Szeretettel Üdvözöljünk Önt, kedves Érdeklődő. Nagyon örülünk, hogy meglátogatta honlapunkat. Ez nekünk sokat jelent, mert Ön a drága idejét arra szánta, hogy minket felkeressen, és körül nézzen ajánlataink közt. Mi cserébe igyekszünk Önnek a legjobbat nyújtani. Tudni kell, hogy a mi életünkben legjobb dolog az ügyfél, s ha jó benyomása, pozitív tapasztalata lesz rólunk. Igyekszünk a legjobbat nyújtani Önnek, úgy árban, mint minőségben. Mindez nem egyszerű, de a teljesített elvárások után örömmel tekintünk az elvégzett dolgokra. A sok érdeklődés, nézettség, irántunk mind újabb motiváció nekünk. Mi az eredmény? Megkérjük Önt, hogy olvasson Tovább.

31 év tapasztalat

Milyen benyomást tesz az a ember, akinek van egy 20 éves autója, ami tökéletes állapotban van, példaértékű motorvezérlővel, szép külsővel. Ez bizonyíték az autóra, de a tulajdonosra nézve is. Hasonló helyzetben van a mi cégünk is, mert folyamatosan fejlesztünk immár 31 éve, és törekszünk arra, hogy tőlünk a legjobb minőség kerüljön ki. Minden évben egy új lépést teszünk előre, mely összefoglalja a fejlesztést, és minőséget.

Bútor mindenkinek

Bizonyára áttekintés után Ön már tudja, hogy különböző bútorokat lehet nálunk vásárolni. Talán már ki is választotta, hogy mit, melyiket szeretné megrendelni. Azt viszont nem tudja, hogy mennyi igyekezet, odaadás van mindezek mögött. Minden terméket, amit ajánlunk, gondosan megvizsgálunk, hogy ez az, amit az ügyfelek elvárnak tőlünk, ez a legjobb ár, amit ajánlani tudunk? Többek között az ilyen kérdések ihlettek minket arra, hogy mindig versenyképes árakat tudjunk kínálni ügyfeleinknek.

Biztonság minden lépésnél

Kedves Ügyfelünket ügyvédi iroda által készített jogi szakértői szabályok védik. Teljes körű tájékoztatást bármikor lehet kérni. Minden megrendelést kifogástalanul meg valósítunk, és a megrendeléstől számított 30 napon belül az Ön otthonába szállítjuk.

MIRJAN24 logisztikai központ Mroczenie-ben

A MIRJAN24 logisztikai központ a cég fejlesztési stratégiájának következő lépése. A raktáron lévő több tízezer termék erős piaci előnyt jelent, amely erősíti vezető pozíciónkat a bútoriparban. Ennek köszönhetően biztosíthatjuk beszállítóink számára a termékek folyamatos elérhetőségét és a rendelések problémamentes teljesítését. A modern komplexum új helyen, Mroczenie-ben található, és 30.000 m2 raktárterületet kínál. A tágas infrastruktúra új lehetőségeket nyit meg és jelentősen felgyorsítja a szállítási időt. Az épület megfelel a legmagasabb terméktárolási előírásoknak.

A kiterjedt komplexum része egy többszintes adminisztratív épület. A környék legmagasabb épülete 5000 m2 területet kínál. A modern környezet több száz embernek biztosít kényelmes munkakörülményeket.

olesnica

MIRJAN24 gyártócsarnok Łęka Mroczeńska-ban

Van egy gyártósor egy kisvárosban - Łęka Mroczeńska. A webáruházunkban kapható bútorok itt készülnek. Minden a beérkezett megrendeléseknek megfelelően, a megrendelés, típus és szállítási idő szerint történik. A gyártósor helyes és problémamentes működését számos szakképzett munkatárs felügyeli, akik folyamatosan figyelemmel kísérik termékeink magas minőségét.

Raktár Mosonmagyaróváron

Gondoskodtunk arról, hogy termékeink szinte egész Európában elérhetők legyenek. Ezért van 1200 m²-es raktárunk Mosonmagyaróváron is, amelynek köszönhetően kiváló minőségű szolgáltatásokat tudunk nyújtani Magyarországon. Ez a raktár azon bútorokat tárolja, amelyek közvetlen ügyfelekhez kerülnek. Megrendeléseket saját biztonságos szállítással szállítjuk.

Raktár Bukarestben

A gyors megrendelések feldolgozása a MIRJAN24 egyik prioritása. Ehhez szükség van egy virágzó raktárhálózatra. Közöttük van egy Bukaresti raktár is. Bútorok átrakodására és a megrendelt termékek tárolására szolgál. Ennek köszönhetően Románia kijelölt régióiban 24 órán belül teljesíthetünk számos megrendelést. A Strada Constructorilor 34-en D, Dâmbovița - 130086 található raktár területe 2000 m² és 12 ember dolgozik a kiszolgálásán.

Raktár Nagybányában

A romániai Nagybánya jól hozzáférhető pont, ahol újabb raktárunk található. A nemzeti úthálózathoz való könnyű hozzáférés jelentősen javítja az áruk szállítását, és ami ehhez közvetlenül kapcsolódik, valódi hatással van a megrendelt termékek várakozási idejének lerövidítésére. A raktár mérete több mint 2500 m², így bútorainkat kiszállítjuk, akár 24 órán belül! A 15 szakemberből álló csapat gondoskodik a szállítások hatékony kezeléséről, a termékek gyors és biztonságos átvételéről, valamint a termékek továbbításáról vásárlóinkhoz.