Éjjeliszekrény 

Vannak 14 termékek.
Új!
30 830 Ft‎

Bali II éjjeliszekrény

Szállítás: 20 - 30 munkanap
Több szín
-5%
Budapest 48h
20 930 Ft‎ 19 880 Ft‎

Memone M02 SNOC éjjeliszekrény

Szállítás: 48 órán alatt
Több szín
-5%
Budapest 48h
25 580 Ft‎ 24 300 Ft‎

Luna LN-07 1D1S éjjeliszekrény

Szállítás: 48 órán alatt
14 700 Ft‎

Centuria CE05 éjjeliszekrény

Szállítás: 7 nap alatt
38 470 Ft‎

Bellagio BL22 éjjeliszekrény

Szállítás: 7 nap alatt
16 810 Ft‎

Gratus 2S éjjeliszekrény

Szállítás: 7 nap alatt
19 430 Ft‎

Tandis TN16 TST éjjeliszekrény

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
19 430 Ft‎

Tenus TN16 TST éjjeliszekrény

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
17 930 Ft‎

Iwa IW12 éjjeliszekrény

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
Új!
18 230 Ft‎

Wurak WK09 éjjeliszekrény

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
25 580 Ft‎

Story SO-07 1D1S éjjeliszekrény

Szállítás: 10 nap alatt
14 940 Ft‎

Raj éjjeliszekrény

Szállítás: 10 nap alatt
Több szín
30 900 Ft‎

Sven SV15 éjjeliszekrény

Szállítás: 15 - 20 munkanap
16 720 Ft‎

Lotto LT8 éjjeliszekrény

Szállítás: 20 - 30 munkanap
Több szín

Éjjeliszekrény

Az első elrendezésnél oda kell figyelni, hogy milyen tevékenységet fogunk végezni ott. A bútorok, szerelvények és kiegészítők kiválasztása időigényes tevékenység. Sokszor van olyan érzésünk, hogy máshogy kellett volna dönteni, hogy pillanatnyi időhiány miatt kedvezőtlenül választottunk. Ezért az online vásárlás egy tökéletes megoldás erre a problémára. Szabadidőnkben alaposan megismerkedhetünk a választékkal. Bármikor a nap 24 órájában. Ugye, nem is olyan rossz? A bemutatott termékekről megbízhatóan a lehető legtöbb információ és szolgáltatás le van írva.

Éjjeli szekrény

Az éjjeli szekrény kiegészíti a dekorációt. Ahogy a nevében is benne van, segít az esti és éjjeli tevékenységben. Nem igaz, hogy az éjjeliszekrény csak a hálószobában foglalhat helyet. Függetlenül attól, hogy melyik helyiségben van, minden korosztályt kiszolgál.

A gyerekszobában egy éjjeliszekrény megfelelő hely a kabalák számára, amelynek mindig velük kell, hogy legyenek; esetleg a szuperhősöknek vagy a mentő autónak is, amik különleges bánásmódot érdemelnek. A tinédzser szobájában is pótolhatatlan az éjjeliszekrény, mert ebben a digitális világban az elektronikai kütyüknek nincs állandó helyük, ezért egy nagyméretű fiókos éjjeli szekrény tökéletes választás az ágy mellé.

A szülők szobájában a munka utáni kávé vagy a keresztrejtvény helye lehet. De fontos dokumentumokat is tárolhatnak benne. Az idősek szobájában felválthatja az öltözőszekrényt vagy a háziasszony tárolhatja benne értékeit, kincseit.

Éjjeliszekrények a hálószobában

Az éjjeliszekrény nagyon népszerű a hálószobában. A hálószobában az éjjeliszekrények segítenek kikapcsolódni egy nehéz nap után, valamint hosszú estéken ott várja a könyve és a kedvenc italával együtt. Az éjjeliszekrénynek köszönhetően minden karnyújtásnyira van. Valamint az éjjeliszekrény dekoratív kiegészítője lehet az egész szobának.

Fehér éjjeliszekrény

A fehér éjjeliszekrény mindig csodálatosan mutat. Mindenki kedveli. Széleskörűen alkalmazható irodába, hálószobába, folyosóra, nappaliba, fürdőszobába, stb. A fehér éjjeliszekrény szimpatikus és tágítja a teret.

Tudjuk, hogy a divat nagyon szerteágazó, ezért széles szín választékkal és gazdag mérettáblázattal megkönnyítjük a megfelelő éjjeliszekrény kiválasztását. A modern és a klasszikus design biztos felkelti az ember figyelmét. Az általunk biztosított minőség és az egyes darabokhoz mellékelt garancia, bútoraink különlegessége.

Az általunk kínált bútorok egy része több színben kapható, amely segíti az elrendezést. Próbálunk minden bútort úgy megtervezni, hogy a leginkább passzoljon az bármely stílushoz. Azt szeretnénk, hogy tulajdonosa boldog legyen és mindennap mosolyogjon. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg cégünkkel.