Éjjeliszekrény 

Vannak 10 termékek.
22 200 Ft‎

Luna LN-07 1D1S éjjeliszekrény

Szállítás: 7 nap alatt
7 530 Ft‎

Surrey 1S éjjeliszekrény

Szállítás: 7 nap alatt
Több szín
12 200 Ft‎

Centuria CE05 éjjeliszekrény

Szállítás: 7 nap alatt
19 460 Ft‎

Memone M02 SNOC éjjeliszekrény

Szállítás: 20 - 30 munkanap
Több szín
19 460 Ft‎

Tandis TN16 TST éjjeliszekrény

Szállítás: 20 - 30 munkanap
Több szín
16 470 Ft‎

Iwa IW12 éjjeliszekrény

Szállítás: 20 - 30 munkanap
Több szín
18 710 Ft‎

Tenus TN16 TST éjjeliszekrény

Szállítás: 20 - 30 munkanap
Több szín
13 240 Ft‎

Raj éjjeliszekrény

Szállítás: 40 - 50 munkanap
Több szín
21 980 Ft‎

Story SO-07 1D1S éjjeliszekrény

Szállítás: 25 - 35 munkanap
14 610 Ft‎

Lotto LT8 éjjeliszekrény

Szállítás: 60 - 70 munkanap
Több szín

Éjjeliszekrény

Az első elrendezésnél oda kell figyelni, hogy milyen tevékenységet fogunk végezni ott. A bútorok, szerelvények és kiegészítők kiválasztása időigényes tevékenység. Sokszor van olyan érzésünk, hogy máshogy kellett volna dönteni, hogy pillanatnyi időhiány miatt kedvezőtlenül választottunk. Ezért az online vásárlás egy tökéletes megoldás erre a problémára. Szabadidőnkben alaposan megismerkedhetünk a választékkal. Bármikor a nap 24 órájában. Ugye, nem is olyan rossz? A bemutatott termékekről megbízhatóan a lehető legtöbb információ és szolgáltatás le van írva.

Éjjeli szekrény

Az éjjeli szekrény kiegészíti a dekorációt. Ahogy a nevében is benne van, segít az esti és éjjeli tevékenységben. Nem igaz, hogy az éjjeliszekrény csak a hálószobában foglalhat helyet. Függetlenül attól, hogy melyik helyiségben van, minden korosztályt kiszolgál.

A gyerekszobában egy éjjeliszekrény megfelelő hely a kabalák számára, amelynek mindig velük kell, hogy legyenek; esetleg a szuperhősöknek vagy a mentő autónak is, amik különleges bánásmódot érdemelnek. A tinédzser szobájában is pótolhatatlan az éjjeliszekrény, mert ebben a digitális világban az elektronikai kütyüknek nincs állandó helyük, ezért egy nagyméretű fiókos éjjeli szekrény tökéletes választás az ágy mellé.

A szülők szobájában a munka utáni kávé vagy a keresztrejtvény helye lehet. De fontos dokumentumokat is tárolhatnak benne. Az idősek szobájában felválthatja az öltözőszekrényt vagy a háziasszony tárolhatja benne értékeit, kincseit.

Éjjeliszekrények a hálószobában

Az éjjeliszekrény nagyon népszerű a hálószobában. A hálószobában az éjjeliszekrények segítenek kikapcsolódni egy nehéz nap után, valamint hosszú estéken ott várja a könyve és a kedvenc italával együtt. Az éjjeliszekrénynek köszönhetően minden karnyújtásnyira van. Valamint az éjjeliszekrény dekoratív kiegészítője lehet az egész szobának.

Fehér éjjeliszekrény

A fehér éjjeliszekrény mindig csodálatosan mutat. Mindenki kedveli. Széleskörűen alkalmazható irodába, hálószobába, folyosóra, nappaliba, fürdőszobába, stb. A fehér éjjeliszekrény szimpatikus és tágítja a teret.

Tudjuk, hogy a divat nagyon szerteágazó, ezért széles szín választékkal és gazdag mérettáblázattal megkönnyítjük a megfelelő éjjeliszekrény kiválasztását. A modern és a klasszikus design biztos felkelti az ember figyelmét. Az általunk biztosított minőség és az egyes darabokhoz mellékelt garancia, bútoraink különlegessége.

Az általunk kínált bútorok egy része több színben kapható, amely segíti az elrendezést. Próbálunk minden bútort úgy megtervezni, hogy a leginkább passzoljon az bármely stílushoz. Azt szeretnénk, hogy tulajdonosa boldog legyen és mindennap mosolyogjon. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg cégünkkel.