Kárpittisztító

Egy termék érhető el.

1-1 / 1 elem mutatása
1-1 / 1 elem mutatása

Annak érdekében, hogy bútora a lehető leghosszabb ideig újszerű legyen, rendszeresen gondoskodnia kell róla. A kárpittisztítóknak egyszerűnek és gyorsan használhatóknak kell lennie, hogy ne töltsünk sok időt ezzel a tevékenységgel, és inkább a rendszerességre koncentráljunk.

A bútorok, különösen a kárpitozott bútorok különféle foltoknak vannak kitéve. A bútorok kárpitja minden lépésnél piszkos lehet. A sétáról visszaérő kiskedvenc vagy gyerek kezeinek nyomai, narancslé vagy finomságok okozta foltok, véletlenül kiöntött italok, ez semmiképpen sem a legjobb forgatókönyv. Főleg, ha az új sarokszekrényén vagy fotelján találja ezeket.

Ilyenkor mindenféle foltot eltűntetni tudó kárpittisztítóval kell rendelkeznünk. Jó, ha van ilyen eszköz a lakásában, mert sosem tudhatjuk, mikor jöhet jól. Válasszunk olyat, amely eltávolítja az olaj-, zsír- és zsírfoltokat a különböző típusú szövetekről. Ennek köszönhetően egy olyan eszközt kapunk, amit mindenképpen használni fogunk, mert olyan széles körű az alkalmazása.

A kárpittisztító folyadék mellett hasznos lehet a kárpitozott bútorok, de matracok, függönyök, párnák, szőnyegek, de akár autókárpitok tisztítására alkalmas frissítőszer. Ez a termék széles körben használható. Pótolhatatlan lesz ott, ahol a huzat további felfrissülést igényel. Ha spray formájában van, akkor a terméket könnyen és gyorsan permetezzük a kiválasztott felületre. A termék általában finom illatú, a legnépszerűbbek a virágos és citrusos illatok. Sokoldalúságuknak köszönhetően népszerűek.

Tisztítóanyag

Gondosan válasszuk meg azt a nem feltűnő anyagot, amellyel kárpittisztító vegyszerrel tisztítjuk a bútorokat. Az anyag ne legyen kemény, ne vásároljon durva, szabálytalan felületű szivacsot. Válasszunk pamut vagy mikroszálas kendőt.

Hogyan tisztítsuk meg az ökobőr bútorokat?

Bőrbútorok esetén ajánlott száraz ruhával áttörölni azokat. A foltokat és szennyeződéseket rendszeresen meg kell tisztítani az elszíneződés elkerülése érdekében. Erre a célra speciális kárpittisztító vegyszereket használjunk. Folyékony szappan vagy nedves törlőkendő használata idővel a felület leválását vagy megrepedését okozhatja.

Hogyan tisztítsuk meg a szövetbútorokat?

Kárpitozott bútorok esetén a kendőt cseréljük le porszívóra, amivel sokkal jobban eltávolítjuk a port. Különböző módon keletkezett foltok esetén speciális, erre a célra kialakított eszközöket használhatunk. A siker alapja a hatékony termékek, amelyekből nem kell túl sokat használni a tisztításhoz. Ha túl sok vizet vagy más folyadékot használ, az anyag hosszú ideig szárad, és penész jelenhet meg a bútor felületén.

MIRJAN24

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően olyan bútortisztító szereket kínálunk, melyeket a magas minőség és mindenekelőtt a hatékonyság jellemez. A tisztítószerek hatékonyságuk szempontjából tesztelik. Tekintse meg a tisztítószerek kínálatát a MIRJAN24 oldalon.