Kerti asztalok

A kerti asztalok az Ön stílusához illeszkedik, és egy helyen szállásolhatja el családját és barátait. Különböző kivitelek, méretek és anyagok, amelyek lehetővé teszik, hogy tökéletes helyet biztosítson közös étkezésekhez és szabadtéri összejövetelekhez.

Egy termék érhető el.

1-1 / 1 elem mutatása
1-1 / 1 elem mutatása

Reggeli a teraszon, kávé az erkélyen, esetleg grillezés a kertben a barátokkal? Sok olyan helyzet van, amikor elengedhetetlen a kerti asztal! Különböző méretű lehet, így könnyen hozzáigazítható a rendelkezésre álló helyhez és a napi használatba vevők számához.

Műanyag kerti asztalok

Nem csak az asztal mérete fontos, hanem az anyag is, amelyből készült. A MIRJAN24 műanyag kerti asztalokat kínál. Előnyük a tartósság és a változó időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás. Nem igényelnek szezonális impregnálást, és nagyon könnyen tisztíthatók.

A jelenlegi műanyag kerti asztalok is esztétikusak. Szerkezetük utánozhatja a fa vagy a rattan textúráját, ami stílusosnak tűnik! Ezen asztalok másik előnye a súlyuk – könnyűek, így a kert bármely részére könnyen áthelyezhetők.

Kerti dohányzóasztal

A kerti dohányzóasztalok a nagy kerti asztalok alternatívája. Ideálisak kis erkélyekhez vagy teraszokhoz. A MIRJAN24 kínálatában összecsukható dohányzóasztalok is szerepelnek, amelyek nem csak kis helyen, de utazás közben is remekek lesznek. Az összecsukható kerti asztal kis méretei lehetővé teszik, hogy az autóba pakolhasd és utazásra vigyed.

A kerti dohányzóasztal, akárcsak a kerti asztal, készülhet tartós műanyagból. A kínálatunkban elérhető, olcsó kerti asztalokat és kültéri dohányzóasztalokat gyorsan és ingyenesen házhoz szállítjuk. Ezenkívül kombinálhatja őket a kert kategóriában elérhető egyéb elemekkel.