Kanapék 

Vannak 200 termékek.

Legtöbbet eladott

A legkelendőbb termékek ebben a kategóriában
Weronika kanapé

Weronika kanapé

76 790 Ft‎

  • ágyazható,
  • ágyneműtartós,
  • modern design.

Szállítás: 10 nap alatt

Emma SALE kanapé

-4%

Emma SALE kanapé

98 350 Ft‎ 93 980 Ft‎

  • cipzáras párnák tartozékok,
  • ágyazható funkcióval,
  • ágyneműtartós.

Szállítás: 2 - 3 hét

-5%
Új!
Gyors Szállítás
68 730 Ft‎ 65 294 Ft‎

Jonas SALE kanapé

Szállítás: 10 nap alatt

Classic párna
Gyors Szállítás
180 000 Ft‎

Turbo kanapé

Szállítás: 10 nap alatt

Kanapék

Szia, biztos te is szeretnél ideális heverőt vagy kanapét választani a nappalidba. Biztos azt is szeretnéd, hogy vállalható ára legyen, legyen alvófunkciója, és kibírja a földrengést. Amennyiben az utolsó feltétellel lehetnek is gondok, a többivel biztosan nem lesz.

Jelenleg 150 kanapé- és heverőmodellt található nálunk nagyon széles és előnyös ártartományban, és ami a legjobb – majdnem 80%-uknak van alvófunkciója és ágyneműtartója. Valamennyi kanapénk és heverőnk egyedi stílusú, és igazodik a legújabb trendekhez.

Kanapék és heverők hosszú évekre

Természetesen nem csak a bútor kinézetének van jelentősége. Az is fontos, hogy a kanapé hosszan ideális állapotban legyen. Ezért a heverőink és kanapéink gyártása nagyon jó minőségű anyagokkal történik. Ennek az eredménye, hogy olyan terméket rendelsz, amely remekül prezentálja változatlan formáját éveken keresztül. Egy zseniális duetthez van szerencséd, amely remekké teszi az otthon töltött időt.

Mindenre kész nappali bútorok

A heverők és a kanapék kárpitozott bútorok, tehát a kiválasztásukkor döntő a megfelelő szövet kiválasztása. Különösen, ha a bútorok a nappaliba kerülnek. Ha ugyanis ott vannak, készen kell állniuk az ott zajló családi életre, beleértve a gyermekek játékát vagy a bulik szervezését. A csokitorta vagy a bor nem hatja meg a foltálló szöveteinket. Ha nem tudod, hogyan ismerd fel őket, az kiváló, mivel készítettünk egy szövet-lexikont, amely segít kiválasztani a neked megfelelőt.

Ne feledd:

  1. Valamennyi bútort teljesen ingyen kiszállítjuk Hozzád
  2. 5 % kedvezményt kapsz a következő bevásárlásokhoz

Most, hogy már mindent tudsz ahhoz, hogy megtaláld álmaid bútorát, nem marad más hátra, mint hogy sikeres vásárlást kívánjunk Neked!