Mirjan24 - internetes áruház és bútorgyártó

Szeretettel Üdvözöljünk Önt, kedves Érdeklődő. Nagyon örülünk, hogy meglátogatta honlapunkat. Ez nekünk sokat jelent, mert Ön a drága idejét arra szánta, hogy minket felkeressen, és körül nézzen ajánlataink közt. Mi cserébe igyekszünk Önnek a legjobbat nyújtani. Tudni kell, hogy a mi életünkben legjobb dolog az ügyfél, s ha jó benyomása, pozitív tapasztalata lesz rólunk. Igyekszünk a legjobbat nyújtani Önnek, úgy árban, mint minőségben. Mindez nem egyszerű, de a teljesített elvárások után örömmel tekintünk az elvégzett dolgokra. A sok érdeklődés, nézettség, irántunk mind újabb motiváció nekünk. Mi az eredmény? Megkérjük Önt, hogy olvasson Tovább..

27 év tapasztalat

Milyen benyomást tesz az a ember, akinek van egy 20 éves autója, ami tökéletes állapotban van, példaértékű motorvezérlővel, szép külsővel. Ez bizonyíték az autóra, DE a tulajdonosra nézve is. Hasonló helyzetben van a mi cégünk is, mert folyamatosan fejlesztünk immár 27 éve, és törekszünk arra, hogy tőlünk a legjobb minőség kerüljön ki. Minden évben egy új lépést teszünk előre, mely összefoglalja a fejlesztést, és minőséget.

Bútor mindenkinek

Bizonyára áttekintés után Ön már tudja, hogy különböző bútorokat lehet nálunk vásárolni. Talán már ki is választotta, hogy mit, melyiket szeretné megrendelni. Azt viszont nem tudja, hogy mennyi igyekezet, odaadás van mindezek mögött. Minden terméket, amit ajánlunk, gondosan megvizsgálunk, hogy ez az, amit az ügyfelek elvárnak tőlünk, ez a legjobb ár, amit ajánlani tudunk? Többek között az ilyen kérdések ihlettek minket arra, hogy mindig versenyképes árakat tudjunk kínálni ügyfeleinknek.

Biztonság minden lépésnél

Kedves Ügyfelünket ügyvédi iroda által készített jogi szakértői szabályok védik. Teljes körű tájékoztatást bármikor lehet kérni. Minden megrendelést kifogástalanul meg valósítunk, és a megrendeléstől számított 30 napon belül az Ön otthonába szállítjuk.

Producent mebli Producent mebli

Bútorgyártó

Bútorokkal kapcsolatos történetünk szerény személyzettel kezdődött, és kezdetben pár bútor gyártására összpontosított. Jelenleg egy 27 éves, dinamikusan fejlődő vállalat, amely sikeresen értékesít több tízezer bútort Európában és azon túl. Saját területünk szakemberei vagyunk, a minőségre összpontosítunk és reagálunk a változó tendenciákra. Kedves vásárlóink, amikor a Mirjan24 bútorok mellett döntenek, akkor egy téglával segítik történetünk építését, amelyért köszönetet mondunk Önnek, és cserébe garantáljuk a teljes elégedettséget bútorunk választásával.

Saját szállítás

A legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat csak akkor lehet fenntartani, ha teljes körű ellenőrzést tartunk fenn a végrehajtási folyamat felett. Ezért a tőlünk megrendelt bútorok szállítása 100% -ban általunk történik. Több mint 180 jármű biztosítja, hogy a megrendelések mihamarabb Önökhöz kerüljenek. Gondoskodunk arról is, hogy ügyfeleink teljeskörűen tudjanak tájékozódni a megrendelés állapotáról és annak kiszállítási dátumáról. Ennek köszönhetően minden évben megfigyelhető, hogy ügyfeleink köre növekszik. Ez elég motiváció számunkra, amely arra ösztönöz bennünket, hogy még magasabbra tegyük a lécet.

