Alkategória

Világítás

5 termék található.

1-5 / 5 elem mutatása
1-5 / 5 elem mutatása

Az első szénszálas izzót 1879. október 21-én gyújtották meg, és egy Thomas Alva Edison vezette csapat alkotta meg. A 20. század eleje volt az elektromosság igazi virágkora, és ezzel a világítás új korszaka jött el!

A világítás jelenleg házaink és lakásaink fontos díszítőeleme. A megfelelő lámpák kiválasztásával hangsúlyozni kell a szoba stílusát, és biztosítania kell a helyiség megfelelő hangulatát. Világítás – MIRJAN24 ajánlat

A MIRJAN24 folyamatosan bővülő belső és külső világítási kínálattal rendelkezik. Ennek köszönhetően kínálatunk vonzóbbá válik és komplex háztartási berendezéseket tesz lehetővé egy helyen, egy szállítással és egy fizetéssel. A választék világítással történő bővítése lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy időt takarítsanak meg a bevált üzlet keresése során, és segít megvalósítani belsőépítészeti álmaikat!

A MIRJAN24 többféle lámpát kínál:

  • Függő lámpák — Ebben a kategóriában vannak olyan modern lámpák, amelyek tökéletesen illeszkednek a nappaliba vagy a hálószobába. A függesztett lámpák kiemelhetik a helyiség egy adott pontját, például egy asztalt, vagy egyenletes megvilágítást biztosíthatnak az egész helyiségben.
  • Mennyezeti lámpák — A mennyezeti lámpák kiváló megoldást jelentenek alacsony mennyezetekhez. Bár leggyakrabban fürdőszobákban és folyosókban használják őket, modern és elegáns formáikat egyre gyakrabban választják a nappaliba.
  • A fali lámpák - bevált és megbízható módja annak, hogy további fényforrást biztosítsunk otthonunkban. Gyakran találkozunk velük folyosókon, lépcsőházakon, folyosókon. Véleményünk szerint otthonunk különleges helyeinek kiemelésére is tökéletesek lesznek. Például könyvtárak és helyek, ahol van egy zongora vagy egy bár alkohollal. Másrészt a gyertyatartók elsősorban a hálószobához kötődnek, mint az ágy dekoratív részletéhez. Természetesen el kell ismerni, hogy jelenlétük ezen a helyen felbecsülhetetlen. Főleg, ha az éjszaka közepén kell felkelned.
  • Kültéri lámpák – ezeknek köszönhetően gyorsabban hozzájut a zár kulcsához, megvilágítják az utat és nagyobb biztonságban érzik magukat. Ezt a kényelmet különösen akkor fogja értékelni, ha egyedül megy haza az éjszaka közepén. A kültéri lámpák kiválóan alkalmasak egy gyönyörű kert kiemelésére is.

Nappali világítás

Kínálatunkban kiemelt figyelmet fordítottunk a nappali világítására. A nappali egy olyan hely, ahol időnk nagy részét töltjük, és funkciói nagyon szélesek. A nappaliban találkozunk a családdal, barátokkal, néha dolgozunk, este pedig egy könyvvel a kézben vagy a tévé előtt pihenünk. Ebben a helyiségben érdemes gondoskodni a különféle fényforrásokról. A nappali világítását jól át kell gondolni, különösen, ha több fényforrásról van szó, amelyeket az igényektől függően használnak majd.

Hálószoba világítás

Hálószoba egy különleges hely, amely kivételes megvilágítást érdemel. A hálószoba világításának lágy fénysugárral kell rendelkeznie, amely finoman felébreszt minket reggel vagy az éjszaka közepén. A túl sok fény felébreszthet minket, és megnehezítheti az elalvást. Ezért ajánlatos a lámpákat kiegészítő fényforrásként használni a hálószobában.

Fürdőszoba világítás

A fürdőszobában többféle világítás létezik. Javaslatunk egy általános világítás, amely az egész helyiséget megvilágítja. Egy másik a zónavilágítás, például a tükör közelében, amely megkönnyíti a sminkelést, és a dekoratív világítás, amely kiválóan alkalmas pihentető ülésekhez.