Fürdőszoba bútor

Adjon funkcionalitást és stílust fürdőszobájához fürdőszobabútorokkal. Hozzon létre egy tökéletesen szervezett teret szekrényekkel és egyéb tárgyakkal, amelyek segítenek a napi szükségletek tárolásában. Alakítsa ki fürdőszoba bútorait igényeinek megfelelően!

Alba fürdőszobabutor

141 310 Ft
  • fém fogantyúk,
  • laminált forgácslap,
  • több választható szín.

7 nap alatt

Olier I fürdőszobabútor

83 670 Ft
  • tükör polccal,
  • csillapított csukódású,
  • tágas és praktikus szekrények.

7 nap alatt

83 termék található.

1-48 / 83 elem mutatása
1-48 / 83 elem mutatása

A fürdőszoba bútorok kiválasztására különös gondot kell fordítani. Olyan bútort kell választani, ami elég tágas, de mégsem foglal el sok helyet az általában nem túl nagy fürdőszobából.

Akád, zuhanyzó, mosdó és WC mellett ez egy elengedhetetlen felszerelés a fürdőszobában,hogymegfelelően el tudjuk rendezni a tisztálkodó- és tisztítószereket. A fürdőszoba szettek könnyedén harmóniát teremtenek a helyiségben.

Üzletünkben vásárolhatók a kisebb fürdőkben elhelyezhető komplett fürdőszoba blokkok (mosdó+szekrény+tükör) éppúgy, mint a nagyobb helyiségek berendezésére alkalmas variálható elemes fürdőszobák. Nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Kínálatunkban szerpelnek modern fürdőszoba bútorok, valamint hagyományos és vintage stílusúak is.

A fürdőszoba bútorokatat a fényes frontok, merész színek és csillogó krómozott fogantyúk teszik különlegessé. A MIRJAN bútor garantálja az alacsony árakat és a kiváló minőséget!