Lakás kiegészítők 

Vannak 9 termékek.
-30%
Budapest 48h
5 110 Ft‎ 3 570 Ft‎

Párna 50 II

Szállítás: 48 órán alatt
Több szín
32 220 Ft‎

Mosdó 35EV17

Szállítás: 7 nap alatt
-20%
342 790 Ft‎ 273 440 Ft‎

Soffita fürdőszobabútor

Szállítás: 7 nap alatt
5 110 Ft‎

Párna 50

Szállítás: 15 - 20 munkanap
Több szín
-51%
11 430 Ft‎ 5 600 Ft‎

Classic párna

Szállítás: 7 nap alatt
-43%
6 400 Ft‎ 3 620 Ft‎

Baby párna

Szállítás: 7 nap alatt
13 890 Ft‎

Keverőcsap Economico BYU 020M

Szállítás: 7 nap alatt
-20%
3 710 Ft‎ 2 970 Ft‎

Magic Touch spray

Szállítás: 7 nap alatt
41 720 Ft‎

Keverőcsap Platino BCZ 020M

Szállítás: 7 nap alatt

Lakás kiegészítők

Az otthoni kiegészítők minden elrendezés fontos részét képezik. Nekik köszönhetően a belső tér stílust vagy funkcionalitást kap. A Mirjan24-ben található lakás kiegészítők két részre oszthatók. Az elsők a bútorok kiegészítői. Ezek kiválasztásával elsősorban időt takarít meg, és egy adott bútorhoz tökéletesen illeszkedő kiegészítő kiválasztásának garanciáját szerzi meg, például a kiválasztott fürdőszobabútor-szerelvényekhez illeszkedő csaptelep.

Kiegészítőink második részét díszítő elemek alkotják, amelyek a belső karaktert adják a helyiségnek. Ez a szegmens párnákat, lámpákat és kárpitozott paneleket tartalmaz, amelyekből hálószobában lévő fejtámlát vagy padtámaszt alakíthat ki a folyosóra.

Fürdőszobai szerelvények

A fürdőszobai szerelvények a fürdőszobai felszerelések egyik kisebb elemei, de azonban nagyon fontosak. A csaptelepek és mosdókagylók megválasztása nagyban befolyásolja az általános elrendezést. A modern belső térben érdemes minimalista, egyszerű formájú modelleket választani, míg a klasszikus enteriőrökhöz az íves változatok illeszkednek jobban. Mosdó vásárlásakor ügyeljen az egyéb lehetőségekre is, amelyeknél kiválaszthatja az adott szifont.

Párnák

A Mirjan24 kínálatában kétféle párna kapható.

- dekoratív párnák.

A dekoratív párnáknak köszönhetően a kárpitozott bútorok további pontokat kapnak a kényelemért és a megjelenésért. Személyes preferenciák szerint választhat olyan párnát, amelynek párnahuzata mintás szövetű és az időtálló motívumai rácsos és geometrikus mintázatúak. Vagy válasszon egy egyszínű párnát, ami kiemeli a tompa elrendezést. Ez utóbbi kategóriában nagyon népszerűek a kellemes tapintású plüss anyagok.

- alvásra alkalmas párnák

Gyermek és felnőtt alvópárnák teszik teljessé a kínálatot. Egészséges és kényelmes alvásra tervezték őket. Erre a célra speciális habokat használtak az előállításukhoz, amelyek alkalmazkodnak a fej formájához és tökéletesen illeszkednek a testhez. Ezen kívül a párnák légáteresztő, gépben mosható párnahuzattal rendelkeznek.

Bútortisztítók

Tudjuk, hogy mennyire fontos a bútorok esztétikája, de sajnos a mindennapi használat során nehéz elkerülni a szennyeződést vagy a nemkívánatos szagokat. Szerencsére ebben az esetben számos Coccine Home Line tisztítószert tudunk kínálni.

Készlet tartalma:

- tisztítószerek kemény bútorra, amelyek fényt adnak és megvédik a túlzott porlerakódástól. A készlet tartalmaz egy tisztító és fényesítő kendőt is.

- kárpitozott bútor tisztítószerek. Ezeknek köszönhetően a zsírfoltokat is egyszerűen eltávolítja. A készlet tartalmaz egy tisztító szivacsot is.

- frissítő eszközök kárpitozott bútorokhoz. A könnyen használható spray felfrissíti a textíliákat, és használat után kellemes illatot ad nekik. Függönyök és ágyneműk felfrissítésére is kiváló.

 

Világítás

A világítás minden elrendezés kiegészítése. A Mirjan24 áruház termékei között sok érdekes függő lámpa, mennyezeti lámpa és fali lámpa modellt talál, az elérhető modellek hálószobába, nappaliba vagy előszobába is alkalmasak. Ezenkívül választhat az állólámpák vagy kültéri világításra alkalmas lámpák közzül is. Az elérhető lámpák az aktuális belsőépítészeti trendeknek megfelelőek, és megfelelnek a magas minőségi követelményeknek is.

Kárpitozott falpanellek

A kárpitozott panelek különböző helyiségekben használhatók. A hálószobában az ágy mögötti falak gyönyörű dekorációt képeznek, és kényelmes támlát hoznak létre, amelyeknek támaszkodhat olvasás vagy tévézés közben. A gyerekszobában elhelyezheti őket az ágy mentén, hogy a gyerek ne ütközzön a falnak alvás vagy játszás közben. Az előszobában azonban a falpanelek tökéletes kiegészítői lesznek egy huzalkodásra használt ülésnek. Ez csak néhány példa a használatukra.

A kárpitozott panelek változatos formájúak, a négyzetektől a mézszeletekig. Ráadásul széles színválasztékban kaphatók, ami megkönnyíti a különböző belső terekbe való elrendezésüket.