Fürdőszoba bútor

Adjon funkcionalitást és stílust fürdőszobájához fürdőszobabútorokkal. Hozzon létre egy tökéletesen szervezett teret szekrényekkel és egyéb tárgyakkal, amelyek segítenek a napi szükségletek tárolásában. Alakítsa ki fürdőszoba bútorait igényeinek megfelelően!

Nexso mosdó alatti szekrény + tükör

95 510 Ft
  • modern stílusú bútorok
  • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel
  • mosdó és tükör a készletben

Budapesten akár 72 óra alatt

Aniabo I fürdőszobabútor

168 660 Ft
  • mély fiókok
  • optimális méretek
  • legdivatosabb színek

Budapesten akár 72 óra alatt

44 termék található.

1-24 / 44 elem mutatása
1-24 / 44 elem mutatása

A fürdőszoba bútorok kiválasztására különös gondot kell fordítani. Olyan bútort kell választani, ami elég tágas, de mégsem foglal el sok helyet az általában nem túl nagy fürdőszobából.

Akád, zuhanyzó, mosdó és WC mellett ez egy elengedhetetlen felszerelés a fürdőszobában,hogymegfelelően el tudjuk rendezni a tisztálkodó- és tisztítószereket. A fürdőszoba szettek könnyedén harmóniát teremtenek a helyiségben.

Üzletünkben vásárolhatók a kisebb fürdőkben elhelyezhető komplett fürdőszoba blokkok (mosdó+szekrény+tükör) éppúgy, mint a nagyobb helyiségek berendezésére alkalmas variálható elemes fürdőszobák. Nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Kínálatunkban szerpelnek modern fürdőszoba bútorok, valamint hagyományos és vintage stílusúak is.

A fürdőszoba bútorokatat a fényes frontok, merész színek és csillogó krómozott fogantyúk teszik különlegessé. A MIRJAN bútor garantálja az alacsony árakat és a kiváló minőséget!