Hintaágy & Hintaszék

A Hintaágy & Hintaszék egy boldog, természetközeli nyaralás receptje. Merüljön el a kényelem ölelésében, és pihenjen, mint még soha. Teremtse meg kültéri paradicsomát modelljeinkkel. Különféle változatok és formák állnak rendelkezésre. Nézze meg mindegyiket.

6 termék található.

1-6 / 6 elem mutatása
1-6 / 6 elem mutatása

Ha olyan bútort keresünk, ami kellemesebbé teszi a kint eltöltött időt, akkor az első gondolatok között a cocoon hinta jut eszünkbe. A stabil alap kiválóan működik gyepen és teraszon egyaránt. A nappaliban is sikeresen elhelyezhetjük a padlón.

A teraszra és az erkélyre szánt hintáknál a függőkosár nyújtotta kényelmet értékeljük leginkább. Leggyakrabban szintetikus rattanból vagy műanyagból kötött, kellemes tartást biztosít a fejnek és a hátnak. Puha párnákkal felszerelve remek hely lesz könyvek olvasásához, hírek megtekintéséhez a telefonon és a láthatáron lévő naplementék megtekintésére.

Szobahinta a nappaliba és a gyerekszobába

A kerti hintában való pihenés öröme egész évben elkísérhet bennünket. Tekintettel arra, hogy szinte minden modell tökéletesen illeszkedik a belső térbe, egyre gyakrabban kerül elhelyezésre a nappaliban, a hálószobában, valamint az ifjúsági szobákban.

A legnépszerűbb változat itt a boho hinta - a korábban említett gubók textil helyettesítője. Bojttal vagy fagerendával díszítve a boldog kikapcsolódás oázisa a téli estéken is. A kandalló mellé akasztott brazil hinta teszi kellemesebbé a szeretteinkkel eltöltött pillanatokat.

Kerti hinta egy vagy több személy számára

A népszerű kerti hinta kettesben is remek kikapcsolódást nyújt. A több embernek szánt modelleket emelt kosár vagy meghosszabbított pad jellemzi. Vannak olyan változatok is, amelyekben napellenző is megvédi az ülőt a tűző nap éles sugaraitól.