TV állvány

A televízió évek óta jelen van otthonunkban. Érdemes egy elegáns bútorra helyezni, ahol kábeleket, távirányítókat vagy egyéb multimédiás eszközöket is tárolhatunk. A TV-állvány a tervezői báj és a tökéletes szervezettség kombinációja. Tekintse meg praktikus TV-állványaink széles választékát.

Exito 190 TV állvány

114 020 Ft
  • arany fém alap
  • fogantyú nélküli nyítási rendszer
  • praktikus és rendkívül dekoratív

Budapesten akár 72 óra alatt

Vigo 180 TV szekrény

58 190 Ft
  • Push-Open rendszer
  • front - magasfényű MDF
  • több választható szín

Budapesten akár 72 óra alatt

224 termék található.

1-24 / 224 elem mutatása
1-24 / 224 elem mutatása

A hagyományos játékmozik alternatívájaként kisebb tévék kapnak helyet otthonunkban. Egy otthon készült film segít eltölteni egy kellemes családi estét.

A film otthoni vetítésének előnye a teljes kényelem és a vetítés kényelme, mert a 21. századi házimozi a következőkből áll: egy nagy vászon, egy kényelmes ülés, egy hangszórókészlet és egy tágas TV box set-top box-al és egyebekkel. szükséges felszerelést.

A TV-állvány segít rendet teremteni az elektronikai eszközök körül, és szabályozni fogja a kábelek örökös kuszaságát és az asztalon mindenütt előforduló rendetlenséget.

Korábban az a hely, ahol a képernyő állt, nem tűnt ki. Gyakran állványként funkcionált, sőt része volt egy nagy és masszív falegységnek is, amely szinte a szoba teljes falát elfoglalta. Idővel az innovatív technológiák körvonalazták a jobb megjelenés szükségességét. Ma a modern TV-szekrények különös figyelmet vonzanak. Kicsik, praktikusak és milyen tágasak! Nekik köszönhetően nappalija mindig készen áll egy kasszasiker film vetítésére. A háztartás minden tagjának büszkesége lesz, és egy csomó kusza kábel bemegy a történelembe. TV-szekrényeink többféle színben, méretben és stílusban kaphatók.

Érdekel egy fehér fényű TV-szekrény? Vagy esetleg valami klasszikusabb, fa színben? TV szekrényeink sokféle elrendezésre alkalmasak! Mind modern, csillogó és skandináv stílusban díszített belső terekhez.

Modern stílus

A fényes előlapok az elrendezett belső terek modern stílusát hangsúlyozzák, a szekrények stratégiai helyein található LED-es világítás pedig a felejthetetlen benyomások világába repíti a nézőt.

Könnyen megérinthető és kinyitható, innovatív megoldások egész sorát egészíti ki a 21. században. Csak finoman nyomja meg, és a szekrény kinyílik, és feltárja a tágas belső teret. További polcokat használnak a távirányítók és a tévékészülékek egy helyen történő elhelyezésére.

Ugyanilyen praktikusak a függesztett TV-szekrények. Könnyen tisztán tarthatók alattuk, könnyűek és hihetetlenül dizájnosak. "Wow hatást" adnak a belső térhez.

Skandináv stílus

Valamiért nagyon népszerű. Időtlen és univerzális. Ráadásul optikailag megnöveli a teret. Ezért a skandináv stílusú TV-láda nagyon minimalista és nem foglal sok helyet. Fából és fehérből készült elemei vannak. Tágas polcokkal és szekrényekkel felszerelve, amelyekben elfér az összes RTV berendezés.

Magas falábakra fektetve, amelyek a stílus jellemzői, melegséget és otthonosságot kölcsönöznek a belső térnek egy igazán skandináv környezetben.

Tévészekrényeink széles választéka garancia a sikeres és tökéletes elrendezésre. Alacsony ár, kiváló minőség és professzionális szolgáltatás - válassza a MIRJAN24-et és élvezze a gyönyörű belső teret minden stílusban!