Własny transport Własny transport
Starannie wyselekcjonowane tkaniny Starannie wyselekcjonowane tkaniny

Gondosan kiválasztott szövetek

Bútorainkat saját magunk tervezzük. Döntünk többek között arról, hogy mely szöveteket fogjuk használni az új projektben. A szövet olyan pont, amely jól ismert számunkra, mert 21 éve üzemeltetjük a Mir-tex24 textil nagykereskedést. Az új projektekhez több száz szövet közül választhatunk úgy, hogy kiválasztjuk azokat, amelyek a legjobban teljesítik funkciójukat. Nem csak vizuálisan, hanem minőségileg is, miközben megfizethető árat biztosít a bútorok számára. A kínálatunk böngészésével biztosan látni fogja, milyen gazdag a színválaszték a kárpitozott bútorok között.

Łęka Mroczeńska raktár

A társaság fejlődése a megnövekedett áruforgalommal jár. Ezért egy kisvárosban - Łęka Mroczeńskában, ahol a cég székhelye található - ott van egy központi raktár, amely lehetővé teszi, vásárlóink által megrendelt bútorok tárolását. Összhangban az online megrendelések, végrehajtási sorrendjével és annak idejével. A raktár helyes és zökkenőmentes működését számos képzett munkatárs, valamint speciális rendszer felügyeli.

Łęka Mroczeńska Łęka Mroczeńska
Magazyn w Baranowie Magazyn w Baranowie

Raktár Baranów-ban

A vállalkozás gyors fejlődését a saját raktárak folyamatosan növekvő száma is mutatja. Az egyik a Baranowska utcában található, Cło 31a. A hatalmas terület lehetővé teszi azon termékek tárolását, amelyek többek között a vállalkozók rendelkezésére állnak gyors szállítás biztosítása mellett. A 11-es országút mellett és az S8 közelében található stratégiai elhelyezkedés lehetővé teszi az online áruházunkban megrendelt termékek hatékony elosztását és azonnali kiszállítását.

Raktár Mosonmagyaróváron

Gondoskodtunk arról, hogy termékeink szinte egész Európában elérhetők legyenek. Ezért van 1200 m2-es raktárunk Mosonmagyaróváron is, amelynek köszönhetően kiváló minőségű szolgáltatásokat tudunk nyújtani Magyarországon. Ez a raktár azon bútorokat tárolja, amelyek közvetlen ügyfelekhez kerülnek. Megrendeléseket saját biztonságos szállítással szállítjuk.

Magazyn w Budapeszcie Magazyn w Budapeszcie
Magazyn w Bukareszcie Magazyn w Bukareszcie

Raktár Bukarestben

A gyors megrendelések feldolgozása a Mirjan24 egyik prioritása. Ehhez szükség van egy virágzó raktárhálózatra. Közöttük van egy Bukaresti raktár is. Bútorok átrakodására és a megrendelt termékek tárolására szolgál. Ennek köszönhetően Románia kijelölt régióiban 24 órán belül teljesíthetünk számos megrendelést. A Strada Constructorilor 10-en, Dâmbovița - 130086 található raktár területe 1400 m2 és 8 ember dolgozik a kiszolgálásán.

Raktár Nagybányában

A romániai Nagybánya jól hozzáférhető pont, ahol újabb raktárunk található. A nemzeti úthálózathoz való könnyű hozzáférés jelentősen javítja az áruk szállítását, és ami ehhez közvetlenül kapcsolódik, valódi hatással van a megrendelt termékek várakozási idejének lerövidítésére. A raktár mérete több mint 2500 m2, így bútorainkat kiszállítjuk, akár 24 órán belül! A 15 szakemberből álló csapat gondoskodik a szállítások hatékony kezeléséről, a termékek gyors és biztonságos átvételéről, valamint a termékek továbbításáról vásárlóinkhoz.

Magazyn w Baia Mare Magazyn w Baia Mare