Konzolasztalok

A konzolasztalok megoldás arra, hogy a legfontosabb dolgokat kéznél tartsd. A konzolasztalok tökéletesen betöltik szerepüket az előszobában, nappaliban és a hálószobában. Ez a praktikus bútor dokumentumok vagy akár kozmetikumok tárolására alkalmas. Ezen kívül stílusos sarkot biztosítanak a lakásban!

6 termék található.

1-6 / 6 elem mutatása
1-6 / 6 elem mutatása

A 17. század óta ismert konzolasztalok uralják házaink, lakásaink belső tereit. Reneszánszukat élik, szobákat dekorálnak, dekorálnak és funkcionális teret is biztosítanak a praktikus tárgyaknak. Egyszerű formájuknak köszönhetően határozottan különböznek azoktól a gazdagon díszített modellektől, amelyek sok évvel ezelőtt betöltötték a párizsi paloták belsejét.

Minimalista formák, gondosan kiválasztott színek és megbízható alkatrészek, amelyekből az átlagos modern konzolasztal készül, egyedi megjelenésük alapja. A gondosan kiválasztott színek, a kis fogantyúk és a lábak gyakran kitalált elrendezése különlegességet hoz a belső térbe. Valami, ami megkülönböztető jegyet kölcsönöz minden elrendezésnek.

Kis konzolasztal & keskeny konzolasztal

A szoba méretéhez maximálisan igazodó konzolasztal segít a stílusos és praktikus tér berendezésében. Állandó, szűkös és egyben nem túl praktikus rendezési kihívások. Jó hír viszont, hogy az ilyen igényes enteriőrökbe könnyedén választhatunk kicsi és keskeny konzolasztalt.

Az okosan átgondolt kialakítás növeli a funkcionalitást, ugyanakkor könnyedséget ad a nappali, a hálószoba vagy a folyosó belsejének. A magas lábakra szerelt asztallap elegáns megjelenésű, és mi több, varázsa kiemeli az egész belső tér stílusos megjelenését.

A tágas szobák nagyobb modelleket használnak. Rengeteg helyet kínál a lámpásoknak, a falnak támasztott festményeknek, és még egy váza friss virágokkal is, amelyek egyenesen a kertből származnak, az előzetes lista azokról a tárgyakról, amelyek feltűnhetnek rajta.

A kis konsolasztal szerényebb tér. Tökéletes alapot egy állólámpa vagy egy látványos virág egy nagy cserépben. Gyakran helyettesíti az éjjeliszekrényt a pár hálószobájában.

Divat: stílusos és hatékony konzolasztalok előszobába, nappaliba, hálószobába|

Az otthonunkban megjelenő újdonságok a legújabb trendek mellett számos újdonságot tartalmaznak. Közülük az egyik kiemelt helyet a fekete konsolasztal foglalja el sokféle változatban. Ebben a kategóriában a márványozott vagy tiszta fekete felsővel rendelkező modellek a vezetők. Ezek a minták kiemelik a dekor elegáns karakterét, mi több, tökéletesen illeszkednek bármilyen fal-, padló- és egyéb bútor díszítéshez.

A második, hasonlóan népszerű opció a fehér konsolasztal, valamint a világos felső + sötét alapkeret kombinációja. Egy ilyen változat ízléses megjelenése felfrissíti a teret. Éles és egyben puha megjelenést kölcsönöz neki.

A klasszikus fekete-fehéren kívül számos lehetőséget készítettünk az Ön számára nem kevésbé népszerű színekben. A sok faszín, valamint az egységes felület piros, bézs vagy intenzív sötétkék színekben csak néhány a nappaliban elérhető konzolasztalok közül.