Tolóajtó

A Hálószoba Tolóajtók funkcionális és elegáns megoldás, amely nagyobb teret és lenyűgöző megjelenést kínál. Nyerjen intimitást azzal, hogy értékes centimétereket takarít meg, és adjon hálószobájának új, innovatív dimenziót. Nyisd ki az ajtót a kényelem és a stílus felé most!

113 termék található.

1-24 / 113 elem mutatása
1-24 / 113 elem mutatása

A hálószoba tolóajtói tökéletesen helyettesítik a hagyományos modellt. A fal mentén haladva sok helyet takarítanak meg a bútorok, dekorációk és a készülék egyéb elemei számára. Még csak nem is igényelnek helyet közvetlenül előtted – enyhe oldalra tolással nyílnak és záródnak

A hatékony helygazdálkodás csak egy a modern modellek számos előnye közül. A másik a nagyszerű dizájn. A hagyományoktól a loftokon át a modern belső terekig. Számos olyan mintát készítettünk, amelyek bármilyen dekorációhoz illeszkednek. A hálószobába tükrös tolóajtó, rácsos, barázdált, esetleg sima? Mindezek és még sok más dizájn vár rád üzletünkben.

A legújabb hálószoba fali ajtók a stílusok áttekintése

A legújabb dizájnok listája a mart homlokzatú tolóhálóajtókkal kezdődik. A halszálka, a csíkok és a különféle formájú barázdák csak a kezdete egy hosszú dekorációs sorozatnak. Itt érdekes formákat talál, amelyek kiemelik a hálószoba eredeti kialakítását. Kiváló lehetőség a fürdőszoba bejáratának a hálószobától való elválasztására is. Az ajtólap kellemes kialakítása tökéletesen illeszkedik az elrendezéshez.

A szép belső terek világa a lécekkel ellátott ajtók előtt is nyitva áll. Ezek a stílusos modellek szokatlan formájukkal gyönyörködnek. Az ajtószárnyra erősített szimmetrikus lécek dekoratív értékkel bírnak - élénkítik a teret, tetőtéri jelleget adnak. A hozzájuk tartozó színek stílusosak. A mélyfekete árnyalatai természetes famintákkal kombinálva az egyik legdivatosabb pár ebben a szezonban.

A hálószobába vezető tükörajtó szintén népszerű lehetőség. A fényvisszaverő felület ideális kis és szűk helyiségekhez. Lehetővé teszi a belső tér megvilágítását és vizuális nagyítását. Ez a pozitív belsőépítészeti szélhámos csaló. Ha jól használják, akkor a helyiség hiányosságait is megszünteti. Az általunk készített modellek a stílusos újdonságokon kívül sima változatokat is tartalmaznak. Az egyszínű változatok kiemelik a belső tér finom megjelenését. Ráadásul a széles színválasztéknak köszönhetően bármilyen elrendezési stílushoz tökéletesen passzolnak. A kiterjedt listából választhatunk betétes változatokat is. Dekoratív lakobel, mart betétek vagy eredeti fogantyúk csak néhány a nálunk elérhető lehetőségek közül.

Hogyan használjunk tolóajtót a hálószobában?

A hálószobába szerelt tolóajtók leggyakrabban az öltözőbe vezetnek. A különálló tárolóhely ideális hely ruháknak, cipőknek és női kézitáskáknak. A tágas területen a bőröndök, kalapok és a különböző stílusú kiegészítők tárolására is helyet biztosítanak.

A két helyiséget elválasztó ajtó hatékonyan kiegészíti az elrendezést. Az élénk stílus, a dizájn megjelenés és az igényeinknek megfelelő részletek keverednek a dekorációval. Mivel a belső tér szerves részét képezik, díszítik a falakat és hihetetlenül funkcionálisak.

Egy másik, de ugyanilyen népszerű módja a fali ajtók használatának a hálószobában a fürdőszobába való belépés. A fürdőszobát borító szárnyat egyszerű nyitás jellemzi. Akár vizes kézzel is megfoghatjuk a kilincset, enyhén megnyomhatjuk és kinyithatjuk a zuhanyból való kilépés után.

Itt az az érdekes, hogy akkor is használhatunk tolóajtót a hálószobába, ha a ház többi részében hagyományos egy- vagy kétszárnyú modelljeink vannak. A falra szerelhető opciók diszkrét átjáróként szolgálnak a hálószobába integrált szobákba.

A hálószoba tolóajtóinak legnépszerűbb típusai

Többféle változatban kínálunk belső tolóhálóajtókat. A legnépszerűbb modell a falra erősített vezetősínnel ellátott modell. Az esztétikus sín lehetővé teszi az ajtó gyors és egyszerű nyitását vagy zárását. Előnye az egyszerű összeszerelés, ráadásul a legújabb modellek stílusos megjelenést is kínálnak.

Érdekes lehetőség a hálószobába falban vezető tolóajtók is. Ez a modern modell hihetetlenül praktikus alkalmazkodóképességet kínál. A helyes összeszerelés után a szárny a falban van elrejtve. Ez a rendkívül esztétikus megoldás különösen gyakran megtalálható a tetőtérben elhelyezett hálószobákban. Ezek a nehezen elhelyezhető szobák helytakarékos kialakítást igényelnek.

Az enyhén indusztriális elrendezés szerelmesei leggyakrabban látható vezetőkkel ellátott fali ajtókat választanak. A nem titkolt sín enyhén ipari hangulatot kölcsönöz a belső térnek. A funkcionalitás itt ugyanolyan magas szintű, mint a többi modell esetében. A nyers karakter itt egyedülálló - a loft belső terek, a modern és már említett indusztriális hálószoba megoldások imádják.

A hálószobába nyíló üveg tolóajtó divatos megoldás. Az átlátszó előlap előnyt jelent a sötét helyiségekben. A távoli sarkokat is megvilágítja azáltal, hogy átengedi a fényt. Az általunk elkészített opciókat matt üveggel kombináljuk. A különböző szélességű csíkok finoman díszítenek, és lehetővé teszik, hogy az üveglap kitűnjön a készülék többi részéből.