Kordbársony bútorok

A kárpitozott kordbársony bútorok kényelmet biztosítanak és támogatják a belső tér dizájnos megjelenését. Széles dizájnválasztékunkban megtalálhatók, de nem kizárólagosan: kordbársony kanapék, sarokkanapék és fotelek. A csíkos bársonnyal kárpitozott bútorok karaktert adnak minden enteriőrnek.

72 termék található.

1-24 / 72 elem mutatása
1-24 / 72 elem mutatása

Stílusos lehetőség a kordbársony kárpitozott bútorok, mint például a kanapék, sarokkanapék és kanapék. A színek széles választéka, az eredeti stílusok és a nem mindennapi megoldások olyan jellemzők, amelyek megkülönböztetik ezeket az egyedi modelleket. A funkcionalitás és a számos kényelem, amelyek növelik használatuk élvezetét, szintén gyakran dicséretes előnyök.

A kordbársony kárpitozott modellek széles választéka különböző méretű bútorokat tartalmaz. Tökéletes ülőhelymegoldásokat készítettünk 2, 4 és akár 5 fő részére is. Gondoltunk azokra az emberekre is, akik elalváskor a kordbársony melegével szeretnék körülvenni őket. Azok viszont, akik inkább egyedül pihennek, örülnek az egy személyre szóló lehetőségeknek.

Kordbársony kanapé és más típusú bútorok

Lakásunk belső berendezése során funkcionális bútorokat használunk, de mindenekelőtt annak kialakítására gondolunk. Ha szeretné átadni magát az avantgárdnak, vagy stílusos akcentust keres álmai belső terének díszítéséhez, mi a nem mindennapi megoldások nyomában vagyunk. Ilyen például a kárpitozott kordbársony bútor. Az egyszerű forma, amelyet a bordás kárpit hangsúlyoz, friss megjelenést kölcsönöz. A hornyok másik előnye a bútorok megnövekedett háromdimenzióssága.

Kordbársony kanapé

A legkeresettebb modellek a legnépszerűbb kárpitszövetből – ez egy szó a kordbársony kárpitozott kanapék leírására. Megunva a sima plüss-, bársony- vagy kárpitszöveteket, bátran nyúlunk az innovatív megoldások felé. Az egyik a kordbársony bútorkárpitok. A csíkos kanapék és kanapék olyan slágerek, amelyeket szívesen hívunk otthonunkba.

Kordbársony sarokkanapé

A kordbársony sarkokkanapéval felszerelt belső terek varázslatot nyernek. Melegséget és otthonosságot sugároznak, és kényelmesebbé teszik a család többi tagját. Gyerekekkel, barátokkal vagy szeretett házi kedvenceink társaságában - a kordbársony sarokkanapén az együtt töltött idő vidáman telik, és mindenekelőtt teljes kikapcsolódást hoz. A sarokbútorok előnye a meghosszabbított heverő. Kényelmes helyet biztosít filmnézéshez vagy regények olvasásához.

Kordbársony fotel

A kordbársony anyagból készült fotel arra hív, hogy üljön rá egy kicsit. Puha kárpitozás, bársonyos tapintású és bőrbarát anyag simogatja az érzékeket és fokozza az ellazulás érzését. A relaxációt a fotel illő kordbársony táska vagy zsámoly is fokozza. Az így kialakított pihenőzóna a gyerekek, főleg a felnőttek kedvelt szabadidejének eltöltése.

Bútorozzon be egy gyönyörű helyet a pihenés pillanataira minden családtag számára kordbársony bútorokkal. A dizájnok széles skálájával kiegészítheti a nappalit, az irodát és az ifjúsági szobát eredeti bútorokkal.

Kordbársony kárpitozott bútor divatos színekbenA kordbársony bútor szereti az erős kontrasztokat. Éles formák, eredeti betétek és mindenekelőtt lédús színek. A csíkokkal kiemelt színek energiát nyernek. Visszaverik a fényt és több dimenzióban jelennek meg.

A széles színválasztékban a szürke és a bézs dominál, és merész színekben is van lehetőség. Az alábbiakban több olyan árnyalatot talál, amelyeket leggyakrabban a kordbársony bútorok vásárlása iránt érdeklődő vásárlók kérdeznek.

    • kék kordbársony sarokkanapék - sötétkék, türkiz és mély sötétkék, ez több származtatott szín. Mindegyikben remekül mutat a bordás anyag.
    • zöld kordbársony kanapék - üveg, sötét avokádó vagy esetleg smaragd? Sok borító divatos motívuma, ami jelenleg az egyik legkeresettebb.
    • meleg bézs és homok árnyalatok - a bézs tónusok semlegessége sokféle alkalmazásra alkalmassá teszi őket. Tökéletesen illeszkednek bármilyen dekorációhoz.
    • szürke és hamvas (meleg és hideg tónusok) - gyakran kérdeznek minket a szürkéről. A szürke színek teljes skálája nagyon népszerű mind az otthonukat díszítők, mind az irodai vagy munkahelyi bútorokat választók körében.

Bútoraink a fent említett színpalettán kívül számos más kivitelben is elérhetőek. Számos dizájnt készítettünk sárga, szemet gyönyörködtető rózsaszín vagy sötét grafit mézes árnyalatában. Különleges barázdák hangsúlyozzák mindegyik varázsát. Támogatják a mélységét és intenzitását is.

Kordbársony bútorszövet

A kárpitozott bútorok gyártásánál használt kordbársony nem más, mint tapintásra puha csíkos bársony. Szimmetrikus barázdák, amelyek gondosan lefedik a szövet teljes felületét, felelősek a burkolat eredeti megjelenéséért. Az ilyen kanapékból, fotelekből és táskákból adódó otthonosság melegséget visz a szoba dekorációjába. Harmóniát és otthonosságot sugároznak, kellemesebbé teszik az itt-tartózkodást és segítik otthona rendezését is.

A korbársony szövetek tökéletesen illeszkednek a vidéki, rusztikus és skandináv dekorációhoz. Ha egy helyiségbe helyezik, akkor annak fókuszpontját alkotják.

A kordbársony kárpit másik előnye a szerkezete. Bársonyos tapintású, kellemes, és mindenekelőtt ellazulásunkat támogatja. A hornyok optimális szélessége kiemeli az alapszövet - bársony - legnagyobb előnyeit. Megmutatja nekünk a bolyhosabb oldalát.