Arcos 160 TV szekrény

113 610 Ft‎

79 530 Ft‎

34 080 Ft‎
48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Az Acros TV-szekrény szerény eleganciája kiemeli a nappali elrendezésének egyedi stílusát. Az egyszerű testforma, a magas lábak és a rendkívül divatos színek azok a tulajdonságok, amelyek megszeretik a nappalikat. Az előny, amely megkülönbözteti ezt a bútort az azonos kategória többi változatától, az előlapok eredeti marása. A jellegzetes mintázat vonzóbbá teszi a szekrény megjelenését, és az egész elrendezés is ezt használja.

Az Acros kollekció glamour TV alatti szekrénye díszíti a nappalit, ezáltal növeli annak funkcionalitását. Ajtós szekrényeket, fiókot és nyitott polcot kínál a TV-készülékek számára. Az így kialakított térben minden mozirajongó számára megtalálják a helyüket a szükséges kiegészítők.


Méretek:
  • szélesség: 160 cm,
  • magasság: 51 cm,
  • mélység: 40 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • korpusz: 16mm vastag laminált forgácslap,
  • frontok: MDF lap vastag 18 mm + mart,
  • 0,6 mm pcv élzárás,
  • arany színű fém lábak, magasság: 20 cm,
  • golyós vezetősín,         
  • kivetőpánt - csillapított csukódású,
  • fogantyú nélküli nyítási rendszer, a fogantyút helyettesíti a korpuszon túlnyúló front.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)160
Magasság (cm)51
Mélység (cm)40
Színfekete
TV szekrényÁlló
LED-es világításnem
Felületi kivitelmagasfényű
Fiókokigen

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: