Tolóajtó

A Tolóajtó az esztétika és a funkcionalitás magasabb szintjére viszi Önt. A modern dizájnt tökéletes ergonómiával ötvözik. A Tolóajtó praktiker tökéletes helytakarékos megoldás. Főleg kisebb helyiségekben lesznek nagyszerűek.

113 termék található.

1-24 / 113 elem mutatása
1-24 / 113 elem mutatása

A tolóajtók szinte minden helyiségben használhatók. Előnyük a hagyományos ajtók teljes funkcionalitásának kombinációja minimális hasznos helykihasználással. Ideálisak kis lakásokba, ahol a lengőajtók használata sok forgalmi ütközést okoz. Nagyobb terekben azonban belső dekorációs elemként szolgálnak.

A toló beltéri ajtók lehetővé teszik két zóna non-invazív elkülönítését, könnyűek és könnyen használhatóak. Tökéletesen betöltik szerepüket anélkül, hogy helyet foglalnának. A klasszikus stílust a modern stílussal ötvözik. A kialakítások száma lehetővé teszi, hogy a tolóajtók bármilyen belső stílushoz igazodjanak.

A tolóajtók sokoldalú felhasználása

Függetlenül attól, hogy szűkös a helye, vagy letisztult, modern megjelenést szeretne adni lakásának, a tolóajtók tökéletes megoldást jelentenek az Ön igényeinek kielégítésére. Különböző típusaik külön helyiségekben mennek át a vizsgán.

A falba rejtett tolóajtó

Ez az ajtómodell gyakorlatilag láthatatlan. A falra szerelhető tolóajtókkal ellentétben nincs felülre szerelt vezetők, ami optikailag megnöveli a teret és könnyedséget ad. Az ajtólap a falon egy előre elkészített furatba szerelt kazettán alapul. Kiválóan alkalmas a konyha és az étkező elválasztására - szükség szerint lehet egy vagy két különálló szoba.

Szoba tolóajtók

A tolóajtókat leggyakrabban egy lakás lezárására választják – legyen az hálószoba, gyerekszoba vagy iroda. A MIRJAN24 áruházban elérhető minták és színek száma lehetővé teszi, hogy a modellt tökéletesen illessze a szoba adott belső teréhez. A modern belső terekben a fehér tolóajtók dominálnak sima szerkezettel, vagy az elején díszítő elemekkel. Romantikus, rusztikus elrendezésben a pajtaajtóra emlékeztető fa színben a legjobbak lesznek. Az elülső üveg vagy márvány hatású tolóajtók az elegáns és elbűvölő stílusban berendezett belső terek igazi dekorációjává válnak.

Gardrób tolóajtók

Egy másik érdekes megoldás a tolóajtók használata szekrény vagy gardrób bejárataként. Csak állítsa be a fülkét, vagy helyezzen el egy másik elválasztó falat a hálószobában, és válassza el őket vezetősíneken lévő ajtókkal. Ennek köszönhetően a ruhák és egyéb kiegészítők számára sarkot kap otthonában.

Tolóajtó tükörrel

Sok modell tükörrel van felszerelve. A tükrös tolóajtók tökéletes módja annak, hogy vizuálisan megnöveljük a belső teret – visszaverik az ablakok által kibocsátott napsugarakat, és szétszórják azokat a helyiségben. Az elülső oldalon tükörrel ellátott modell használata szükségtelenné teszi külön tükör vásárlását a hálószobába vagy az előszobába, és ugyanakkor nagy tér benyomását kelti.

Tolóajtó a fürdőszobába

Sok házban és lakásban a fürdőszoba általában kis helyiség, ami igazi kihívást jelent funkcionális és praktikus elrendezése miatt. A tolóajtók felszerelése a fürdőszobába megoldja a szabad hely hiányának problémáját, ellentétben a hagyományos lengőajtókkal, amelyek csak növelik ezt a hatást.

Tolóajtók a MIRJAN24-ben

Kínálatunkban falra szerelhető és falba rejtett tolóajtók széles választékát találja - sikeresen választja ki a tökéletes modellt a belső térbe. Közel 100 tolóajtó modell közül választhat! Velünk együtt egy stílusos és funkcionális lakást fog berendezni.