Cipősszekrény

30 termék található.

1-24 / 30 elem mutatása
1-24 / 30 elem mutatása

Senki sem vonja kétségbe, hogy a folyosón lévő cipősszekrény tökéletesen működik. Jelenlétével funkcionális és stílusos belső tereket hozhat létre. Hozzájárul a rend fenntartásához, és a polcoknak köszönhetően a család minden tagjának külön helye lesz a cipőknek.

Kényelem és rend egyben, ez a cipősszekrény pad

Funkcionális bútorról álmodozik, amiben nemcsak cipőit tárolhatja, hanem kényelmesen öltözhet is? A Cipőtáróló pad a válasz az Ön igényeire! Ez az innovatív kialakítás ötvözi az üléskényelmet és a praktikus tárolóhelyet. Üljön rá, hogy könnyen felvehesse a cipőjét, és egyúttal elrejtse az ülés alatti fiókokban vagy szekrényekben. Nemcsak praktikus tárolóhely, hanem dekorációs elem is, amely egyedi varázst ad a hallnak.

Megoldás kis helyekre

A teremben általában korlátozott a hely. Az nem probléma! Válasszon keskeny cipősszekrényeket, amelyek tökéletesen kihasználják a rendelkezésre álló helyet. Karcsú kialakítása ellenére számos polcszintet kínál, amelyeken akár az egész család számára is sok cipő elfér. Ennek köszönhetően a folyosó minden centimétere optimalizált lesz, cipője rendezett és mindig a helyén lesz.

Frissesség és elegancia a előszobába

A praktikus cipőtárolást az esztétikával ötvöző megoldás a fehér cipösszekrény. Lágy színei frissességet és könnyedséget adnak, ugyanakkor vizuálisan kibővítik a teret. Ez a funkcionális típus tökéletesen illeszkedik a különféle elrendezési stílusokhoz, és nem csak a cipők tárolására szolgáló hely, hanem az előszoba dizájn akcentusa is.

Kínálatunkban más árnyalatokat is talál. Leggyakrabban ezek több elemből álló praktikus kombinációk. A kárpitozott panelekkel ellátott szett szenzációs darab lesz a hallban. A falra helyezik őket. Kényelmes ülőhelyet is biztosítanak. A modern cipősszekrény számos praktikus alkatrész kombinációja. Akasztókat is kaphat egy vásárlásra.

Néhány szó a praktikus megoldásokról

Cipőtároló praktikusnak és kényelmesnek kell lennie. Fentebb említettük a kárpitozott paneleket. Érdemes megjegyezni, hogy hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkeznek, és kiváló falvédelmet nyújtanak. A lábakra szerelt változatok egy kis teremben is tökéletesek lesznek. A bútorok nagy része többnyire csuklós ajtókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a belső cipők könnyű elérését. A cipősszekrény egyszerűen nélkülözhetetlen eleme minden teremnek.