Fürdőszobai szerelvények 

Vannak 6 termékek.
Új!
Budapest 48h
46 360 Ft‎

Mosdó 550x420x115

Szállítás: 48 órán alatt
32 220 Ft‎

Mosdó 35EV17

Szállítás: 7 nap alatt
-20%
342 790 Ft‎ 273 440 Ft‎

Soffita fürdőszobabútor

Szállítás: 7 nap alatt
30 420 Ft‎

Keverőcsap Maro Blo 020M

Szállítás: 7 nap alatt
-5%
41 720 Ft‎ 39 630 Ft‎

Keverőcsap Platino BCZ 020M

Szállítás: 7 nap alatt
13 890 Ft‎

Keverőcsap Economico BYU 020M

Szállítás: 7 nap alatt

Fürdőszobai szerelvények

A praktikusan berendezett fürdőszoba alapja a zseniálisan megtervezett tárolórekeszek és a háztartás igényeihez igazodó fürdőszobai felszerelések. Elegáns és modern szobát dekorálhat az általunk készített minták segítségével. Minden nap élvezni foga a divatos megjelenést, és egésznapra jó kedvet varázsol. A mosdókagyló, a mosdó csaptelep és a megfelelő fürdőszobabútor megnövelt funkcionalitása leegyszerűsíti a fürdőszoba használatát.

Kerámia mosdókagyló fürdőszobai szekrényekhez

A szekrények méretéhez igazodó, egyszerű kerámia mosdókagylók teszik kellemesebbé a pihenés pillanatait a fürdőszobában. A tökéletesen illeszkedő méretek megerősítik a stabilitást és a biztonságot, és mi több, diszkréten gondoskodnak a szoba tökéletes megjelenéséről.

A mosdókagyló téglalap alakú formája remekül mutat a fürdőszobában. Szimmetriájával együtt harmóniát és békét hoz a belső térbe, amely alkalmas a hosszú pihentető fürdőzésekre.

A szekrény, amelyre rögzítik, megfelelő a mosdókagyló stabilitásának megőrzéséez. A tágas belső rész helyet biztosít a kozmetikumoknak, a tiszta törölközőknek és a tartalék szappanoknak. Egy ilyen készlet azt jelenti, hogy mindig kéznél vannak a polcok az otthon díszítéséhez szükséges kiegészítőkkel.

A legmegfelelőbb csaptelep kiválasztása a mosdókagylóhoz

A fürdőszoba belsejének befejezésekor érdemes odafigyelni a részletekre. A virágok, gyertyák, mintás kosarak elrendezése mellett legyen egy szép mosdócsap is. A jól összehangolt mosdókagyló csaptelep frissességet kölcsönöz a dekorációnak, és egyben kiemeli a szoba modern megjelenését.

A fényes króm csaptelepek továbbra is a legnépszerűbbek. Minden stílushoz illeszkednek, és minden színhez passzolnak.

A mosdókagyló csaptelepek nagyszerű választási lehetőségek. A kerámia aljzathoz való szoros tapadás biztosítja a tömítettséget és csökkenti a víz fröccsenésének eselyét a falra.

Divatos fürdőszobai szerelvények kis helyiségekbe

Egy kicsi, de praktikusan berendezett fürdőszoba sokunk álma. Ha az igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat keresi, nézzük meg közelebbről a kompakt fürdőszobai készleteket. A legjobb és egyben a legkisebb alap egy ilyen igényes belső elrendezéshez egy kis szekrény mosdóval és csappal.

Az asztallap alatti polc helyet biztosít a kozmetikumok tárolására. Enyhén megnyúlt lábakra szerelve a könnyedség benyomását kelti, és tökéletesen illeszkedik a szűk belső térbe. A csaptelepre szerelt mosdókagyló alapvető és rendkívül praktikus készlet. Elrendezi a teret, megkönnyíti a reggeli elkészülést, és ami ugyanilyen fontos, jól néz ki.

Olcsó fürdőszobai szerelvények

A dizájnos, megfizethető fürdőszobai szerelvények kínálatát a Mirjan24-nél találja meg. A fürdőszobai kiegészítők és bútorok széles választéka bármilyen stílusú fürdőszobai elrendezést biztosítani tud. Előnye az online elérhetőség is – otthonának kényelméből rendelheti meg.