Mirjan24 - internetes áruház és bútorgyártó

Szeretettel Üdvözöljünk Önt, kedves Érdeklődő. Nagyon örülünk, hogy meglátogatta honlapunkat. Ez nekünk sokat jelent, mert Ön a drága idejét arra szánta, hogy minket felkeressen, és körül nézzen ajánlataink közt. Mi cserébe igyekszünk Önnek a legjobbat nyújtani. Tudni kell, hogy a mi életünkben legjobb dolog az ügyfél, s ha jó benyomása, pozitív tapasztalata lesz rólunk. Igyekszünk a legjobbat nyújtani Önnek, úgy árban, mint minőségben. Mindez nem egyszerű, de a teljesített elvárások után örömmel tekintünk az elvégzett dolgokra. A sok érdeklődés, nézettség, irántunk mind újabb motiváció nekünk. Mi az eredmény? Megkérjük Önt, hogy olvasson Tovább..

27 év tapasztalat

Milyen benyomást tesz az a ember, akinek van egy 20 éves autója, ami tökéletes állapotban van, példaértékű motorvezérlővel, szép külsővel. Ez bizonyíték az autóra, DE a tulajdonosra nézve is. Hasonló helyzetben van a mi cégünk is, mert folyamatosan fejlesztünk immár 27 éve, és törekszünk arra, hogy tőlünk a legjobb minőség kerüljön ki. Minden évben egy új lépést teszünk előre, mely összefoglalja a fejlesztést, és minőséget.

Bútor mindenkinek

Bizonyára áttekintés után Ön már tudja, hogy különböző bútorokat lehet nálunk vásárolni. Talán már ki is választotta, hogy mit, melyiket szeretné megrendelni. Azt viszont nem tudja, hogy mennyi igyekezet, odaadás van mindezek mögött. Minden terméket, amit ajánlunk, gondosan megvizsgálunk, hogy ez az, amit az ügyfelek elvárnak tőlünk, ez a legjobb ár, amit ajánlani tudunk? Többek között az ilyen kérdések ihlettek minket arra, hogy mindig versenyképes árakat tudjunk kínálni ügyfeleinknek.

Biztonság minden lépésnél

Kedves Ügyfelünket ügyvédi iroda által készített jogi szakértői szabályok védik. Teljes körű tájékoztatást bármikor lehet kérni. Minden megrendelést kifogástalanul meg valósítunk, és a megrendeléstől számított 30 napon belül az Ön otthonába szállítjuk.

Bútor gyártó

Szerény bútorgyártással, személyzettel kezdődött a mi történetünk. Egyfajta design bútor, a gondos szorgalmas együttműködő folyamatos teljesítményünk, rövid időn belül meghozta az eredményt, örömöt és száz megrendelőt. Ez egy elég erős ösztönzést és szilárd talajt adott cégünk fejlődéséhez. 27 éve jól működő cég vagyunk, több mint 10 ezer bútort adunk el, szerte Európába, és azon túl. Mindez hozzáállásunk, szakértelmünk, és saját köreinknek köszönhető. Gyorsan reagálunk a változásokra, és alkalmazkodunk hozzá. Ennek eredményeképp képesek vagyunk hatékonyan felismerni az új trendeket, és használni azokat. Ennek következtében, folyamatosan megújult ajánlatokat kapnak ügyfeleink. Tisztelt vásárló, ha Mirjan céget válassza, és tőlünk bútort rendel, egy téglával gazdagítja a mi történetünket, melyet szívből köszönünk, és gratulálunk Önnek, hogy ránk talált, és minket választott.

Saját szállítás

Teljes ellenőrzés alatt álló legmagasabb színvonalú szállítás a miénk. Egy csapat szakember, logisztikus gondoskodik arról, hogy bútoraink időben, és sértetlenül az Ön otthonába érjenek. Ezért Ön kedves érdeklődő, ha vásárolni szeretne, 100%, biztonságban meg rendelheti a tetszését elnyert bútort. TÖBB mint 120 gépjármű áll a szállítások rendelkezésére, ezért a késések szinte teljesen kizártak. Mi érdekünk, hogy a Kedves Ügyfél teljes mértékben tájékozott legyen megrendelésétől a szállításig. Folyamatosan teszteljük, hogy tudjuk könnyebben szállítani bútorainkat, mert fontos a Kedves vevő jó tapasztalata, elégedettsége, ami csak egy újabb motiváció számunkra. Ezért minden évben tudunk meglepetést szerezni, növekedésünkkel, magasabb színvonalunkkal.

Gondosan kiválasztott szövetek

Magunk tervezzük meg bútorainkat, az alapoktól a végkifejletig. Mi tervezzük meg, melyik szövet kerül felhasználásra az új kollekcióban. Olyan szövettel dolgozunk, amit már nagyon jól ismerünk a sok próba alapján. Saját raktárunkon lévő MIR-tex szövetet használunk, amely 21 éve fejlődik. Köszönhetően sok tapasztalatunknak, mindig megtaláljuk ezen anyagok legjobb felhasználását. Több száz szövetből válasszuk ki a legmegfelelőbbet. Ez nem könnyű feladat, mert mindig törekszünk a mester szintre. Továbbá szeretnénk, ha nem csak vizuális élmény lenne, hanem a minőség, annak megfizethetősége is meg legyen, az általunk kínált bútornak. Muszáj dicsérni magunkat, mert nagyon jó specialistáink nagyon hozzáértő dolgozóink vannak, és mindez visszajelzésben jót eredményez. Ha Ön áttekinti ajánlatainkat, biztosan észre fogja venni, milyen gazdag a színskálával, mintával rendelkeznek az általunk ajánlott kárpit bútorok.