Alkategória

Nappali bútor

Nappali bútor a kényelem és stílus alapja minden enteriőrben. Kanapék, dohányzóasztalok, komódok és könyvespolcok – a rengeteg dizájn lehetőséget ad arra, hogy egyéni preferenciáihoz igazítsa őket. Fókuszpontot teremtenek a kikapcsolódáshoz, és karaktert és funkcionalitást kölcsönöznek a nappalinak.

366 termék található.

1-24 / 366 elem mutatása
1-24 / 366 elem mutatása

A nappali a háztartás alapvető helye, ahol a legtöbb időt töltjük. A nappali családi összejövetelek, esti lefekvés előtti nézések vagy kedvenc sorozatok helyszíne. A nappaliban beszélgetünk és nevetünk. A vasárnapi kávé íze a legjobb a társalgóban. A nappali is reprezentatív hely, ahol vendégeket fogadunk. A nappaliban a falakra akasztott fotógalériák vagy ünnepi ajándéktárgyak révén a háztartás tagjainak története is elmesélhető. Hogyan kell berendezni egy nappalit?

Hogyan kell berendezni egy nappalit?

Ezt a kérdést nagyon gyakran teszik fel. Mindenekelőtt a szalonnak meg kell felelnie bizonyos esztétikai értékeknek és funkcionálisnak kell lennie. Ennek érdekében két kérdést kell figyelembe venni:

  • milyen stílusú enteriőrt szeretek?
  • milyen bútorra lesz szükség a nappalimba?

Nappali – legnépszerűbb belső stílusok

Modern nappali

A modern nappalit mindenekelőtt a minimalizmus jellemzi. A minimalizmus a fogantyúk és a díszítések hiányában nyilvánul meg. A modern bútorok színei elsősorban a fehérek, bár egyre inkább megjelenik a fekete és a beton textúrája. Sima felületek esetén a magas fényesség érvényesül. A modern nappali nem fél a függő bútoroktól, aminek köszönhetően a szoba nagyobbnak és tágasabbnak tűnik.

Skandináv stílusú nappali

A skandináv stílus ideális nappaliba, mert hangulatossá teszi azokat. Mi a skandináv stílus? Ennek a stílusnak a jellegzetessége a fehér szín kombinációja a fa természetes textúrájával és a magas, formás lábakkal, amelyek a stílus jellemzői. A skandináv stílusú nappalit nehéz elképzelni kényelmes fotel és meleg takaró nélkül.

Elegáns nappali

Az elegáns nappalinak több változata is lehet. Az első a klasszikus, gazdagon díszített bútorok használata sötét színben. Egy másik változat a modern elegáns bútorok, amelyekben a minimalizmus uralkodik. Az utóbbi időben azonban az elegáns szalonokhoz a velúr és a bársony által uralt elbűvölő stílus társul.

Nappali konyhasarokkal

A nappali konyhasarokkal tökéletes megoldás kis lakásokhoz, különösen a panellakásokhoz. A nyitott tér ráadásul a háztartás tagjainak beilleszkedését is elősegíti, és ha családi eseményekre kerül sor, egyikről sem fog lemaradni. E tér elrendezésekor érdemes megjegyezni a következetességre.

Nappali bútor

nappali bútorok bútorok fontosak a nappali berendezésénél. Ezek azok, amelyek miatt a nappali karaktert és funkcionalitást nyer. De mielőtt megvásárolná őket, át kell gondolnia, melyik megoldás a legpraktikusabb az Ön számára. Ha van egy nagy fala, ahol elfér fallpanel, vagy jobb lesz a nappali bútor készlet, amely több falon terjed? Ha tárolóhelyre van szüksége, ne féljen a nappali nagy gardróbját használni.

Sarokkanapék és kanapék nappaliba

Véleményünk szerint a nappali kvintesszenciája a kényelmes kárpitozzott bútor. A nappali méretétől függően választhat egy nagy, heverővel ellátott sarkot, amelyre esténként kiterítheti a lábát, vagy leülhet egy kicsi és takaros kanapéra. Érdemes sarokkanapét vagy alvó funkciós kanapét választani. Ez egy másik vendégszobát ad.