Szekrényágyak

A Szekrényágyak ideális megoldás kisebb helyiségekbe. Nekik köszönhetően napközben további helyet kap, éjszaka pedig kényelmes ágyakká alakulnak. A polcok a modern szekrényágyak nagy előnye. Az extra hely a szervezéshez mindig jól fog jönni!

5 termék található.

1-5 / 5 elem mutatása
1-5 / 5 elem mutatása

Stílusos és egyszerre praktikus ágyat keresel? Van egy vonzó ajánlatunk számodra. A modern és funkcionális polc-ágy egy szekrénybe rejthető ágy, amely nem foglal sok helyet a helyiségben, és ennek köszönhetően a szobát tágas és áttekinthető lesz. A szabadon maradó területet más bútorok számára használhatod fel, amelyeket az internetes üzletünkben találhatsz meg.

A termék előnyei

Mindenki szeretne helyet alváshoz és egy nyugodt pillanathoz, a mi polc-heverőnk pedig ezt maximálisan lehetővé teszi. A használati komfort az egyik legnagyobb előnye, mindjárt a funkcionalitása után. A gyors és könnyű szétnyitás lehetővé teszi, hogy a nappalidat álmaid hálószobájává alakítsd. A nehéz munkanap után könnyedén élhetsz a kényelemmel, amelyet az ágyunk nyújt.

Színvilág

Kiknek készült a polc-heverő? A válasz egyértelmű. Mindenkinek, aki funkcionális és egyszerű megoldásokat keres.

Az ágy a szekrényben remekül helyt áll egy gyerekszobában, a fiatalok szobájában, a nappaliban vagy a hálószobában. Univerzális termék, amelyet könnyen hozzáigazíthatsz bármilyen berendezéshez. A széles színválaszték lehetővé teszi a számodra és a családod számára ideális szín kiválasztását.

Tónusos színek, amelyek a nappali szobákhoz passzolnak, és a színes polc-heverők, amelyek a gyermekek és a fiatalok szobáiban állnak jól helyt.

A biztonság az alap!

Bútorainkat az ügyfelekre való tekintettel hozzuk létre. Ügyelünk, hogy a termékeink teljesen biztonságosak legyenek Számodra és a családod számára.

A szekrénybe zárható ágyak speciális mechanizmussal vannak felszerelve, amelyek védenek a véletlen kinyitástól. A kiválasztott modellek esetén lehetőség van további blokkoló korlát vásárlására, amely a gyermekeknek szánt polc-heverők. fontos része.

További adalék a termékünkön a biztosító szíj, amelynek köszönhetően az összecsukás során az ágynemű nem fog elcsúszni, és Neked nem kell majd további helyet keresned az ágynemű számára. Az ágyunkban polcok is vannak, amelyeken tárolhatod a dolgaidat.

Polc-heverők minőséggaranciával

Nagyra értékeljük az ügyfeleink javát, ezért is ügyelünk arra, hogy a termékeink gondosan legyenek elkészítve magas minőségű anyagokból, és hogy kényelmesek legyenek a használat során. Reméljük, hogy 100%-ban megfelelünk az Önök elvárásainak.