Szekrényágyak 

Vannak 5 termékek.
Budapest 48h
346 460 Ft‎

Összecsukható ágy Concept Pro I

Szállítás: 48 órán alatt
Több szín
346 460 Ft‎

Összecsukható ágy Concept Pro II

Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
421 280 Ft‎

Összecsukható ágy Concept Pro II + további polc

Szállítás: 30 - 40 munkanap
Több szín
Új!
384 840 Ft‎

Concept Junior I összecsukható ágy

Szállítás: 30 - 40 munkanap
Új!
453 170 Ft‎

Concept Junior II összecsukható ágy

Szállítás: 30 - 40 munkanap

Szekrényágyak

Stílusos és egyszerre praktikus ágyat keresel? Van egy vonzó ajánlatunk számodra. A modern és funkcionális polc-ágy egy szekrénybe rejthető ágy, amely nem foglal sok helyet a helyiségben, és ennek köszönhetően a szobát tágas és áttekinthető lesz. A szabadon maradó területet más bútorok számára használhatod fel, amelyeket az internetes üzletünkben találhatsz meg.

A termék előnyei

Mindenki szeretne helyet alváshoz és egy nyugodt pillanathoz, a mi polc-heverőnk pedig ezt maximálisan lehetővé teszi. A használati komfort az egyik legnagyobb előnye, mindjárt a funkcionalitása után. A gyors és könnyű szétnyitás lehetővé teszi, hogy a nappalidat álmaid hálószobájává alakítsd. A nehéz munkanap után könnyedén élhetsz a kényelemmel, amelyet az ágyunk nyújt.

Színvilág

Kiknek készült a polc-heverő? A válasz egyértelmű. Mindenkinek, aki funkcionális és egyszerű megoldásokat keres.

Az ágy a szekrényben remekül helyt áll egy gyerekszobában, a fiatalok szobájában, a nappaliban vagy a hálószobában. Univerzális termék, amelyet könnyen hozzáigazíthatsz bármilyen berendezéshez. A széles színválaszték lehetővé teszi a számodra és a családod számára ideális szín kiválasztását.

Tónusos színek, amelyek a nappali szobákhoz passzolnak, és a színes polc-heverők, amelyek a gyermekek és a fiatalok szobáiban állnak jól helyt.

A biztonság az alap!

Bútorainkat az ügyfelekre való tekintettel hozzuk létre. Ügyelünk, hogy a termékeink teljesen biztonságosak legyenek Számodra és a családod számára.

A szekrénybe zárható ágyak speciális mechanizmussal vannak felszerelve, amelyek védenek a véletlen kinyitástól. A kiválasztott modellek esetén lehetőség van további blokkoló korlát vásárlására, amely a gyermekeknek szánt polc-heverők. fontos része.

További adalék a termékünkön a biztosító szíj, amelynek köszönhetően az összecsukás során az ágynemű nem fog elcsúszni, és Neked nem kell majd további helyet keresned az ágynemű számára. Az ágyunkban polcok is vannak, amelyeken tárolhatod a dolgaidat.

Polc-heverők minőséggaranciával

Nagyra értékeljük az ügyfeleink javát, ezért is ügyelünk arra, hogy a termékeink gondosan legyenek elkészítve magas minőségű anyagokból, és hogy kényelmesek legyenek a használat során. Reméljük, hogy 100%-ban megfelelünk az Önök elvárásainak.

Lásd még:

Hogyan használjuk fel a kárpitozott falpaneleket?

A kárpitozott falpanelek lágyságukkal és melegségükkel csábítanak el mindenkit. Ötletet keres, hogyan használja fel a kárpitozott falpaneleket? Tekintse meg a legnépszerűbb minták listáját!

TÖBBET LÁTNI

Hogyan válasszuk ki a tökéletes ágyat? Az elérhető modellek áttekintése

A kárpitozott falpanelek lágyságukkal és melegségükkel csábítanak el mindenkit. Ötletet keres, hogyan használja fel a kárpitozott falpaneleket? Tekintse meg a legnépszerűbb minták listáját!

TÖBBET LÁTNI

Modern emeletes ágy – vagyis hogyan lehet ügyesen berendezni egy kis szobát a gyereknek

A gyerekszoba az egyik legigényesebb bútorral berendezhető helyiség, főleg kis felvételekkel. Ha a szüleid segítenek, egy modern emeletes ágy, mely speciális feladatokra is alkalmas.

TÖBBET LÁTNI