Párnák

3 termék található.

1-3 / 3 elem mutatása
Ár 5 360 Ft

Párna 50

★★★★★
★★★★★
1-3 / 3 elem mutatása

Az alvás nagyon fontos a szervezet megfelelő működéséhez. Segít a szervezet megfelelő regenerációjában egy fárasztó nap után. Ezért érdemes az alvás legegészségesebb módjáról gondoskodni, hogy másnap kipihenten és tele energiával keljünk fel. A jó éjszakai alvás számos módja közül az egyik a megfelelő párna kiválasztása. Nyakunk és gerincünk szempontjából fontos a megfelelő párna.

Ergonómikus parna

Az anatómiai párna a formára emlékező hab használatának köszönhetően ideális minden napra. A párnáinkba Visco habot használtunk szelet mézként perforálva. A rendkívül puha és rugalmas Hollow szálakkal kombinálva garantálják a párna tökéletes illeszkedését a testhez és a hihetetlenül egészséges alvást.

A memóriahabos parna készítéséhez használt ragasztónak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a formája sokáig változatlan marad. Ez a fajta termék jobb megoldás, mint a hagyományos töltelékű párna, amely idővel különálló darabokra tömörül. A párna ergonomikus mérete mindenki ízlését kielégíti, aki szeret aludni.

Kényelmes parna

Mindenkinek más preferenciái vannak a párna ideális méretét, alakját és keménységét illetően. Ezek attól is függnek, hogy milyen szerepet fog betölteni. Az alvópárna mérete más lesz, mint az, amelyik a nappaliban lévő kanapét díszíti majd. Az 50x60-as és 70x80-as méretű párnák előnyösek a mindennapi alváshoz. Egyéb fajták, amelyek kompakt méretűek, jobban megfelelnek dekoratív párnának. Érdemes kiválasztani a megfelelő párnák huzatát, aminek köszönhetően kiegészíti a belső tér karakterét, és lehetővé teszi, hogy alvás közben pihenjen, vagy napközben a kanapén lazítson.

Díszpárna

Üzletünkben a legjobb minőségű díszpárnákat találja, melyek felpezsdítik belső terét. A díszpárna minden dekoráció nélkülözhetetlen eleme. Egy egyszerű módja annak, hogy karaktert és stílust varázsoljon belső terébe. Kínálatunkban elérhető minták és színek száma lehetővé teszi, hogy olyan párnát válasszon, amely tökéletesen díszíti a nappali helyiségét.

Érdemes odafigyelni arra, hogy a díszpárna huzata jó minőségű legyen. Nagy előnye a bevarrt cipzár, melynek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatja a párnahuzatot. Ha ezek a tulajdonságok megvannak, a párna hosszú ideig megőrzi kinézetét.

A MIRJAN24 áruház sokféle párnát kínál nagyon jó áron! Minden vásárló megtalálja a számára tökéletes modellt. Tekintse meg kínálatunkat.