Fotelek es puffok

A moderntől a klasszikus modellekig kanapéink meggyőzőek változatosságukkal és minőségükkel. Válassza ki a tökéletes olcsó fotelt, és alakítson ki egy helyet, ahol elmerülhet kedvenc könyvében, elfogyaszthat egy csésze teát, vagy egyszerűen csak pihenhet egy hosszú nap után.

Florence fotel

122 910 Ft
  • kényelmes fotel,
  • bükkfából,
  • cipzáras párnák.

Budapesten akár 72 óra alatt

Pawiva Kordbársony fotel

81 570 Ft
  • egyszerű és klasszikus megjelenés
  • passzol minden belső térbe
  • mutatós és eredeti színekben

Budapesten akár 72 óra alatt

83 termék található.

1-24 / 83 elem mutatása
Ár 18 500 Ft

Dover puff

★★★★★
★★★★★
Ár 40 000 Ft

Cuba fotel

★★★★★
★★★★★
Ár 115 120 Ft

Losar fotel

★★★★★
★★★★★
Ár 24 720 Ft

Losar puff

★★★★★
★★★★★
1-24 / 83 elem mutatása

A pihenését elősegítő, hosszú időn át kényelmet nyújtó fotel az otthon töltött órák központi szereplője.

Egy fárasztó nap után jól esik a fotelben egy jó könyvvel a kézben relaxálni vagy hátradőlve teljes kényelemben TV-t nézni vagy csak a kandalló mellett üldögélni.

A fotel kiválasztásánál legfőbb szempont a kényelem. Megjelenése is nagyon fontos, hiszenáltalában központi helyet foglal el a nappaliban, úgyhogy összhangban kell lennie a belső designnal.

A legjobb megoldás, hakomplett ülőgarnitúrát veszünk, vagy egy (kinyitható)kanapét fotellel és lábtartóval. Ebben az esetben nem kell azon aggódni, hogy vajon bútoraink összeillenek-e.

Fotelek

A termékskála széles: hagyományos, klasszikus, ultra-modern, egyedi és különleges.

A tervezők legújabb ötleteinyomán a foteleket is további extrákkal látják el. Ezek közé tartozik a mozgatható fejtámasz, kihúzható lábtartó, állítható háttámla, egy kis kihúzható bár, egy hely a könyveknek és újságoknak.

Ne feledjük azonban, hogy a fotel mindenekelőtt legyen kényelmes és legyen harmóniában a lakótér többi bútorával.

Puffok

A puffok olyan kiegészítő elemei a klasszikus és modern nappali bútoroknak,amik a hagyományos székeket és foteleket helyettesítik.

Ezeken ülve TV-t nézhetünk, olvashatunk, használhatjuk lábtartóként és a gyerekek is szívesen játszanak rajta. Könnyű és kényelmes. A sarokkal és kanapéval ellentétben, kis helyen elfér.

Könnyedén mozgatható, oda tehetjük, ahol éppen szükség van rá. Mobilitása miatt is kedvelik gyerekek és felnőttek egyaránt.