Bárszékek

A bárszék a funkcionalitást, a kényelmet és az esztétikát ötvözi különféle belső elrendezésekben. Tökéletes kiegészítője a konyhaszigetnek. Bárszékekre jellemző a magas ülőhelyzet és az érdekes megjelenés. Válassza ki modelljét, és élvezze a divatos dizájnt és praktikum otthonában!

7 termék található.

1-7 / 7 elem mutatása
1-7 / 7 elem mutatása

Hokerek – egykor csak kereskedelmi helyiségekben, ma már egyre gyakrabban magánlakásokban is megtalálhatók ezek a divatos és rendkívül impozáns bútorok. A hokerek valamiért a konyhadekorációhoz kötődnek. Aligha képzelhető el egy modern konyha vagy étkező a konyhasziget vagy bár mellett elhelyezett stílusos és harmonikus bárszékek nélkül.

Bútorok Ezek a köznyelvben bárszékek is tökéletesen illeszkednek ebbe a térbe, és kényelmes helyet biztosítanak a leüléshez. Tökéletesen helyettesítik a hagyományos székeket, és örömet okoznak a háztartás tagjainak és a hozzánk látogató vendégeknek.

Miről ismertek a hókerek?

Különböznek méretükben, színükben, formájukban, stílusukban és az anyagukban, amelyekből készültek. Mindezek az elemek befolyásolják az elrendezés végső hatását. Hokerek az semmi más mind székek, magas lában – sokkal magasabb, mint a hagyományos konyhai székek. A megemelt ülés nagyon kényelmes és gyors ülést tesz lehetővé a konyhaszigeten vagy bárban.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt?

Először is figyeljen a bárszék magasságára. A stresszes helyzetek elkerülése érdekében gondosan mérje meg az asztallap és a padló közötti távolságot, ahol ezt a bútort el szeretné helyezni. Ha szabadon szeretne ülni a konyhaszigetnél, válasszon a munkalapnál 30-40 cm-rel alacsonyabb hokert. A bárszékeket nem csak az asztallap magasságához kell igazítani, hanem az ülés megfelelő méretéhez és formájához is. Mindezt azért, hogy szabadon és kényelmesen lehessen ülni rajta. Amikor konyhába, nappaliba vagy étkezőbe bárszéket választunk, ügyeljünk a megjelenésére, minőségére és kényelmére.