Tükrök

A Fürdőszobai tükör alapfelszereltség. Ideális mindennapi sminkhez, hajformázáshoz vagy borotválkozáshoz. Különféle modellek kaphatók, például téglalap alakú, szabálytalan formájú, valamint kor alakú tükör is. Nemcsak dekoratívak, hanem tökéletesen bővítik a teret.

4 termék található.

1-4 / 4 elem mutatása
1-4 / 4 elem mutatása

A tükrök olyan termékek, amelyek a kialakítás befejezését képezik. Egyszerű formáik lehetnek hangsúlyos elemek, amelyek minden helyiség méltóságát meghatározzák, ezzel szemben a dizájner darabok elérhetik, hogy bármilyen helyiség modern karaktert kap.

Az általunk kínált tükrök ideálisan alkalmasak minden fajta helyiségbe - fürdőszobákba, folyosókra, és más helyiségekbe is a lakásban vagy a házban.

Ideálisan kiegészítik a teret meleg és megismételhetetlen klímát alakítva ki. A falra akasztott tükör optikailag megnöveli és megvilágosítja a teret – tehát ideális javaslat a kisebb helyiségekhez.

A kínálatunkban tükrök széles kínálata található meg egyszerű és klasszikus stílusban, vastag vagy vékony kerettel, és modern dizájnú darabok is. Kínálatunkban szerepelnek a díszlécekkel szegett tükrök is, amelyek gondoskodnak az egyedülálló eleganciáról és szépségről.

Nézzék meg ajánlatunkat!