Ruhásszekrények

A térrendezés szempontjából is fontos a jó szervezés. A gyermek- és tinédzserszobák ruhásszekrényei remek megoldást jelentenek. A praktikus polcok és fiókok rengeteg tárolóhelyet biztosítanak. Ismerje meg olcsó ruhásszekrényünket.

63 termék található.

1-24 / 63 elem mutatása
1-24 / 63 elem mutatása

Az ifjúsági szoba dekorációjának legfontosabb eleme a ruhásszekrény. Ez egy olyan bútor, amely az egész teret, gyermeke ruháit, játékait és egyéb tárgyait rendezi. A megfelelő modell kiválasztása biztosítja a rendet és a rendet, valamint a szoba eredeti és divatos megjelenését.

A MIRJAN24 kínálatában minden gyermek, illetve szüleik ízléséhez igazodó gyerek és ifjúsági bútorok szerepelnek. A gardróbot divatos és időtálló színek és magas funkcionalitás jellemzi, ami éppolyan fontos, mint a bútor külső megjelenése.

A különböző modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy a szekrényt tökéletesen illeszkedjen a gyerekszoba elrendezési lehetőségeihez és elrendezéséhez.

Ideális Ifjúsági szekrények

Kis helyiségben jó megoldás a toloajtos gardrób elhelyezése. Rengeteg tárhelyet kínál, de nem igényel több helyet az ajtó kinyitásához - a Gyerek és ifjúsági ágy közvetlenül mellette lehet, és a ruhásszekrény belüli tárgyak karnyújtásnyira lesznek.

A sarok gardróbszekrény a fiatalok számára kialakított kis helyiségben is jól működik. Üres, használaton kívüli sarkot fog berendezni, ami tágasabbá teszi a helyiséget. Olyan modelleket kínálunk, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy egy ruhásszekrényhez hasonlítsanak. Gyermeke könnyen bejuthat, és a praktikus polcok, mély fiókok és a dolgok felakasztására szolgáló rudak kombinációja nem csak a ruhák, hanem az egyéb kiegészítők, játékok és iskolai kiegészítők számára is rendezetten tartja a teret.

A fehér ruhásszekrény egy olyan design, amely minden korosztály számára kielégíti a fiúkat és a lányokat. Az univerzális színek nagyszerű hátteret biztosítanak személyiségének kifejezéséhez. Ráadásul sokkal tovább bírja a gyerekszobában, mint a más színű bútorok. A fehér ruhásszekrény választásával gyermeke bármikor többféle színelrendezést és koncepciót alakíthat ki, a bútorok így is tökéletesen illeszkednek.

Kisebb gyerekek számára színes elemekkel ellátott Ifjúsági szekrényeket készítettünk, melyekkel meghitt hangulatot varázsolhatunk a gyerekszobába. A praktikus rekeszek, nyitott és zárt polcok kombinációja hasznosnak bizonyul, ha a gyermeknek sok játéka vagy könyve van. A klasszikusabb, hagyományos ajtós gardróbszekrények azok számára kínálkoznak, akiknek csak a ruhákra van szükségük.

A tükrös szekrény egy többfunkciós bútor, amely helyet és pénzt takarít meg. Különösen hasznos egy tizenéves lány szobájában. Ennek a megoldásnak köszönhetően a lánya egy helyen tudja elkészíteni a viselni kívánt ruhákat, majd láthatja magát a tükörben. Ráadásul a spreeles gardróbskreby optikailag nagyobbá és világosabbá teszi a helyiséget, így kisebb helyiségekbe is tervezett modell.

Ruhásszekrény MIRJAN24-ban

A webáruházunkban kapható összes Bútor a legjobb minőségű félkész termékekből készül, aminek köszönhetően remekül néz ki és nagyon hosszú ideig garantálja a használattal való elégedettséget és a hibátlan megjelenést. A Ruhásszekrény stílusos és praktikus gyerekszoba kialakítására készült.