Tolóajtó

Ha praktikus belső tereket szeretne berendezni, az előszobába való tolóajtóra figyeljen. Kiváló alternatívája a hagyományos ajtóknak. Rendkívül funkcionális és dekoratív. Próbáld ki a saját bőrödön, és nem adod fel őket.

113 termék található.

1-24 / 113 elem mutatása
1-24 / 113 elem mutatása

A fali tolóajtók kiváló megoldások kicsi helyiségekbe. Ideálisan beválnak az előszobában, a gardróbban vagy a hálószobában. Mindenütt, ahol nem engedheted meg magadnak a hagyományosan nyíló ajtókat, a tolóajtók a segítségedre sietnek.

Tolható szobaajtók – kinek?

A tolható szobaajtók azok számára jelentenek jó megoldást, akik értékelik a lakásbelső praktikus elrendezését. Az ilyen ajtók széles fogantyúval vannak szerelve, amely megkönnyíti az elhúzásukat. A gyerekesen egyszerű felszerelés gondoskodik arról, hogy mindenki boldoguljon vele. Az ajtók hála a csapágyas toló rendszernek működnek, ami azt jelenti, hogy egy fém vezetősínben mozognak, amelyet a nyílás fölé szerelsz a falva. Az egész rendszert egy takaróelem takarja el az ajtó színében.

A beltéri ajtók széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy bármilyen szobabelsőhöz hozzá igazítsuk. A tolóajtók nem csak a szekrényekre tartoznak, hiszen sikerrel alkalmazhatod őket bármelyik belsőben.

Nálunk találsz fehér, fekete, sonoma tölgy és venge színű ajtókat is. Ismerkedj meg a kínálatunkkal.