Előszoba padok

Az Előszoba pad karaktert és eleganciát kölcsönöz bejáratának, és meleg fogadtatást biztosít Önnek és vendégeinek. Válasszon egy padot, amely tökéletesen illeszkedik a folyosóra, így ez a hely praktikus és szép is egyben.

2 termék található.

1-2 / 2 elem mutatása
1-2 / 2 elem mutatása

Ha az előszoba vagy az öltöző új elrendezését tervezi, feltétlenül vegyen fel egy padot a tervezésbe. A terempadok praktikus és esztétikus megoldást jelentenek. Ennek köszönhetően kényelmes helyet kap a cipők számára. Kiválóan alkalmas kisgyermekek számára, akik a padon ülve szabadon hordhatják a cipőjüket. Kiválóan működik az idősebb embereknél is, akiknek nehezebb a hajlítása.

Ezenkívül az előszoba padja praktikus polcként is funkcionálhat, amelyre felteheti futótáskáját. Tökéletesen illeszkedik az előszobába, hogy kitöltse az üres teret. A modern modellek nagyon különböző stílusokat kínálnak, ami megkönnyíti a belső térhez való illeszkedést.

Kárpitozott pad

A kárpitozott modellek a csarnok legnépszerűbb padjai közé tartoznak. Modern változatban készülnek, amelyet egyszerű forma jellemez. Felépítésük fémvázra épül, a kárpitozott kárpitozásnak nincs egyéb díszítése. Ipari vagy loft stílusú előszoba padot keres? Válasszon egy fekete vagy szürke kerettel rendelkező modellt. A skandináv és retro stílusú belső terekhez azonban válasszon olyan modellt, amelynek magas fa lábai vannak minimalista stílusban.

A glamour ihlette padok is nagyon népszerűek.

A fent említett modellekkel ellentétben ezek gazdagon díszített kárpitozásúak: varrások és fényes gombok. A lábak viszont ludwik stílusára utalhatnak. Ez a fajta pad tökéletesen passzol az intenzív színekhez, amelyek kiemelik a bútor stílusát.

Kárpitozott pad vásárlásakor érdemes odafigyelni az anyag specifikációjára. Válasszon olyat, amely nagyobb kopásállóságot kínál.

Pad tárolóhellyel

A pad tárolóhellyel kiváló választás kis helyiségekbe, ahol nincs elég hely további szekrények elhelyezésére. Az ilyen bútorok helyet biztosítanak az apró kiegészítők: sapkák, sálak, kesztyűk tárolására, illetve adott esetben cipősszekrényt is kínál. A tárolóhely típustól függően lehet fiókos, az ülés alatt elhelyezett, felülről vagy elölről nyíló, rúdként nyíló szekrény.