Gardróbok

Szekrényeink tökéletesen betöltik tárolási funkciójukat és gyönyörű dekorációs elemei az otthonnak. Fedezze fel kollekcióinkat, és találja meg azt, amelyik minden elvárásnak megfelel. Teremts tökéletes szervezettséget! Nálunk olcsó gardróbszekrényeket találhat különféle stílusban!.

Westa VI gardrób

115 910 Ft
  • nagy ezüst színű fogantyúkkal
  • akasztórúddal és tágas polcokkal
  • tolóajtós rendszer

Budapesten akár 72 óra alatt

Dasto VI gardrób

180 870 Ft
  • tükrös front,
  • tolóajtós rendszer,
  • akasztórúddal és tágas polcokkal.

Budapesten akár 72 óra alatt

388 termék található.

1-24 / 388 elem mutatása
1-24 / 388 elem mutatása

Gardróbszekrény ez egy sokoldalú bútor, amely bármilyen belső térbe tökéletes. Rendbe rakja a cipőket és kabátokat, a ruhákat a hálószobában, és többfunkciós bútorként is szolgál a nappaliban. A szekrény felépítésének helyének kiválasztása Önön múlik.

Változatos kivitel és kivitelezés a kategóriában gardróbszekrények üzletünkben lehetővé teszi a bútorok tökéletes illeszkedését a belső térhez és a személyes preferenciákhoz.

Praktikus és tágas gardróbszékrény

Gardróbszekrények a MIRJAN24 üzletben az ilyen típusú bútorok legfontosabb tulajdonsága - a funkcionalitás, amely befolyásolja a bútorhasználó elégedettségét. A gardróbszekrény méret a belső térhez kell igazítani. Nagyon nagy vagy kicsi gardrób, nem az igényeinknek megfelelően költséges és rossz választás lehet, mert a tökéletes megjelenésen kívül nem praktikus a belső térben. Ebben az esetben jobb lesz a olcsó gardróbszekrény amely rengeteg tárhelyet kínál. Üzletünkben nagy gardrób választék van, a tükröstől a klasszikuson át a dekoratív előlaposakig. A gardróbszekrény belső eltérő lehet. Egy kényelmes akasztóelrendezésű gardrób, valamint számos praktikus polc és fiók lesz a legjobb megoldás.

Tolóajtós gardróbszekrény

Tolóajtós gardrób funkcionalitása felülmúlja más típusú szekrényeket. Az ajtók vezetősínre épülnek, így nem kell hely a nyitáshoz, mint a hagyományos lengőajtóknál. Ilyen megoldást hoz létre a tolóajtós gardróbszekrény ideális kialakítás kis hálószobákhoz vagy szűk folyosókhoz. A gardrób belseje lehetővé teszi, hogy kényelmesen rendezze el az összes ruhát és tárgyat, és tárolja azokat, amelyeket ritkán használ. A tágas fiókok és ruhatartók könnyű hozzáférést biztosítanak kedvenc dolgaihoz.

Tükrös gardróbszekrény

Tükrös gardróbszekrény a belsőépítészet érdekes eleme. Ez rendkívül könnyűvé és modernné teszi. Egy olyan otthonban, ahol kevés a szabad hely, tökéletes lesz a tolóajtós gardróbszekrény tükörrel. Az üvegfrontoknak van egy másik előnyük is - optikailag megnövelik és megvilágítják a helyiséget. Ez a funkció olyan kis helyiségekben használható, amelyek a tükrök használatának köszönhetően tágasabbnak tűnnek. Fehér Tükrös gardróbszekrény lettek a legnépszerűbbek. Ez egyáltalán nem furcsa, mivel sokoldalúak és ideálisak bármilyen belső térhez. Fehér gardróbszekrény kiváló választás hálószobába, és az elülső tükrös modell lesz a legjobb. A Tükrös gardróbszekrény megvilágítja a helyiséget, rendet és harmóniát hoz a belső térbe. Fehér gardróbszekrények nélkülözhetetlen belső berendezései klasszikus és modern stílusban egyaránt. A bútorok tompa színei nem vonzzák a figyelmet, és jó alapot jelentenek más, lenyűgözőbb modellekhez.

Sarok gardróbszekrény

Sarok gardróbszékrény az igényes és strapabíró helyiségekbe tervezett bútor. Leggyakrabban a nappaliba vagy a gyerekszobába viszik őket. Sarok gardróbszekrény az ifjúsági szoba a legjobb módja a tér elrendezésének - ennek a megoldásnak köszönhetően a gyermek több helyet kap a játékhoz és a tanuláshoz. Ésszerűen elhelyezett sarok gardróbszekrény a belső tér nem túlterheli, hanem könnyűvé és tágassá teszi. Kínálunk egyajtós, kétajtós és gardróbszekrényeket kiegészítő fiókokkal. A modern gardróbszekrények maximális tárhelyet kínál a fogaslécek és mélypolcok kombinációjának köszönhetően.

A MIRJAN24 üzletben kiváló áron találsz kiváló minőségű gardróbszekrényeket, melyeket ideálisan igazítasz igényeidhez.