Alkategória

Ülőbútorok

A nappaliba Ülőbútorok minden nappali alapelemei. Itt pihenünk iskola vagy munka után, nézzünk egy családi filmet a családdal, vagy találkozunk a legközelebbiekkel egy kávé mellett. Találja meg nappalijába a tökéletes praktikus és kényelmes Ülőbútorokot!

Torezio sarok

354 800 Ft
  • L alakú sarok
  • ágyneműtartó
  • állítható fejtámlával

Budapesten akár 72 óra alatt

Peltata L sarok

181 020 Ft
  • ágyazható sarokülő
  • ágyneműtartó
  • mutatós és eredeti színekben

Budapesten akár 72 óra alatt

558 termék található.

1-24 / 558 elem mutatása
Ár 343 070 Ft

Fonti sarok

★★★★★
★★★★★
Ár 18 500 Ft

Dover puff

★★★★★
★★★★★
Ár 307 640 Ft

Malwi sarok

★★★★★
★★★★★
1-24 / 558 elem mutatása

A kárpitozott bútorok fontos részei a nappalinak - praktikus és tágas sarokgarnitúrára, kanapéra, fotelekre természetesen szükség van. Egy szépen berendezett lakást nem tudunk elképzelni nélkülük.

A MIRJAN bútorolyan kárpitozott bútorokat készít Önöknek, amelyeket a magas minőségen túla modern design jellemez. Terjedelmes sarokgarnitúráink, puha és kényelmes kanapéink, könnyedén a lakás központi díszei lehetnek.

A széles szín- és anyagválaszték lehetővé teszi, hogy Ön saját ízlése szerint rendezhesse be lakását. Az aktuális trendek mellett fontos szerepet játszik a praktikum is, kárpitozott bútoraink számos érdekes megoldással megkönnyítik mindennapjait.

Olyan extrákat kínálunk, mint: a széles kartámasz, állítható fejtámlák,tárolórekeszek vagy kihúzható asztal.

A sok éves tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy olyan bútorokat hozzunk létre, amelyek megfelelnek az elvárásoknak. A mai igényeknek megfelelően, sarokgarnitúráink kényelmes, mély ülőfelülettel rendelkeznek.

Nem feledkeztünk hagyományos bútorok kedvelőiről sem - ők is megtalálják kínálatunkban a számukra megfelelő darabokat. AMIRJAN bútor nappali bútoraira a magas minőség és az alacsony ár jellemző.

Szem előtt tartjuk ügyfeleink elvárásait, ezért is készítjük kárpitos bútorainkat kiváló minőségben és minden részletre kiterjedő figyelmmel. Fontos számunkra az is, hogy minden ügyfél a lehető leghamarabb megkapja a megrendelt bútort.