, hanem az esztétikus belső teret is, amely magával ragadja a tekintetét.

Mela 180 komplett konyha

98 190 Ft
  • tágas tárolóhelyek
  • több választható szín
  • modern stílusú bútorok

Budapesten akár 72 óra alatt

Chamonix 260 komplett konyha

200 940 Ft
  • modern stílus
  • laminált forgácslap
  • műanyag fogantyúk

21 - 25 munkanap

98 termék található.

1-24 / 98 elem mutatása
1-24 / 98 elem mutatása

A konyha tökéletes elrendezése elsősorban a hozzá illő konyhabútorokon múlik. Nemcsak a konyhai cikkek funkcionális helye, hanem a szoba nagyszerű dekorációja is lehet. Sokféle konyhabútor-modell kapható a piacon, de melyik fog a legjobban illeszkedni a belső tereinkbe? Modern vagy klasszikus konyhabútor lesz? Vagy esetleg az általunk készített szetteket választja, amelyek tökéletesen illeszkednek az aktuális elrendezési trendekhez?

A kész készletek mellett megtalálhatóak a moduláris bútorok is, amelyeknek köszönhetően egyedi konyhabútorokat készíthet!

Konyhabútor garnitúrák

A készletben kapható konyhabútorok különösen jól működnek a funkcionális terekben. Úgy tervezték, hogy minden rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban kihasználják. Ideális hely élelmiszerek, edények vagy egyéb szükséges konyhai kiegészítők tárolására. Tartós anyagokból készülnek, sokféle stílusban és színben.

A kész konyhai készleteknek köszönhetően a főzés és a konyhában való tartózkodás tiszta élvezetté válik!

A sarokkonyhabútorok tökéletesen kialakítják a szoba sarkát, és helyet biztosítanak a konyhai kiegészítőknek, edényeknek és fűszereknek.

Moduláris konyhabútor

A moduláris konyhai szekrények lehetővé teszik, hogy bármilyen elrendezést alakítson ki konyhájában, így tökéletesen illeszkedik a szekrények méretéhez és stílusához. Lehetővé teszik számos különböző konfiguráció létrehozását. A konyhai szekrények egymással kombinálhatók, egymás mellé helyezhetők, a mosogató alatti szekrény kombinálható fiókos szekrénnyel vagy beépíthető készülékek szekrényével.

Csak a megfelelő modelleket kell kiválasztania – minél funkcionálisabbak a szekrények, annál jobb!

Ennek köszönhetően bárhol elhelyezheti őket, és még a legnehezebb helyet is rendezheti. Ezenkívül a kiválasztott szekrénymodellek különböző színekben és stílusokban kaphatók, ami megkönnyíti a rendszerezésüket. Ezenkívül választhat olyan konyhai szekrényeket, amelyek funkcionális megoldásokkal rendelkeznek, mint például fiókok, polcok vagy egyéb lehetőségek. A moduláris konyhabútorokkal nagyon könnyű eredeti teret kialakítani, amely lehetővé teszi egy kicsi és egy tágas konyha megszervezését. Ne feledje - konyhája divatos és stílusos is lehet, ugyanakkor maximálisan funkcionális is lehet, csak ki kell választania a tökéletes, olcsó konyhabútort!

Fehér konyhabútor

A fehér konyhabútor mindig a legnépszerűbb. A hófehér egyetemessége megerősíti, hogy időtlen választás. Szekrénnyel kiegészítve vagy eredeti készletben a fehér konyha hosszú ideig jól mutat. Az előny itt az is, hogy az adott színű berendezés nem megy ki a divatból. Az élénk szín még sok év után is stílusos és divatos lesz.

Az újdonságok hosszú listájában a fehértől eltérő konyhai felszerelésekre is akadnak javaslatok. Kis bővítményekben megtalálhatóak munkalappal kombinált, tetőtéri konyhabútor és famintával díszített szerelvények is. Mindkét lehetőség remekül néz ki, és mi több, lenyűgözővé varázsolja a konyhát.