Alkategória

Étkezőgarnitúra

Az étkezőgarnitúra konyhába egyedi bútor. Ezek egy olyan hely, ahol időt tölthet családjával étkezésekre és egyéb alkalmakra. A készlet egy asztalból és székekből áll. Kínálatunkban olcsó étkezőgarnitúrákat talál különféle stílusban és színben.

75 termék található.

1-24 / 75 elem mutatása
1-24 / 75 elem mutatása

A konyhaasztal és a székek is gyönyörű kiegészítői az étkezőnek és gyakran a nappalinak is. Ha nem is vesszük észre naponta, családi életünk nagyon fontos eleme. Az asztalnál a család kapcsolatba léphet, megoldhatja problémáit, megoszthatja gondjait. Az asztalnál segítünk a gyereknek a segítségkéréssel járó házi feladat elkészítésében. Leülünk az asztalhoz kedvenc keresztrejtvényünkkel és forró teát iszunk. Az asztalnál a mindennapi dolgokról beszélgetünk, és élvezzük kedvenc ízeinket.

Amikor új asztalt székekkel választunk, érdemes észben tartani, hogy a mindennapi életünk dísze is lesz. De most koncentráljunk arra, hogy milyen asztalt és széket válasszunk a konyhába és a többi helyiségbe.

Asztal és székek konyhába

Ha a konyha nincs összekötve az étkezővel, akkor érdemes asztalt székekkel választani a konyhába, amivel minden nap étkezhetünk és elkészíthetjük az ételeket. Nem minden konyha van felszerelve széles és hosszú munkalappal. Ebben a helyzetben az asztal tökéletes lesz kiegészítő elemként. A legtöbb konyhaasztal székekkel nem túl nagy. A legfontosabb, hogy a háztartás minden tagja találjon neki helyet. Ha nem túl nagy a konyha asztalának és székeinek mindenekelőtt praktikusnak kell lenniük.

Bár manapság a konyhai asztalok és székek lényegesen eltérő simaságú modellek, léteznek klasszikus és rusztikus dizájnok, valamint elegáns, kárpitozott székekkel ellátott készletek. A MIRJAN24 széles kínálatában megtalálhatóak a skandináv szigor híveinek szentelt modellek is. Ezzel szemben a modern konyhaasztalok és székek a székkárpit színek, valamint a tábla- és keretszínek széles választékával lepnek meg. A tervezők igyekeznek minél jobban megfelelni ízlésünknek, világos és sötét árnyalatokat, de fára emlékeztető semleges mintákat is készítettek.

Konyhai asztal és székek az étkezőben

Sok háztartásban az ebédlő nagyobb alkalmakkor használt ünnepi helyszín, ami megfelelő méltóságot ad. Egy elegáns asztal megfelelő székekkel nem hiányozhat egy ilyen helyiségből. Ajánlatunk bükkfa asztalok. Szerkezeti elemeik tömör és tartós bükkfából készültek. Ezenkívül vágókkal és érdekes lábelrendezéssel díszíthetők. Egy ilyen asztallal kiegészítve az ugyanolyan elegáns formájú kárpitozott székek fognak a legjobban kinézni. Egy tömör bükkfa asztal étkezőszékekkel kiváló befektetés évekre, mellyel számos családi ünneplést is kellemesebbé varázsol.

Asztal és székek konyhába és nappaliba

A modern konstrukció gyakran kombinálja a konyhát a nappalival, és közöttük van egy étkező hely. Ennek a megoldásnak számos előnye van, például a házigazdák nem maradnak le a rendezvény legérdekesebb részeiről, amikor vacsorát kell készíteniük.

A belsőépítészet jelenlegi trendjeit a modern és a skandináv stílus uralja, ami sok lakásban jól látható. Divatos egy masszív asztalt fényes székekkel kombinálni, ahol mindegyik más. A modern asztalok és székek nem csak a formával, hanem a színekkel is szeretnek játszani. A kárpitozott székek kiválóan kiegészítik a skandináv asztalt magas, könnyű lábakon.