Alkategória

Ülőbútorok

A nappaliba Ülőbútorok minden nappali alapelemei. Itt pihenünk iskola vagy munka után, nézzünk egy családi filmet a családdal, vagy találkozunk a legközelebbiekkel egy kávé mellett. Találja meg nappalijába a tökéletes praktikus és kényelmes Ülőbútorokot!

Torezio sarok

397 970 Ft
  • L alakú sarok
  • ágyneműtartó
  • állítható fejtámlával

10 munkanap

Peltata L sarok

203 490 Ft
  • ágyazható sarokülő
  • ágyneműtartó
  • mutatós és eredeti színekben

10 munkanap

631 termék található.

1-24 / 631 elem mutatása
Ár 384 840 Ft

Fonti sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 19 170 Ft

Dover puff

★★★★★
★★★★★
Ár 345 110 Ft

Malwi sarok

★★★★★
★★★★★
1-24 / 631 elem mutatása

A kárpitozott bútorok fontos részei a nappalinak - praktikus és tágas sarokgarnitúrára, kanapéra, fotelekre természetesen szükség van. Egy szépen berendezett lakást nem tudunk elképzelni nélkülük.

A MIRJAN bútorolyan kárpitozott bútorokat készít Önöknek, amelyeket a magas minőségen túla modern design jellemez. Terjedelmes sarokgarnitúráink, puha és kényelmes kanapéink, könnyedén a lakás központi díszei lehetnek.

A széles szín- és anyagválaszték lehetővé teszi, hogy Ön saját ízlése szerint rendezhesse be lakását. Az aktuális trendek mellett fontos szerepet játszik a praktikum is, kárpitozott bútoraink számos érdekes megoldással megkönnyítik mindennapjait.

Olyan extrákat kínálunk, mint: a széles kartámasz, állítható fejtámlák,tárolórekeszek vagy kihúzható asztal.

A sok éves tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy olyan bútorokat hozzunk létre, amelyek megfelelnek az elvárásoknak. A mai igényeknek megfelelően, sarokgarnitúráink kényelmes, mély ülőfelülettel rendelkeznek.

Nem feledkeztünk hagyományos bútorok kedvelőiről sem - ők is megtalálják kínálatunkban a számukra megfelelő darabokat. AMIRJAN bútor nappali bútoraira a magas minőség és az alacsony ár jellemző.

Szem előtt tartjuk ügyfeleink elvárásait, ezért is készítjük kárpitos bútorainkat kiváló minőségben és minden részletre kiterjedő figyelmmel. Fontos számunkra az is, hogy minden ügyfél a lehető leghamarabb megkapja a megrendelt bútort.